מכון הדסה

M o n a L i s a

New member
מכון הדסה ../images/Emo5.gif

האם יש סיכוי שאני אקבל תשובה מאת"א (שממנה לא קיבלתי אפילו מכתב שהמסמכים נקלטו) ומבר אילן, לפני שאני אתלוש לעצי את כל השיערות מחרדה? שזה בעוד חודש - חודשיים? (בבר אילן הם כתבו שהמועמדות בדיון) באת"א אני כ-13 נק' מהחתך שמתפרסם באתר, ובבר אילן חסרות לי 20 נק' בפסיכו אבל הבגרות גבוהה ב-8 נק' מהדרוש.

sacrament

New member
כמה תשובות

לא נתנו לך שום תשובה מאת"א בגלל שעדיין אין חתכי קבלה, כלומר- אין להם סף, גם לא אחד גבוה של אנשים שיתקבלו. עוד מעט יתפרסם הסף הגבוה ויקבלו את כל אלה שבסף הגבוה. לאט-לאט הסף ירד ואז תדעי אם את בגבול או לא. מה שכן- לא הבנתי אם את מעל הסף של שנה שעברה או לא- אם את מעל אז אין הרבה מה לדאוג. לא נראה לי שהחתך ישתנה בהרבה משנה שעברה. לגבי בר אילן- יש להם נוסחה מעניינת, אבל לפי מה שאת אומרת אז את בגבול, ולכן עדיין בהמתנה. חכי בסבלנות, כמו כולנו, והכל יסתדר בסוף. כולנו בהתקפי עצבים, כולנו רוצים לדעת כבר עכשיו, אבל ככה זה. לפני מרץ לא יהיו תשובות, והמסכנים שבינינו לא ידעו גם עד סוף מאי. מה שכן, אם עדיין לא קיבלת אישור קליטת מסמכים- כנסי לאתר של את"א לאיזור של "מידע למועמדים", כנסי ל"אישור קליטת מסמכים", תכניסי מספר תעודת זהות ותראי אם לפחות הבקשה שלך הגיעה. בהצלחה!

M o n a L i s a

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עשיתי אצ מה שיעצת, והמסמכים שלי עדיין לא נקלטו באת"א. (שם אני 13 נק' מעל הסף
של השנה שעברה) תודה על העידוד, אני כל יום מתקשרת לאימא שתבדוק אם הגיע מכתב..... לפחות מבר אילן קיבלתי מכתב שזה עדיין בדיון - מה שמאוד מוזר, כי בידיעון שהם חילקו ביום הפתוח כתוב שפסיכו מעל 590, בגרות מעל 8.8 ו-9 יחידות מדעיות זו קבלה אוטומטית. (ולי יש 9 יחידות מדעיות - אפילו כימיה שזה הכי רלוונטי, יש לי פסיכו 580 ובגרות 98)

sacrament

New member
מתי שלחת לאת"א?

והאם שלחת להם ברשום? אני הגעתי באופן אישי לפני שבועיים ומסרתי הכל. שבוע אחרי כבר קיבלתי אישור הרשמה. מוזר מאוד שעוד לא קיבלת

M o n a L i s a

New member
הגעתי באופן אישי...../images/Emo4.gif

שמתי את המעטפה בתיבה (הנכונה
), ולאחר מכן קיבלתי את הגלויה הורודה -אבל לא קיבלתי אישור קבלת מסמכים.

Miss פטל

New member
את"א קצת איטיים../images/Emo4.gif

אני שלחתי להם הכל ממש בתחילת הרשמה ורק לפני כמה ימים הם כתבו לי שקיבלו את המסמכים.. אבל כמובן עדיין לא כתבו אם התקבלתי(למרות שהציונים שלי הם בכלל לקבלה אוטומטית לחוג שבחרתי)

Miss פטל

New member
ובדקת במידעת?

תבדקי באתר "מידעת" האם את מתקבלת ובכמה נקודות את מהסף קבלה, כדי לדעת בערך מתי תקבלי תוצאות... http://academia.nite.org.il/mdt/info/homepage.asp

למעלה