מכוניות

ma tov

New member
מכוניות

אתםלא יכולים לדבר על הרייסים או מכוניות משופרות!?

itzik93

New member
רייסים זה לערסים ../images/Emo8.gif

היום החרוזים ממש זורמים לי
איציק

רן 56

New member
רייסים זה לטיפשים שרוצים לגמור...

לאזרחים תמימים את החיים ואת עצמם לשים בכלא לשנה וחצי (שאם אני היתי השופט היתי שם אותם שם עד יום מותם ללא חנינה מוקדמת). אין לי בעיה עם מכוניות משופרות, יש לי בעיה עם אידיוטים שחושבים שהם יכולים לעשות על הכביש ולהם לא יקרה כלום. כמובן שאותם אידיוטים חושבים שהם מינימום מיכאל שומכר ... פה זה לא פורום רייסים.

ב א ר י

New member
רן...

האמת היא שאני תואם את גירסתך לאידיוטים לאותם נהגים שעושים זאת בעת יש תנועה על הכביש,כלומר בשעות היום-ערב מוקדם. אבל אני אם ארצה לעשות קצת Races אזיי אדאג לכך שאלך לכבישים ריקים מתנועה כמעט אפסית ויש כאלה תתפלא ואנהג שם ככל שיעלה על רוחי ואסכן את עצמי בלבד. וברור שאני לא אומר לי זה לא יקרה,אבל מה שבטוח שכאשר זה יקרה אם יקרה ח"וח או שאהיה באוטו מעוך כליל אבל ממש או שפשוט אצא ואומר אני חי !!! בכל אופן אני משתדל שלא לעשות טעויות חמורות מאוד על הכביש בעת שיש עומס תנועה כבד או קל ביותר ואפילו אפסי,כי בכל זאת אני בטוח רוצה להמשיך לעשות עוד Races ... אז אני מקווה שאת המונח אידיוטים תשגר לכיוון הנכון כמו שאני בעצם משגר את זה לכיוון המשטרה ברובה לא כולה אבל רובה ! בארי

רן 56

New member
הבהרה

אין כוונתי לאותם אנשים (כמו דרור והחברה מהפורום השכן) שנוסעים עם ריכבם על המיגבלות בדרכים הפנויות מאזרחים תמימים ויש רכב מוביל שמוודא שאין אף אחד ואף מודיע להם (למרות שאני קצת מתנגד לדרך זו גם, אך לאחר מחשבה גם אני חוטא בנהיגה על המיגבלות ומעבר...). אני מדבר על אלה מרידינג על הפרבשטיינים שרוצחים אזרחים והכול תחת הכותרת רייסים. אנשים שלא יודעים לנהוג בקו ישר על 50 קמ"ש ומנסים לקחת את פרויד ב 140 קמ"ש. אלה האידיוטים (ויש לי עוד הרבה כינויים לאותם @#$$) שרוצחים או גורמים לנו , אנשי הספורט המוטורי, להראות רע.

ב א ר י

New member
אכן רן אתה צודק בהחלט !

אותם #$%@# בהחלט מוציאים שם רע לספורט המוטורי ולכן גם בארץ יהיה קשה לצאת בספורט כזה בתכל´ס ! למרות שאני מאמין שיש בארץ קהל יעד לא מבוטל של נהגים וסתם אנשים שאוהבים להביט בספורט שכזה... אך מה לעשות אנו בישראל ! בארי - עם שלושה סימני קריאה ! <=4

© DrorZi

New member
זה פורום רכב, ולכן נדון פה

על כל סוג רכב שתעלה, אם עולה (ועולים) דיונים על שיפורים ויש מי שמשתתף הדיון יחיה, אם אין אז הוא הולך להסטוריה, כזה פשוט... רייסים, טעות בפורום, פורום זה מוחה נחרצות כנגד קיום ריסים מהצורה שמקובלת בארץ (ראה ערך, רידינג חמישי, ראשון שישי)
אלה המקיימים את אותם מפגשיםן רק מחבלים בנו (יושבי פורום זה) שקוראים למיסוד הספורט המוטורי. אפשר למצוא מקומות נטושים (מנחתים לא פעילים למשל) ולממש שם את יצר התחרותיות של 0-400 למשל אבל כל דיון על מירוצים על כבישים ציבוריים מקומו לא פה... יוצא מכלל זה הינה נהיגה אישית על המגבלות בכבישים ציבוריים אך נטושים ואת זה אנחנו עושים גם עושים (נס הרים בשבת בשבע בבוקר למשל) אך פה התחרות היא שלך עם עצמך בלבד.
דרור זי.

ran levi

New member
דרור

אני אישית מגיע לרייסים על מנת לראות לדבר להיתעניין ולשטוף את העיניים בנוסף לכך אני מאמין שמרבית החברה שבאים לרייסים אם המכוניות המשופרות שלהם ומשקיעים את מרבית כספם היו מגיעים לאותו מסלול (אם היה כזה) ומשקיעים עוד כמה גרושים, בשמחה רבה על מנת ליסוע בהירויות מטורפות אבל שוב צריך להפנות את ה-
מאשימה אל הממסד המושחט של מדינת ישראל ששריה מהוים אחלה דוגמא בנסיעה במהירות 151 קמש

