מכובדי

מכובדי ../images/Emo124.gif

אני בונה ברגעים אלה את הסקר על הפיברו ותשישות והייתי רוצה לעלות לדיון בפניכם את השאלה ... מה בעצם אנו בודקים? ישנן מספר אפשרויות והייתי רוצה לשמוע את דעתכם. לדוג' דפוסים משותפים אצל חולי הפיברומאלגיה?, כללי/ בחתך סימפטומים. אשמח לשמע תגובה לנושא. איתי

היי איתי, אנחנו בודקים כל פעם נתח

אחר מתוך המכלול שמקיף את חיינו. התחלתי עם הסימפטומים וזהו לדעתי השרשור המורכב ביותר שיהיה. מעבר לזה, אפשר לבדוק כל דבר. טריגרים זה נושא חשוב, גיל התחלת המחלה/ות, דפוסי חיים טרם... הקשיים הגדולים ביותר היום (פיזיים, רגשיים, נפשיים, מנטליים ורוחניים) תכניות לעתיד, מטרות, שאיפות חלומות. צורת טיפול: קונבנציונלי - תרופתי, פיזיותירפיה וכדומה, רפואה משלימה - דיקור, רפלקסולוגיה, אנרגטי ועוד, תוספי מזון - מהרופא? ממטפל? על דעת עצמך? - אילו תוספים? פעילות גופנית - ??? שילוב ביניהם - ??? מה שאני מבקשת זה לבנות את הסקר בהתאם לכלי הפורום. כאשר אין צורך בפירוט - אפשר להשתמש בכלי הסקר המגבלה: עד 20 תשובות אפשריות, ניתן לסמן רק אחת. שלח לי את השאלה והתשובות האפשריות במייל ואני אכניס אותם לפורום. אם כולם יענו מהר יחסית, אפשר לשים סקר חדש כל שבוע. כלי הסקר מדווח כמה הצביעו, כמה הצביעו לכל אפשרות, ובכמה % זה מתבטא. מה שמחייב פירוט - יש לבנות שאלות למענה בפורום עצמו. לאחר הניסיון הראשון - כדאי אולי לצמצם כל שרשור לשאלות ממוקדות יותר. שרשור הסימפטומים היה טוב יותר אילו היה מחולק לכמה שרשורים. עדיין, מידע שייאסף בצורה של שאלות פתוחות (פירוט של כל גולש) יהיה קשה יותר לעיבוד.

למעלה