אורלייף זה חדר כושר וליידיס פיטנס זה סטודיו
לעיצוב המיועד לנשים בלבד. לחדר כושר מגיעים לעבוד עם כל מיני מכשירים (כמו מסלול הליכה, אופני כושר, סטפרים ועוד) ומשקולות. בליידיס פיטנס יש חוגים (כמו פילאטיס, קיקבוקס, עיצוב הגוף ועוד) ויש להם גם מכשירים אבל הם ברובם הגדול שונים מהמכשירים של חדר הכושר ובדרך כלל לא עובדים עליהם לבד אלא בתוך מסגרת של שיעור שמשלבת מכשירים. אני נהנת היום בליידיס פיטנס ונהנתי מאוד גם כשהייתי באורלייף. אני לא יודעת להגיד מה היתרונות ומה החסרונות. זה פשוט שונה. בחדר כושר את מתאמנת לבד ובסטודיו את מגיעה לחוגים ומתאמנת בקבוצות. יש חוגים שמתאימים ספציפית לנשים. מצד אחד בחוגים את תמיד עם מדריכה ככה שאת מרגישה יותר בטוחה שאת עושה הכל נכון ולא תגרמי נזק לגוף שלך אבל מצד שני יש בערך 10-15 בנות בשיעור ממוצע כך שהמדריכה לא יכולה לתת תשומת לב מירבית לכל אחת בכל רגע נתון. גם באורלייף יש חוגים אבל הרבה ההיצע. יש סטודיו של ליידיס פיטנס ברח' כץ פינת רוטשילד בפתח תקווה (איפה שפעם היו מכבי האש). הייתי ממליצה לך לבקש להגיע לשיעור ניסיון בלידייס פיטנס ולהכנס לראות את חדר הכושר באורלייף. לדעתי גם שם אפשר להגיע לשיעור נסיון באחד החוגים. תראי מה מתאים לך יותר.