מכונות גילוח

מכונות גילוח

שלום..! יש לכם אולי המלצות למכונת גילוח עדינה? שתהיה כמה שיותר עדינה, העור שלי נורא רגיש. יש בכלל חיה כזאת? עד 500 שקל:] תודה לכם..:]

Shy Guy

New member
מכיוון שאני לא כ"כ מתמחה במכונות גילוח,

לפני מספר חודשים היה כאן איזשהו שרשור על מכונות גילוח בסביבות ה-300 ש"ח. במידה ולא יהיו המלצות נוספות, אתה מוזמן לנסות לבדוק את השרשור כאן.

בציר63

New member
התאמה אישית

לצערי, מה שמתאים לאחד, לא בהכרח מתאים לאחר. אחרי שנים של ייסורים אסטטיים ואחרים, מצאתי סוף סוף פיתרון בפיליפס 1050 מהסדרה האחרונה שנקראת גם ארקיטק. לעור רגיש דבר אחד בטוח - רמינגטון לא תתאים. המכונות האלה מגלחות בצורה חלקה אבל לבעלי עור עמיד בלבד. הבראון מכונות שמגלחות בעדינות יחסית (יש לי את ה-360) והסדרה האחרונה הרוטטת מגלחת עוד יותר טוב אבל במחיר גבוה מ-1000 שקל כך שזה לא רלוונטי. הברירה הנוספת היא גילוח רטוב עם פיליפס מסדרה 7, הדגמים בהם הראש צף ומחובר למנוע ע"י מאריך (דגם 774X). בערך פעמיים בשבוע אני מתגלח עם הדגם הזה, עם קצף קילוח ומים חמים וזה נותן תוצאה נהדרת גם מבחינת תענוג וגם מבחינת גילוח. אפשר להשתמש גם במעט שמן תינוקות - להחדיר לעור בעיסוי ואז להתגלח. העור שלי רגיש אבל בגילוח רטוב עם הדגם הזה אין לי סימנים.

למעלה