מכון אניגמה

• פותח הנושא ל11
  • פורסם בתאריך

ל11

New member
מכון אניגמה

איך הם? קבעתי אליהם תור לאבחון. זה שעה פסיכיאטר (ד"ר אשמן), Tova ושוב פסיכיאטר. זה הסטנדרט? שעה זה לא מעט מדי?

תלוי במכון

אני אובחנתי במכון "מטרה" בירושלים במשך 5 שעות. בעיקרון ישנם כמה מבחנים עיקריים שצריך לעבור והיסטוריה של המטופל

kniaper

New member
../images/Emo140.gifשלום ל11

נראה לי שמיכל התכוונה לכתוב: זו הנורמה וזה מכון רציני" אני מציע לך להצטרף אלינו לדיונים ואולי לחלוק עמנו קצת פרטים על עצמך. (איך אני בכתיבה נטולת מגדר?
)

ל11

New member
אני רינה מירושלים

לא היה לי מושג מה זה ADD עד שלפני כמה זמן הקשבתי לחבר שלי (שטוען מזה שנה וחצי) שיש לי בעיית קשב. אני מזדהה עם חלק גדול ממה שנרשם פה באתר אבל היה קשה לי לחשוב על עצמי במושגים האלה בעבר כי תמיד זה מתקשר עם בעיות למידה ולא הייתה לי בעייה עם ציונים רק עם הקריאה. קצת התעניינתי, דיברתי, קראתי וראיתי שהרבה מהדברים שמפריעים לי עם עצמי מתוארים כסימפטומים של בעיית קשב ושלא כולם מתנהלים כמוני בחיים ואולי זה חריג (תמיד הרגשתי שיש אולי משהו לא בסדר אבל לא ידעתי מה בדיוק). במסגרת ההתלבטויות של אם זה מספיק נראה כמו בשביל ללכת לאיבחון/לטפל התייעצתי עם קרובת משפחה שמטפלת בזה (מסתבר) והיא המליצה לי ללכת לאיבחון. שבוע הבא אני אדע יותר אם זה נראה כמו או שזה כמו. ההפנייה לאתר של אמון (השאלון) עזרה והשאלות נשמעו כאילו הן נכתבו עלי. כמובן לא היה לי סבלנות לקרוא לאיזה טיפוסים זה יכול להתאים אבל היו שם כמה. זהו

פלאת

New member
אם לא היה לך סבלנות לקרוא

את סוגי הטיפוסים... מה אוסיף ומה אומר, זה נראה מבטיח.
בוודאות נוכל להגיד אחרי האיבחון, ובכל זאת - ברוכה הבאה

למעלה