מכון הרעש

מכון הרעש

שלום, שמעתי שיש בצבא מכון שנקרא "מכון הרעש" המטפל בגימגום אצל חיילים, יש למישהו מושג על המכון הזה? איפה הוא נמצא? טלפון? משהו?

royi69

New member
כן

היי רועי אני טופלתי במכון הזה אז ככה הוא נמצא מחוץ לבסיס תל השומר (בשער של הבקו"ם) זה מרכז רפואה צבאי והחדרים של מכון הרעש נמצאים ממש בקצה הפניה אתה צריך לקבל מהקב"ן ובמכון הרעש אתה עובד מבדק ושם מחליטים אם אתה זכאי למפגשים במידה וכן זאת קבוצה קטנה של 4 אנשים שנפגשים פעם בשבוע ועובדים על שטף הדיבור בנוסף על הבטחון העצמי והכול המפגשים הוא כמה חודשים (אני התחבבתי על המטפלת והייתי שם שנה שמהם 7 חודש טופלתי לבד) ממליץ בחום מקום מעולה שעזר לי הרבה להמשך (היום אני בן 27) המפגש עם חיילים שבאותו מצב כמו שלך (או לפעמים יותר גרוע) די מעודד,הידיעה שיש עוד כמה באותה סירה כמו שלך עושה קצת טוב צריך עוד משהו תגיד אחלה לילה רועי

vicz

New member
לדעתי תתעקש להגיע דרך רופא רגיל

מה קב"ן קשור? נפשית אתה בסדר, שפוי למדי יש לך בעיה פיזית והיא גמגום, שרופא יחידה יפנה אותך לשם, שלא יקטין ראש בהצלחה חבל שכשהייתי בצבא לא ידעתי שדבר כזה קיים ויקי

royi69

New member
רופא לא מפנה למכון

הרופא יחידה לא מפנה למכון עצמו הקב"ן "בודק" אותך את הסיבה לכך האם באמת אתה מגמגם או סתם בדכאון ורוצה לעוף מהבסיס אין לך מה לחשוש מקב"ן אני הלכתי דרכו ותאמין לי שזה לא פוגע בכלום הוא מדבר איתך קצת רואה את הרצון שלך לטפל בזה ושולח אותך לשם מה שכן אם אתה רוצה להוריד פרופיל במכון יש להם רשות להוריד לך ל 64 רפואי שזה מגניב למי שרוצה לצאת מקרבי

royi69

New member
תעלה אותו

אם זה 64 על סעיף שקשור בדיבור (לדעתי זה משהו כמו קשיי הסתגלות עקב בעיות בדיבור) פשוט תוכיח שאין לך בעיות חברתיות תעלה את הפרופיל וקדימה לצנחנים אני גם הייתי ביחידה קרבית אבל אחרי שנה וחצי נמאס לי אז הורדתי פרופיל על הדיבור

לא נראה לי שזה בעיות חברתיות

זה פשוט בגלל שאני לא מצליח להוציא מילים מהפה בזמנים מסויימים, אבל לא משנה השלמתי עם זה שאני לא אהיה קרבי, עכשיו אני בגדוד הקשר בחיל המודיעין. שאלה טכנית: איך אני מגיע לקב"ן?

royi69

New member
רופא יחידה

אתה פונה אליו מסביר לו את הבעיה אתה צריך להגיד לו שיש מכון כזה לטיפול בדיבור כי לא כולם מכירים את זה ,שאני אמרתי את זה הרופא שלי לא ידע שקיים דבר כזה

למעלה