עד הקצה ומעבר לו
New member
מכווצת
אני שרועה על הספה והוא איפשהו מאחוריי, מלקק אותי, מזיין אותי והכוס בוער.
מלקק את פתח התחת ומעביר אצבע רטובה בתנועות מעגליות ומכניס אותה פנימה. זה הרגע שאני מרגישה את זה בא, צריכה את זה עכשיו -
״תזיין לי את התחת״, אני מבקשת. הוא מנסה. פעם. פעמיים. ״את מכווצת״, הוא אומר.
״מכווצת? עכשיו תזיין לי את התחת״, אני לא מוותרת ומנסה להרפות את עצמי, זה חייב להצליח.
מעט שמן על הזין והוא חודר.
״לאט, לאט״ - אני מבקשת כשהזין מפלח את הפתח הצר ומתחיל להכנס.
אני צורחת - זה כואב וזה נעים. מכווצת? שואלת אותו והוא נכנס לתוכי ועובר את הסף. הזין מחליק עמוק לתוך התחת שלי.
שלב הכאב עבר והתחת התרגל לתוספת שבו, ההנאה מתפשטת בתוכי.
הזין כולו במעמקים, הכוס פעור לרווחה ואני מקופלת על הספה. צורחת, מהמהמת, נאנחת.
הטלפון מצלצל והוא עונה.
הזין שלו עמוק בתוכי. אני נושמת בכבדות ושותקת. הוא מזיין ומדבר.
אני מזויינת עמוק, הראש טמון קרוב לספה, סותמת את פי שלא תצא חלילה יבבה או קריאה או אנקה.
הוא בשלו, מכניס ומוציא את הזין, הכי עמוק שיכול בתוך התחת שלי וממשיך לדבר. מזיין בפראות ומדבר בשלווה. מדבר ומזיין.
״אתה מזיין לי את התחת״ - נהנית לשמוע את עצמי אומרת את זה בקול, כשהוא מסיים לדבר ושואלת אותו איפה הוא מזיין אותי.
״בתחת שלך״ - אני שומעת את התשובה שמטריפה אותי יותר.
הוא לא מפסיק לזיין אותי בתחת ואני כ״כ נהנית. מקרבת את האצבע שלי ומתחילה לשפשף את הדגדגן. הוא רך ורטוב ומשווע למגע. משפשפת אותו בקצב של הזיון.
התחת שלי מלא בזין, מה שמוציא ממני אטרף ואקסטזה שמתפרצים בלי חשבון. הזין והאצבע משגעים אותי ואני גומרת בשאגה אדירה תוך כדי שהוא מזיין לי את התחת.
מכווצת הא??
אני שרועה על הספה והוא איפשהו מאחוריי, מלקק אותי, מזיין אותי והכוס בוער.
מלקק את פתח התחת ומעביר אצבע רטובה בתנועות מעגליות ומכניס אותה פנימה. זה הרגע שאני מרגישה את זה בא, צריכה את זה עכשיו -
״תזיין לי את התחת״, אני מבקשת. הוא מנסה. פעם. פעמיים. ״את מכווצת״, הוא אומר.
״מכווצת? עכשיו תזיין לי את התחת״, אני לא מוותרת ומנסה להרפות את עצמי, זה חייב להצליח.
מעט שמן על הזין והוא חודר.
״לאט, לאט״ - אני מבקשת כשהזין מפלח את הפתח הצר ומתחיל להכנס.
אני צורחת - זה כואב וזה נעים. מכווצת? שואלת אותו והוא נכנס לתוכי ועובר את הסף. הזין מחליק עמוק לתוך התחת שלי.
שלב הכאב עבר והתחת התרגל לתוספת שבו, ההנאה מתפשטת בתוכי.
הזין כולו במעמקים, הכוס פעור לרווחה ואני מקופלת על הספה. צורחת, מהמהמת, נאנחת.
הטלפון מצלצל והוא עונה.
הזין שלו עמוק בתוכי. אני נושמת בכבדות ושותקת. הוא מזיין ומדבר.
אני מזויינת עמוק, הראש טמון קרוב לספה, סותמת את פי שלא תצא חלילה יבבה או קריאה או אנקה.
הוא בשלו, מכניס ומוציא את הזין, הכי עמוק שיכול בתוך התחת שלי וממשיך לדבר. מזיין בפראות ומדבר בשלווה. מדבר ומזיין.
״אתה מזיין לי את התחת״ - נהנית לשמוע את עצמי אומרת את זה בקול, כשהוא מסיים לדבר ושואלת אותו איפה הוא מזיין אותי.
״בתחת שלך״ - אני שומעת את התשובה שמטריפה אותי יותר.
הוא לא מפסיק לזיין אותי בתחת ואני כ״כ נהנית. מקרבת את האצבע שלי ומתחילה לשפשף את הדגדגן. הוא רך ורטוב ומשווע למגע. משפשפת אותו בקצב של הזיון.
התחת שלי מלא בזין, מה שמוציא ממני אטרף ואקסטזה שמתפרצים בלי חשבון. הזין והאצבע משגעים אותי ואני גומרת בשאגה אדירה תוך כדי שהוא מזיין לי את התחת.
מכווצת הא??