מכוניות שלט!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא ianat
  • פורסם בתאריך

ianat

New member
מכוניות שלט!!!!!!!!!!!!

האם למישהו מבניכם יש מושג...על התרחשויות בארץ בתחום מכוניות השלט??

ran levi

New member
אכן יש

טוב אז ככה , ישנו מסלול מירוצים למכוניות עעל שלט במזכרת בתיה אורכו הוא 310 מטר ורוחבו 5 מטרים זהו מסלול ברמה בינלאומית מתקיימת שם ממש ליגה של מירוצים אם זה באמת מעניין אותך אז תקנה את גיליון הגה האחרון יש שם כתבה נרחבת בנושא בנוסף אתה יכול פשוט להרים טלפון למספר הבא לבחור בשם צביקה 088574159 או להיכנס לקישור שהוספתי, מקווה שקיבלת תשובה מספקת ערן ז

ianat

New member
אני אשה..שאוהבת מכוניות!!

ולא איזה עוד גברבר...:) בכל מקרה המון ואלפי תודות על המידע האם אתה מתעסק בתחום הזה במסגרת תחביבך??? ועוד משהו הוגנבה לאוזני שמועה שהולך להתקיים איזה ארוע מוטורי גדול מאוד בפארק אשכול....בחודש הבא..אבל זה כל מה שאני יודעת יש לך עוד מידע עבורי בנושא??? תודה ענת

teen17

New member
היי ענת

טוב לראות שיש גם נשים שאוהבות את התחום הזה של רכבים (ואולי גם 4X4). בכל הנודע לאירועים הקשורים למריצוי מכוניות על שלט אז את יכולה לברר הכול בטלפון שרן נתן לך. אני כבר מגיל קטן מתעניין במרוצי מכוניות על שלט עם מנוע בנזין ולפי דעתי זה לא תחום שמיועד רק לילדים קטנים כמו שהרבה אנשים אומרים. בכל מקרה, יש לך מכונית על שלט עם מנוע בנזין שאת מעונינת להשתתף איתה בתחרות?

-רוני-

New member
הארוע הגדול בפארק אשכול הוא

ראלי בניווט אתגרי לרכבי שטח אופנועים וטרקטורונים. הנסיעה בשטח תהיה על גבי שבילים והראלי יחולק למספר קטגוריות: א. ג´יפים מקצועניים ב. סטנדרטיים ג. משפחות ד. אופנועים ה. טרקטורונים ו. באגים הארוע ניקרא ראלי פארק אשכול 2002 ומתקיים בתאריך: 16-02-02

ianat

New member
רוני..בנוגע לראלי פארק אשכול...

איך משיגים עוד מידע??? היכן נרשמים??? ואם אני רוצה להשתתף בשני תחומים רכב 4X4 ומכוניות על שלט...זה אפשרי???? והמון תודה על המידה ענת

teen17

New member
לפי מה שאני יודע אז.....

יתקיים שם רק ראלי של רכבי 4X4 ולא יתקיים מירוץ מכוניות על שלט עם מנוע בנזין. נ.ב. באיזה קטגוריה את מעונינת להתחרות ועם איזה כלי?

-רוני-

New member
איזה רכב 4X4 יש לכם או לך?

בקשר להרשמה יש לפנות לנעם הימן מארגן הראלי טלפון 058-676200. לגבי רכבי 4X4 אז אין בעיה להישתתף אך בנוגע למכוניות על שלט אין לי מושג בכל מיקרה נשמח לראותך/כם שם,

ran levi

New member
אכן יש

זהו מסלול ברמה בינלאומית מתקיימת שם ממש ליגה של מירוצים אם זה באמת מעניין אותך אז תקנה את גיליון הגה האחרון יש שם כתבה נרחבת בנושא בנוסף אתה יכול פשוט להרים טלפון למספר הבא לבחור בשם צביקה 088574159 או להיכנס לקישור שהוספתי, מקווה שקיבלת תשובה מספקת ערן ז

למעלה