עוד דבר מדןמכונות חדשות:
7361 7379 7356 כולן לקו 7
אולי הכוונה ל- 3 לצהלה ורמת החייל ?עוד דבר מדן
המיניבוסים שאמורים להיכנס הולכות לקו שיקרא 3 ד' וקו 16 א' יבוטל למישהו יש מושג על הקו 3 ד'?
אין לי מושג כנראה התקפלו או שבג"צאולי הכוונה ל- 3 לצהלה ורמת החייל ?
מה קורה עם 16 א', מדוע יבטלו אותו ?
16א זה הקו של המרצדסים החדשים נכון?אין לי מושג כנראה התקפלו או שבג"צ
הורה להם לבטל את הקו הזה כי המוניות פנו לבג"צ
גם אני חושב שמדובר ב-3 עבר הירקוןאולי הכוונה ל- 3 לצהלה ורמת החייל ?
מה קורה עם 16 א', מדוע יבטלו אותו ?
לאלירן, מתי המכונות נכנסות לשירות?גם אני חושב שמדובר ב-3 עבר הירקון
זה מסביר מדוע ספרינטרים חונים בחניון שיכון דן (חניון איזור עבר הירקון). לגבי קו 16א - איפה נשמע שפורעי חוק (להלן חאפרים מקו 16) עותרים לבג"ץ? ואולי הקו מבוטל עקב היענות מעטה לקו 23, שגרמה לדן לחשוב שוב לפני שהיא תפעיל את 16א.
שמעלאלירן, מתי המכונות נכנסות לשירות?
ולמה דן ציפו, שיהיה מפוצץ במיניבוסים האלה? אנשים יחנקו שם למוות אם יהיו נגיד בנסיעה כלשהי למעלה מ-40 איש.. בכלל כל הקטע הזה של המיניבוסים החדשים, ולשים נידרפלור במקום מפרקית זה דבר אידוטי והזוי לחוטין מדן.
נסעתי היום בקו 7שמע
פה אין מה להאשים את דן זה אילוצים דן התחייב בפני ראש העיר של ת"א לצמצם את כמות המפרקיות העוברות בתחומה וזה חלק מההסכם לכן בקו 61 החליטו לשים נידפלורים במקום מפרקיות זה לא קשור לדן ומי שיש מה להוסיף כדי לחזק את דברי מוזמן
]שוט=פשוט.נסעתי היום בקו 7
באדומה מספר 7361.., ובשתי מילים: אכזבה רבתי! ציפתי שאוטובוס שיצא אתמול לאור יהיה כ"כ מושלם וטעיתי. קודם כל, לעומת הפנינה הגרמנית אין מה להשוות. הרצפה של האוטובוס הייתה מלוכלכת, לא ידוע למה.. אין שעון כמו שיש בפנינות, ואני לא יודע אם זה היה רק בנידרפלור הספציפי הזה, אבל הוא היה דווקא די רועש ולא נסע חלק כמו רוב הנידרפלורים שנסעתי בהם עד היום. שנסעתי אתמול ב-7345, המכונה נסעה כ"כ שקט וחלק-]שוט כיף של נסיעה. ד"א-האם גם לאדומות יש מצלמה?
אין מה להשוות!נסעתי היום בקו 7
באדומה מספר 7361.., ובשתי מילים: אכזבה רבתי! ציפתי שאוטובוס שיצא אתמול לאור יהיה כ"כ מושלם וטעיתי. קודם כל, לעומת הפנינה הגרמנית אין מה להשוות. הרצפה של האוטובוס הייתה מלוכלכת, לא ידוע למה.. אין שעון כמו שיש בפנינות, ואני לא יודע אם זה היה רק בנידרפלור הספציפי הזה, אבל הוא היה דווקא די רועש ולא נסע חלק כמו רוב הנידרפלורים שנסעתי בהם עד היום. שנסעתי אתמול ב-7345, המכונה נסעה כ"כ שקט וחלק-]שוט כיף של נסיעה. ד"א-האם גם לאדומות יש מצלמה?
נידרפלורים אדומים: 7357 קו 70, 7358אין מה להשוות!
הגרמניות זה פשוט עולם אחר לגמרי!
הלוואי שיכנסו לקו 3 צהלה!!!גם אני חושב שמדובר ב-3 עבר הירקון
זה מסביר מדוע ספרינטרים חונים בחניון שיכון דן (חניון איזור עבר הירקון). לגבי קו 16א - איפה נשמע שפורעי חוק (להלן חאפרים מקו 16) עותרים לבג"ץ? ואולי הקו מבוטל עקב היענות מעטה לקו 23, שגרמה לדן לחשוב שוב לפני שהיא תפעיל את 16א.
הספרינטרים האלו מתאימים גם לקוהלוואי שיכנסו לקו 3 צהלה!!!
הוא עובר מטר ממני ואני חושב שזה קו שפשוט טפור עליו מיניבוסים!
רק במדינה הזאת פורעי חוק עוטריםגם אני חושב שמדובר ב-3 עבר הירקון
כאשר פורעי החוק מצפצפים ואיש אינורק במדינה הזאת פורעי חוק עוטרים
לבג"צ
אפרופו מידיבוסיםמכונות חדשות:
7361 7379 7356 כולן לקו 7
אפרופו מידיבוסים
אוהד 1 1 שאל אותי מה מספרו של המידיבוס ניד' בקו 1 (פארק סיבל - ת"ר ראש העין צפון), והתשובה היא: 90-948-01. כמו כן השבוע אני מקווה לנסוע לנסוע ברכבת לבית שמש אחרי הפסקה של 14 שנה. חכו לתמונות.
זוכר אולי מספר פנימי?אפרופו מידיבוסים
אוהד 1 1 שאל אותי מה מספרו של המידיבוס ניד' בקו 1 (פארק סיבל - ת"ר ראש העין צפון), והתשובה היא: 90-948-01. כמו כן השבוע אני מקווה לנסוע לנסוע ברכבת לבית שמש אחרי הפסקה של 14 שנה. חכו לתמונות.
אם אינני טועה זו 5037זוכר אולי מספר פנימי?
בדן הכל מתנהל ע"פ מספרים פנימיים, לא כמו באגד, שם הכל ע"פ מספרים חיצוניים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.