מכוון ש.....

Mr Invisibilety

New member
מכוון ש.....

א'-אגודת מטגני המוחות התפרקה. הפורום הזה מוזנח מיום ליום אנשים כבר לא ניכנסים עוזבים חוזרים עוזבים חוזרים ומתים. ב'-בגלל א', כבר אין משפוחע... מכאן נובע שמולש אי בי סי הוא יש"ז זווית אלפה שווה לזווית ביתא זמב"ח סתם בעע היה לי מבחן בגיאומטריה..... בעעעע אי לכך ובהתאם לזאת...(חע) טוב אז בגלל הסיבות הנ"ל (א-ב) אני חייב להחליף חתימה... דחוף.... כמו תמיד, וכזכור לכם, רעיונות יתקבלו בברכה... אז יאללה אנשים תתחילו לשרשר רעיונות לחתימות הכייייי מאגגגגגגגניבות... בשבילי... טודע מראש ניר?

mE and Me

New member
רעיון לחתימה:

מכיוון שזווית אלפא1 שווה לזווית אלפא2, אפשר להסיק כי AB הינו ח"ז A, וליכך משולש ABC חופף למשולש ABD לפי הוכחת הזצ"ז ומשולש ACD הינו שו"ש. עכשיו, משגילינו זאת, נותר לנו לתהות איך לעזאזל זה עוזר לנו. מכיוון שזהו בח"מ אנו מגיעים למסקנה כי גיאומטריה = סתם זב"ש ===> מש"ל <תנסו לחשוב על זה קצת...>

rAmikube

New member
כמה *רא!!

כמה טוב שסיימתי עם זה!
אוי! עכשיו לחלק היותר קשה...

Mr Invisibilety

New member
עוד משהו!

למשל.... הלכתי עם המורה שלי למתמטיקה לקפיטריה (לא אני לא חנפן) היא ביקשה שאני אלווה אותה.... כלבה נמוכה! היא בערך בת 30 ככה היא ניראת.... טוב אז היא קנתה סנדוויץ' עם גבינה מלוחה.... פיחסא! אני קניתי קולה.... דההההההה סתם סתם אז כזה הפחית קולה עלתה 2.50 אז נתתי למוכר מטבע של 10. כן זה מה שהיה לי. אז הוא נתן לי עודף. אז אמרתי לה יפית, אולי תסבירי לי למה לעזאזל אני צריך ללמוד טרינום ריבועי ומקביליות וישרים וטריגונומטריה ונוסחאות בשביל לחשב כמה עודף אני צריך לקבל.?! הא? היא הסתכלה עליי במבט מזוויע ואמרה, עדיף שאני לא אענה לך. המשכנו ללכת. שתיקה ניר שותה קולה יפית אוכלת סנדביץ' עם גבינה מלוחה פיחחחחחחחחחחססססססס חחח הממ זייהו.... בעיקרון לא היה כל כך הרבה בהדעה הזאת... סתם משעמם לי.... אהה אהה בנאדם! אתה חייב לי כמה דברים! באיזה כיתה אתה?! איך קוראים לך?! בן כמה?! ומאיפה?! או שבקיצור בפעם ה-2 תתחבר אלי באיציק....
166787434 Algebra RuLeZ

mE and Me

New member
מגיב לפי הסדר -

חחחח גם לחבר שלי היה קטע מצחיק עם המורה לאנגלית. הוא קנה שקית ביסלי במכונה, וכשהוא מוציא את העודף הוא רואה יד בתוך השקית שלו. הוא רואה שזאת המורה לאנגלית שאומרת: "Oh, what a nice student"... חוצפנית!.. אני בכתה ח'. כל השאר בפרטים שלי באיציק...

zvozda4ka

New member
כל עוד...

אני אתה קנד ומרי שחזרה לבנתיים בפורום.... יש עדיין את אגודת מטגני המוחות! אז תוסיף בחזרה את זה לחתימה... ובקשר למשפוחה.... יש עדין! אמא נשארת אמא תתתתתמממממיייידדד! או שאתה נוטש את אולגה?

למעלה