מכוכב לנידח

max887

New member
מכוכב לנידח

נמאס לי מהחיים האלה,בא לי לעוף מהמדינה הזאת אין לי חברים פה אין לי משפחה -עלינו לפני 18 שנה מרוסיה,ולמרות שאני כביכול אמור להיות יותר "צבר"-אני לא אני גר בפריפריה בצפונית ממש ליד הגבול,אין לי הרבה אפשרויות עבודה לצעיר כמוני,אני רוצה לעבוד במקום עם אווירה צעירה,נוחה ונעימה אני לא יודע מ אני רוצה ללמוד,בכלל קשה לי לחשוב על הרגע של לעזוב את הבית במיוחד שההורים שלי בקושי מדברים עברית ולא יכולים לעזור לי אני מתביש לדבר על השירות שלי כי היה לי ח** סבלתי מבחינה חברתית,הייתי בתפקיד עורפי בגלל קשיים במשפחה ובעיות בריאותיות אבא שלי רוצה שאני אשאר פה ואני אעבד ואביא לו כסף כל חודש,הוא לא מבין שאני רוצה חיים משלי,שאני אתאיסט וככה נוח לי,אני לא צריך את הpreach שלו על היהדות הדתית אני זוכר ברוסיה הייתי סוכ של כוכב,אלוף בשחמט וריקודים,סולן במקהלה והנה פה אני זבל בכלל אני מקלל את היום שבו נחתנו בבן גוריון

manson23

New member
היי

מה אתה עושה כרגע? אתה עובד? אולי תנסה לחסוך כסף ולטוס לחו"ל לטייל? נשמע שאתה צריך קצת להתרחק מהכול כדי שתוכל לחשוב בבירור ולראות איך להתחיל את החיים לגבי לימודים - נסה לחשוב מה מעניין אותך, או מה לא מעניין אותך, נסה לצמצם אפשרויות...היית מעדיף ללמוד משהו הומני או משהו ריאלי?

גרא.

New member
max887,הבעייה שלך אינה המדינה,אלא אבא שלך

הדורש ממך להשאר בביתו.כצעיר לאחר שרות צבאי,אתה יכול להחליט בעצמך על גורלך.הסבל והבידוד החברתי שאתה חש עקב מגוריך בפריפריה הצפונית,אינו מחוייב המציאות.עליך למצוא את הדרך לדבר עם אביך,להסביר לו את מה שעובר עליך,והרצון שלך לעזוב את הבית ולעבור לחיות במקום בו תוכל לממש את היכולות שלך.לא ציינת מתי השתחררת,אבל כחייל משוחרר אם אתה כזה,יש לך כמה זכויות שיעזורו לך להסתגל למקום מגורים ועבודה חדשים.

max887

New member
אני משחורר שנה

אני כל כך רוצה לעוף מפה פה יש רק עבודות מזדמנות של חלוקת פליירים מכירת עיתונים אין פה אווירה צעירה הכל שומם נמאס לי מספיק סבלתי בגיל ההתבגרות ובצבא מניתוק חברתי ומתחושת זלזול מהאחרים בא לי לפתוח דף חדש חיים חדשים ולהנות מהחיים אבל הכל פה כל כך יקר אפילו חוג ריקוד אני לא יכול להרשות לעצמי אליפו מהערייה עולה כל כך הרבה

nutmeg

New member
המרכז

במרחק נסיעה באוטובוס.

למעלה