ממתי

New member
קודם כל מושחת בת´ ולא בט´

אבל עצם העובדה שכיום אין מסלול מסודר, נותנת לגיטימציה לרייסים על הכביש הציבורי
וואלה יופי, "באתי לבנק, אבל בגלל שהיה סגור הרשתי לעצמי לפרוץ לתוכו" "נסעתי על המסלול השמאלי אבל בגלל שהיה חילזון בנתיב הימני וחילזון בנתיב השמאלי, עקפתי על השול השמאלי" בגלל נהגים כמו אלה שעושים רייסים, יוצא לנהגים שאוהבים לנהוג מהר ובטוח שם רע של "מתפרעים". אני לא מבין דבר אחד, הרי לא מדובר כאן בפעולת שב"כ או מוסד, למה שהמשטרה לא תציב מכמונת סמויה באתרי הרייסים ותעצור פעם אחת ולתמיד את המופרעים האלה. מתי, שמתחיל לחפש מקומות תחליפיים למקרה שהרייסיסטים מרידינג יכבשו את קפריסין.

ran levi

New member
ממשלת ישראל

מהווה דוגמא ואכן מביאה אותך לאותו מצב שתארת ואני לא מדבר רק על נושא הרייסים או הרכב, עצם כך ששר התחבורע שלנו נתפס על מהירות של 151 קמש ולא מתפטר (נעזוב לרגע בצד שצריך להעלות את המהירות המותרת) נותן לי ולך להכנס לבנק גם כשהוא סגור עד שכל השחיטויות לא יטופלו מלמעלה אז יש בעיה לטפל בהן מלמטה ולכן כן יש נהגים שמתפרעים, אבל אם היו דואגים לחנך לנהיגה יותר טובה ולהבהיר סכנות בהסברים מפורטים בזמן לימוד הנהיגה, אז יהיו גם הנהגים שיחשבו לעצמם - "מה, אם קורה משהו אז אפשר לעצור" ולא יעלו בדעתם שהם יכולים לאבד שליטה או להתהפך או לא ידעו מה יכולה ליהיות תוצאה של מעשה כזה (מרבית הנהגים לא יודעים או לא מיישמים את העובדה שצריך ליסוע בימני ולעקוף בשמאלי) אז פה נעוצה הבעיה ממשלת ישראל ומשרד התחבורה צריכים להרים את הכפפה ולאשר ספורט מוטורי בישראל, ללמד נהיגה כמו שצריך ובראש ובראשונה לתת את התפקיד שר התחבורה למי שבאמת צריך לשבת שם ולא למישהו שלא מעניינת אותו משרתו אלא רק מה קורה מסביב בנושאים מדיניים, ובנוסף שיסע ברכבו לפי המהירות המותרת על פי המהירות שמשרדו שלו קבע לכלל המשתמשים בכבישים, ולפי הסיסמה והפרסומות המבחילות שהוא מעלה לאויר שבהם נטען כל הזמן שה- "מהירות הורגת"

sronis

New member
רוצה לדבר על רייסים?

וואי איך מומי גזר את דודי ברייס של אתמול בלילה, הביא לו אותה בניטרו כפול בהילוך שני, נתן לו רכבות והביא לו זרזירים רוצה לדבר על מכוניות משופרות? בואנה שמתי בובה של סופרמן על הדש בורד מקדימה, עכשיו לאוטו יש עוד 57 כ"ס ומומנט משופר בסל"ד נמוך, איך הבאתי אותה? רוני, עושה רייסים עם עצמו ומפסיד

kitt

New member
רוני, תוציא מרברס כשאתה עושה רייס ../images/Emo3.gif

B.M.F

New member
את מומי תשאיר בצד.

יש לך הרבה מה ללמוד ממנו אז של נעליך ובלום פיך.

red cars

New member
לכל מי שנגד רייסים חייבים להבהיר 2

דברים קודם כל נכון שמסוכן ומסכן תחילה את כולם אבל חוץ מכבישים ציבוריים אנחנו במדינת ישראל שממשלתה המושחתת בעצם נותנת לך ולי ולכולם את הזכות המיוחדת מאוד של לעשות רייסים עם המכונית מצ´בוקס כמו שעשיתי כשהייתי בערך בן 5 או לפחות מכוניות על שלט רחוק שמגיעות ל200 קמ"ש red cars שכח לציין שמשטרת התנועה עדיין לא תפסה אותם! על מהירות מופרזת ןהעשירה קופתה ומכוניות פאסאט טורבו דידל הדור החדש 150 כ"ס לפחות. נ.ב. RED CARS לא טס בדרך כלל כי פשוט אין לא מזל עם משטרות ולפעמיים תאונות שיכולות לקרות(רק 2) לא יותר מהיסח דעת מטומטם שליושנקרא בעברית (נשים) (וסליחה בנות הפורום).

fast autosport

New member
היום ניתן גם בישראל

כיום אפשר לבנות בארץ מכוניות בסטנדרטים של התמונות ואפילו במחירים הגיונים.

למעלה