מכה יבשה

Dana Kalay

New member
מכה יבשה

שישי בערב אני וחבר שלי נסענו למסיבה על האופנוע שלו. בזמן המתנה לאור הירוק איזה נהג מטומטם החליט לצאת מהרכב שלו לבדוק משהו בבגא'ז ובלי לשים לב פתח את הדלת על הרגל שלי. הוא מיד התנצל ושאל אם אני בסדר, והאמת שאני בסדר אבל מרגישה מידי פעם צריבה בכף רגל. בצילום לא ראו שום דבר, ואמרו שזו מכה יבשה. השאלה האם גם על מכה יבשה אפשר לתבוע? והאם אפשר לעשות את זה לבד או שחייבים מישהו שיכתוב את התביעה וכל זה..?

גיל110

New member
מה הנזק שנגרם?

אם בצילום לא ראו כלום ובכל זאת כואב - אולי שווה לעשות אולטרהסאונד כדי לבדוק שהגידים לא נפגעו? בכל מקרה תלכי לאורתופד, כי נזקים שמזניחים הופכים לכרונים ומשם הדרך לרפואה שלמה ארוכה.

gamgam

New member
נצל״ש לצורכי ביטוח, אם רק המורכב נפגע ותובע

את הביטוח ולא בעל הפוליסה עצמו, האם זה נחשב כ״תאונה״ בחישוב תעריפי הביטוח??

הנסיך.

New member
סתם שאלה - אם בסופרמרקט מישהו מתנגש בך בטעות

את גם מחליפה איתו פרטים ורודפת אותו עד תום ימי חייו, שמה בעוד שנתיים תרגישי נמלולים ליד הקרסול?

סתם נקודה למחשבה.

danakalay

New member
בנתיים הכאבים רק מתגברים וקשה לדרוך על הרגל..

אני ממש לא מחפשת לעשות כסף או את מי לתבוע. תאמינו שיש לי דברים אחרים לעשות.
אבל עם כל הכבוד לפתוח את הדלת באמצע הכביש זה סכנה!!!
אני בסך הכל רוצה לדעת אם יש לי בכלל על מה להגיש תביעה נניח ובמידה והרופאים לא מוצאים שום דבר גדול.
ובכלל מה נחשב לגדול ומה לא?

vstrom1000

New member
צילום פשוט לא מראה את כל הפתרונות

אם הכאבים מחמירים, אז תעמיקי בבירור

orgeva

New member
זה בדיוק המקרים שדיברתי אליהם שמחפשים לסחוט.

עשית צילום,רופא אמר הכל תקין.

ועכשיו יבוא איזה חכמולוג ויימצא איזה מקרה שרופא אמר שהכל בסדר ובסוף היו צריכים לקטוע את הרגל או חלילה גם משהו מת,העיקר להצדיק את סחיטת הכספים.

NEO83

New member
אם ביקור רופא היה נגמר בביקור אצל רופא

אז סבבה, אבל עצם זה שהיא ביקרה אצל רופא, זה ירשם כבר כתאונה לכל דבר ברקורד של הבחור, אז למה לא לתבוע כבר?

NEO83

New member
בוקר טוב אליהו

לא יודע אם זה מה שהם עשו כאשר הגיעו לבית חולים, אבל ברגע שאתה מגיע לשם ואומר את סיבת הקליטה למיון AKA תאונה עם רכב מסוג כלשהו, זאת נחשבת לתביעה לכל דבר.

אני יודע שיש כמה נהלים שחשוב

להקפיד עליהם אחרי תאונה כזו או אחרת (קלה או קשה) כדי להקל על מקרים של הגשת תביעה. וזה לא צריך להיות אדם רודף בצע או משהו כזה. אני למשל לא ידעתי שגם בתאונה הכי קלה שיש כזו שאפילו לא צריך אמבולנס, אני צריך להזעיק משטרה.
אז עכשיו אני חכם אחרי מעשה אני מצרף לך מדריך שימושי לנפגע בתאונות דרכים שכדאי לנהוג על פיו.
מקווה שתרגישי טוב.

danakalay

New member
לא יודעת,לבד לא נראה לי שאגיש תביעה למי יש כח

אם היה לי עו"ד צמוד שהיה עושה הכל בשבילי ומתקתק את העניינים זה משהו אחר.
כל עוד שלא מצאו נזק מוכח נראה לי שחבל על הזמן שלי.

למעלה