מכון אדלר ברעננה

הילית111

New member
מכון אדלר ברעננה

מכון אדלר בוקר טוב לכולם חברה אמא לילדים קטנים פעוטות אמרה לי שפותחים ברעננה (מיועד רק לתושבי העיר כך נאמר ) מין סדנא כזו של מכון אדלר בבית ויצו . 24 מפגשים במחיר של כ 250 שח לא זוכרת בערך אני אמא לבן ארבע. מעולם לא הייתי בסדנא כזו. הכי הרבה בשבילי זה לראות סופר נני בטלויזיה ואו לשאול בפורומים כמובן שמאוד מאוד עוזרים........... מבחינת המחיר נאמר לי שהמחיר מצחיק וסדנא כזו או בית ספר להורים נדמה לי קוראים לזה עולה כמה אלפים ושוה ללכת לשם מבחינת היום והשעה זה מתאים. אבל אני אאלץ ללכת לבד כי תמיד החצי יהיה עם הילד. השאלה אם זה מתאים גם להורה שבא לבד? ואם מחסירים מפגש או שנים זה פוגע האם כל מפגש הוא בפני עצמו ? שואלת אם מישהו מכיר שורה תחתונה האם כדאי לללכת לזה? חברה אחרת אמרה לי שהיה היתה בדברים דומים ולא נראה לה שזה עוזר או מלמד ובחיים הכל אחרת אשמח לעצות ממי שמכיר או היה בסדנה כזו אין לי פרטים על תכנים אלא באופן כללי אני יודעת שזה הדרכה להורים איך להתמודד עם ילדים פעוטות זה פחות או יותר ואולי הרעננים יודעים יותר. מדובר על 24 מפגשים לא יודעת כמה זמן כל מפגש כ 240 שח . מחיר באמת מצחיק הנקודה היא שאני לא יודעת מול מי לברר פרטים מכון אדלר? העיריה? ןיצו ? זה נפתח שבוע הבא מקוה שעוד יש מקומות תודה יום מקסים לכולם

מבין כל האלטרנטיבות להדרכת הורים

אדלר הם אפשרות טובה. מאחר ומדובר בהדרכה ולא בטיפול, נראה לי שאם תפרו אחד/ת לשני/ה מה היה במפגש - זה מספיק טוב. הנה ההודעה באתרם.

למעלה