מכון לקרב מגע

• פותח הנושא g1meg
  • פורסם בתאריך

g1meg

New member
מכון לקרב מגע

שלום אני מחפש בית ספר לקרב מגע באזור הצפון (כנראה כרמיאל) אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, גיא.

g1meg

New member
עדיין לא בטוח

שלום שוב, המאמן היחידי באזור כרמיאל שמצאתי הוא טל פייטון וזה קמ"י לפי מה שכתוב שם, קמ"י זה לא קרב מגן? ולא קרב מגע? אולי זה ישמע שטותי אבל אני לא מעוניין בקרב מגן אלא בקרב מגע, מצטער על הבלגן מקווה שמישהו יעזור לי. תודה סלבו ולכל מי שיעזור לי.

g1meg

New member
יכול להיות אבל

עדיין אני מעוניין בקרב מגע ולא קרב מגן, עכשיו אני בטח נשמע נודניק אבל זה מאוד חשוב לי. כבר כמה שנים שאני חושב על זה אבל בגלל בעיות מסוימות לא יכולתי, עכשיו יש לי אפשרות ואני מתעקש לנצל את זה :).

cincin

New member
נראה לי שזה שמלמד

בכרמיאל שייך לעמותה של קרב מגע העמותה של אלי אביקזר המנוח נקראת קרב מגן (קמי), האם לך ברור בדיוק מה אתה רוצה?או מה אתה לא רוצה?

g1meg

New member
ברור לי

שאני רוצה קרב מגע ואני מחפש מקום ללמוד בו כמה שיותר קרוב לאזור מגוריי בצפון וקרוב לוודאי שזה יהיה כרמיאל או אולי נהריה. מקווה שתעזרו לי כי לא ממש הולך לי בינתיים במציאת מכון קרוב. שוב תודה מראש על כל מידע.

Small Tiger

New member
קמ"י זה מה שאתה מחפש

אני למדתי בקמ"י עד חגורה כתומה ולפי מה שהבנתי ממך זה מה שאתה מחפש

tessen

New member
המעט שיכולתי למצוא

מקווה שיעזור מאתר וו-שו : קרב מגע, טל פייטון כרמיאל 04-9981467, 052-828371 קרב מגע, אריאל טייך מדריך מוסמך (האיגוד הבינלאומי לקרב מגע ווינגייט) ,חיפה 058-284060 [email protected] קרב מגע, סעיד פאדאל 04-8390032 ,054-637274

כנס לאתר קמ"י

באתר יש את רשימת הסנפים של קמ"י ברחבי הארץ כולל הסברים על השיטה,מיסדה, תמונות ,עקרונות וכו....http://www.kami.org.il/intro.htm

g1meg

New member
תודה לכל

מי שעזר ושיתף מידע עד כה, אינני מחפש קרב מגן אלא קרב מגע הקוסם אבל תודה על עזרתך. אז מה עלי לעשות עכשיו להתקשר ולדבר עם המאמן או מה? מודה שוב לכל מי שעזר לי עד עכשיו.

g1meg

New member
תודה

טוב אנשים תודה רבה על עזרתכם. פורום מצויין ושוב תודה על העזרה.

g1meg

New member
דרך אגב

דיברתי עם טל פייטון בטלפון והוא כבר לא מאמן בכרמיאל אז צריך לעדכן את המידע :).

למעלה