מכונאות אופניים

מכונאות אופניים

ברצוני לדעת איכן אוכל ללמד מכונאות אופניים? אשמח אם מישהו יוכל לומר לי

etal2

New member
אין לימוד מסודר

אתה רוצה לעבוד כמכונאי בחנות אופניים או פשוט לדעת לטפל לבד באופניים שלך בבית? אם זה הראשון אז בעיקרון בארץ אין לימוד מסודר של מכונאות אופניים, אנשים פשוט מתחילים לעבוד ולומדים מהנסיון. אם זה השני אז בעבר היו סדנאות של מצמן ושעורים בגרופי שהעבירו מכונאות אופניים בסיסית, אם הדברים האלו עדיין מתקיימים ומתי אני לא יודע. אם אתה אחד שיש לו חוש טכני הכי פשוט זה לקנות ספר בנושא, לקרוא באתרי אינטרנט וללמוד לבד, סה"כ כל עוד אתה לא מתחיל לפתוח בולמים לא מדובר פה על מערכות יותר מדי מורכבות.

tomer001

New member
כמה דברים...

בארץ, כמו שכתבו פה, אין משהו מסודר ואם אתה רוצה ללמוד באמת, יש לי מישהו שאני יכול להפנות אותך אליו שלמד בארה"ב מכונאות אופניים. בנוסף לזה יש לי במחשב קובץ די גדול של אקרובט רידר, 650 דפים בערך, על כל הנושא של מכונאות אופניים. הקובץ באנגלית ומצאתי אותו בחיפוש באימיול. (לצערי אני לא זוכר את השם שלו והמחשב שלי לא זמין כרגע, אז אני מציע שתחפש משהו כמו bicycle mechanics או משהו דומה). לימוד מכונאות אופניים תוך כדי עבודה בחנות היא דרך טובה ונחמדה אבל אני לא בטוח שמישהו ממש ילמד אותך את המקצוע באמת. כמו בכל דבר יש טובים ויש מצויינים. תתחיל עם חיפוש עבודה בחנות ותראה אם זה מעניין אותך בכלל.... בהצלחה.

Vintage

New member
מה דעתך להעלות לרפידשר ולפנק אותנו בקישור?

אפשר במסרים אם יש להנהלה בעיה עם זה.

למעלה