מכוניות שקשה למצוא...

Montoya

New member
מכוניות שקשה למצוא...

אנשים אני מבקש מכם קצת מידע על מכוניות יוקרתיות, אבל שממש קשה למצוא אותם, כגון בוגטי, TVR, AC COBRA, אוסטין מרטין. מתי נוצרו? איפה? (טוב אני יודע שבוגטי זהאיטליה ואוסטין מרטין זה שויץ). מה מחירם (בערך)? האם ישנם כאלה בארץ? איפה ניתן להשיג אותם? חוות דעת, תמונות...

komandatore

New member
אוסטין מרטין?-תוצרת שוויץ???

אסטון מרטין זה בריטניה- היום שיכת כמו יגואר לקונצרן פורד TRV בריטית גם היא תנסה ב WWW.SUPERCARS.NET (זה מה שאני זוכר כרגע)

Montoya

New member
שייכת לפורד??

טוב לא ידעתי... שמעתי אבל שהיא הייתה בהתחלה מכונית שוייצרית...

kirk hammet

New member
כמה דברים

זה לא שממש קשה למצוא אותם זה פשוט שהם לא מוכרות בארץ. בגיליון האחרון של "מכוניות" של גלובס היה על TVR , על הצ´ימרה , הטוסקאן (בעלת העיצוב הכי חייתי שראיתי , כשזה בצבע שחור. בכחול היא לא כזאת מאיימת) והטמורה. מלבדם יש לTVR גם את הגריפית´ , לא רעה בכלל. אסטון מרטין מכונית מאוד יקרה , מאוד יקרה, ואם תשאלו אותי לרוב היא גם די מכוערת. אבל זה הדעה האישית שלי. בוגטי מגניבה כזאתי , היא נראית כמו אלפא רומאו עם עוד כמה שכבות של פח , לרוב. ואני מניח שיש להם אתרים ברחבי הרשת , אל תתעצל ותחפש.

kirk hammet

New member
חוצפן

לא רשמת קורבט !!!!!!!!!! איך אפשר להשמיט את יצירת הפלא המדהימה הזאת ?! אחת מהמכוניות ספורט המפוארות היחידות שיצא לי לראות. רגע מדהים בחיים שלי. ואתה לא רושם קורבט !

ac cobra

New member
תקרא

גם לא רשמתי את המוסטנג אבל ציינתי אותו שהוא בפורד ארה"ב את הקורבט לא צריך לציין כי כולם ידועים ששברולט מיצרת אותה כנ"ל לויפר אם זה פגע לך קשות בעיה שלך

OPERATi0N_iVY

New member
AC COBRA....

תזכור שלכל החברות הגדולות שהזכרת ברשימה שלך יש מפעלים בכל העולם... כך שהכותרת המתאימה לרשימה שלך היא לא "איפה מייצרות החברות את המכוניות שלהן" אלא משהו כמו "איפה הקימו את החברה"...

מצמץ

New member
תבדוק

באתר החדש של בוגאטי www.bugatti-cars.de AC באתר WWW.ACCARS.CO.UK אסטון מרטין www.astonmartin.com (אסטון מרטין הם מאנגליה) TVR ב www.tvr-eng.co.uk מקווה שהם יספקו לך את המידע המבוקש. אחרי שתעיין בהם תגיד לי ואגיד לך את חוות דעתי אחרת אתה לא תבין על מה אני מדבר.

Montoya

New member
תודה

שמע אתה פשוט גאון מכוניות... ממש אנציקלופדיית מכוניות מהלכת... אני מתכוון: WOWֱ

ac cobra

New member
המידע כאן!!!!!!

