על שיחות טלפון קולניות לידי
מה, זה הדבר הכי כיף שיש. לפעמים שומעים כאלה סיפורים, ואתה שומע רק צד אחד וצריך להשלים את הפרטים, וזה בכלל חוויה מרתקת.
זוכר כמה וכמה שיחות כאלה, מתוך רבות שאהבתי ונשכחו.
למשל בחורה מאחורי ברכבת. התחיל פושר, אומרת לצד השני "אני לא יכולה לבוא היום אמרתי לך שאני עסוקה" אוקי, הצד השני מדבר, אומרת לו "תלכו אתם בלעדי. זה לא משנה איפה אתם בודקים. כל מקום אותו דבר... אז תבחרו מישהו לא חייב אותי... יש עוד עורכי דין, אני עסוקה אמרתי לך... היא לא רוצה כי היא רוצה ברע... מההתחלה אמרתי לך שזה ייגמר ככה... בסדר אתה לא רוצה שום קשר איתה לך איתה הפעם תבחרו עו"ד בת"א... תרימו טלפון תקבעו עם מישהו לא משנה... מה זה משנה עכשיו שבגדה אתם צריכים לסדר להיפטר מהבית הזה... זה לא משנה עכשיו... תשמע אתה אל תתקרב אליו... גם ככה יש לך תיק אתה תגיע לשבת שנים... הילד שלך תפסיק זה שטויות דומה לך שתי טיפות מים..."
ועוד אחד ברכבת, מתקשר "שלום זה מרכז התפילות? כמה עולה חודש? אני צריך דחוף עזרה משמיים, אתם מסדרים את זה? כמה זה עולה? אני בחובות עכשיו 150 אלף צריך עזרה משמיים. כמה עולה? 500 לחודש? אפשר בתשלומים? וזה עוזר? אני בחובות לא יודע מה לעשות. רק משמיים יעזרו".
וההיא, ברכבת, מתקשרת לעבודה "אני מאחרת היום עכשיו אני רק יוצאים מנהריה... כן רציתי לדבר איתך בפרטיות... זה לא לטלפון... כן אני מבינה... ממש לא נעים לי זה לא לטלפון... הבעיה שהיא כל הזמן מאחרת... אמרתי לה כמה פעמים... אני לא רוצה לדבר מאחורי הגב שלה... אנחנו צריכות לעשות פגישה כל הבנות לדבר על זה... גם אתמול ביקשתי ממנה כמה פעמים, היא לא מוכנה לשמוע... זה בגלל שהיא חדשה... אני הגעתי חודשיים לפניה..." וכך הלאה והלאה.