פרטים
תודה. היינו היום בבדיקת שמיעה במכון, אחרי שהקטן (כמעט 9 חודשים) "נכשל" בשתי בדיקות שמיעה בטיפת חלב. אני הייתי בטוחה שהוא שומע סבבה, ושהוא פשוט בחור קצת סלקטיבי בתגובות לקולות, אבל בשביל להיות בסדר עם עצמי לקחתי אותו בכל זאת למכון. במכון - הקטן לא הגיב לכלום, שום קול שעשו לו לא גרם לו להסיט את עיניו, למעט קול ממש חזק שבעקבותיו רשמה המאבחנת "נרשמה בהלה טובה". הוא לא הגיב גם לקולות שבד"כ כן מגיב אליהם בבית - שירקות, "ברררר" וכד'. גם כשהגענו הביתה, הקטן המשיך שלא להגיב כמעט לשום קול (רק לבובה שעושה מיאו הגיב באופן עקבי). במכון עשו לו גם בדיקת נוזלים שהצביעה על כך - שבאוזן אחת יש כנראה נוזלים ובשניה תוצאה לא ברורה. היא שלחה אותי לרופא אף אוזן גרון - ננסה לארגן תור כבר ביום ראשון, ואמרה שכנראה נצטרך לחזור לבדיקה חוזרת ואולי גם לעשות בדיקת "ברה". אני קצת מודאגת... אשמח לשמוע על הפתרונות אם באמת העניין הוא נוזלים באוזניים ועל המשמעות של זה, בדיקות שמיעה כדוגמת ה"ברה" - בקיצור הכל (ניתוח כפתורים? שקד שלישי?). אגב, הקטן לא סבל (לשמחתנו) מאף דלקת אוזניים, אבל הוא קצת מצונן כבר כמעט חודשיים. חוץ מזה הוא מקשקש כבר כמה חודשים אמה, אבבה, אדדה... בהנחה שנצטרך מכון שמיעה הייתי שמחה לקבל את ההמלצה על המכון הכי טוב.. ושוב תודה.