התחיל מה TVR TVR זאת חברה אנגלית שמיצרת מכוניות בהזמנה, של הדגמים שלהם הם במשקל של הטון ו100 קילו זאת בגלל שאין להם מכרות "עזר" כמו:בקרת יציבות או בקרת המשיכה וּ לדגמים יש להם6 דגמים "רשמיים" 1)טאמורה-מבוסס על הטוסקאן בעל מנוע של 3.6 ל´=330 כ"ס המנוע הוא עצמי 2)גריפית´ 500- זהו הדגם הוויתק שלהם (משנת 92, 2001 זאת השנה האחרונה שלו!)פרטים: מנוע 5.0 ל´ V8 (של רובר)=320 כ"ס= 4.1 שניות למאה ו270 "גג" 3)כימרה-משנת 93 בשוק בעל מנוע שך רובר ובא ב2 גרסאות 1)5.0 ל´=320 כ"ס 2)4.5 ל´=285 כ"ס ,ביצועים כמו של הגריפית 500 4)סרברה-מונע V8 (עצמי) מיצר 420 כ"ס שווה ל-3.9 שניות למאה ויותר מ300 קמ"ש ( יש גם גירסא של 4.2 ליטר אבל יש גם גרסת על מנוע V12עם 800 כ"ס(עצמי) ויותר מ380 קמ"ש (הדגם נקרא סרברה ספיד 12 ) 5)טוסקאן ספיד 6-דגם פרוע של TVR אבל יש לו יחס של הספק -משקל(משקל 1,100 "ג,כ"ס 380) יותר טוב מפורשה טורבו. מנוע 4.0 ל´ 6צ´=380 כ"ס= 4.0 למאה ו 300 קמ"ש "גג" 6 ואחרון הוא הטוסקאן R-זאת גרסא חדש של הטוסקאן ומנוע משופר (4.2 ל´=450 כ"ס) השניה זה אוסטון מרטין אומרים אוסטון ולא אוסטין !!!!!!! ראה נקודה רע את כל הפרטים תוכל לקבל אצלי באתר (למטה) שלישי היא AC cobra - זה ציטוט מעיתון עליה:"בשנות ה60 לא היו מתחרים לAC COBRA מבחינת ביצועים,הדגם המודרני שומר על הרוח הספוטנית המקורית ומציע ביצועים אדירים. בסיוע מנועי V8 של רובר .הגרסה האולטימטיבית ,superblower מצויידת במדגש -על, דגם CRS מצויד במרכב סיבי פחם". עשכיו לביצועים : הסופר היא 4.9 ל´ V8 של רובר +מדגש על מיצרים 320 כ"ס. והCRS 4.9 ליטר V8 (רובר) 228 כ"ס ביצועי מהירות: .2 למאה ומעל ל250 קמ"ש (הסופרבלוור) ולגבי באגטי אני יוסיף יותר מאוחר מצמץ אתה רשי לתכן אותי

מצמץ

New member
חלק מהאנגלים מבטאים את השם

כימרה וחלק צ´ימרה זה תלוי באיזה חלק של אנגליה אתה נמצא. כמו שאתה אומר שברולט ובארה"ב מבטאים בתור שברולי

kirk hammet

New member
תסתכל לבד

ולכל מי שאמר שיש חלק שקוראים לה כימרה - איך chimaera יכולה לבוטא כימרה רק אתם יודעים.

מצמץ

New member
KIRK

1. CH יכול להיות מבוטא באנגלית כמו "ח". 2. ב"TOPGEAR" בטלויזיה ביטאו את זה כימרה. אבל כפי שאמרתי זה תלוי מאיפה אתה באנגליה.

מצמץ

New member
תיקון ותוספת

1. אומרים אסטון מרטין ולא אוסטין(חוץ מיתר טעויות הכתיב, תכתוב לאט יותר, ואומרים בוגאטי לא באגטי) 2.ל TVR יש הרבה בעיות אמינות ואיכות (כמו לרוב הבריטיות) ואנשים באירופה מפחדים לקנות אותה ולכן אין הרבה TVR בארצות אירופה (לעומת אנגליה). TVR עולות בערך כמו בוקסטר. ורוב האזרחים באנגליה יגידו לך שעדיף לקנות M3 או בוקסטר. אבל יש לה פנים משהו ב"ז (המבין יבין) אני מת על הקונסולים שלהם שמצופים בעור ואת ידית ההילוכים שלהן. הסרברה היא אחת מהמכוניות האהובות עלי (מבחינת ה SPEED 12 אף אחד לא בדק את המהירות הסופית שלה אבל TVR טוענים שהוא מהיר יותר מהמקלארן F1). 3. לא בדקתי אם הביצועים שרשמת נכונים או לא, אבל אני מניח שהם נכונים (בפעם האחרונה שבדקתי היה בשנת 96 אבל הם החליפו ושינו חלק מהמנועים מאז).

למעלה