מכבי ת"א

McDVD

New member
מכבי ת"א

אתמול מכבי שיחקה לא משהו בכלל.אני אישית דיי נדהמתי מההרכב.הוא לא נגמר. יהיה מאוד קשה לדיוויד בלאט לתת דקות שמגיעות לכל השחקנים. זה כמעט בלתי אפשרי. אני חושב שמכבי עשתה צעד מושגה כשהיא החתימה את האפמן. לא רק שזה לא היה מוסרי ולא הוגן אלא גם זה יצר בעיות עם הרכבים.בעיקר בעמדת הסנטר שלמכבי יש יותר אפשרויות והעמדה הזאת ממש מתפוצצת. עכשיו לגבי המשחק החמישייה שאיתה עלה בלאט הייתה דיי תמוהה בעייני . רסיקר והנפלד בחמיישיה במקום מגוון עצום של שחקנים. במיוחד נראה לי מאוד מוזר למה פארקר המצוין לא שיחק כל המשחק (מישהו אולי יכול לתת תשובה). בכל מקרה זה ברור שמכבי צריכה להיפטר מאיזה שחקן כי ככה היא מפוצצת יותר מידי.אם אתם שואלים אותי הייתי נפטר מהאפמן. אולם הוא הציג אתמול יכולת בסדר אבל הוא מכבי עשתה ועושה יותר מידי בשבילו. בלעדיו מכבי הייתה מסתדרת יופי עם בשוק בעמדת הסנטר ועם וויצ´יץ´ כמחליפו. היה ניתן להעלות הרכב נורמלי. אבל עם האפמן זה כמעט בלתי אפשרי. בכל מקרה יאללה מכבי וגם השנה אליפות אירופה. (השלמה)

Kgt1

New member
פארקר לא שיחק בגלל פציעה בקרסול.

החמישייה בהחלט הייתה מוזרה בעני (למה בריסקר הטמבל ולא שארפ?) אבל היא לא הגורם להפסד אתמול... על האפמן כבר אמרתי מספיק.

האפמן באמת היה גרוע אולם,

לו לפחות היה תירוץ... נוא לא שיחק במשך כל חופשת הקיץ.. דבר שלא ניתן לומר על חלק משחקני מכבי ששיחקו באליפויות אירופה והעולם השונות.. בשוק היה אמור להגיע בשיא כושרו לאחר הופעה מצויינת של נבחרתו באליפות אולם מה שזכינו לראות ממנו זה קיר חסר יכולת תנועה..

The dove

New member
אולי זה רק נראה לי,אבל...

אבל עושה רושם שההכנה וכן בלאט,בינתיים לא משהו... אני לא יודע מה היה הטעם בכך שבמשך כל תקופת ההכנה,חוץ מאשר בטורניר הזה, מכבי שיחקה מול יריבות נחותות ממנה,מה הרוויחו במכבי מזה?... אילו היו משחקים במשך כל תקופת-ההכנה מול קבוצות נורמליות,אולי עכשיו הקבוצה היתה נראית קצת פחות גרוע,אבל כשרק בשני משחקי-ההכנה האחרונים משחקים מול יריבות ראויות,והמשחק הבא,עד כמה שידוע לי,הוא המשחק הראשון באירופה,מול אלבה,אז מפלס האופטימיות שלי לא עובד בדיוק שעות נוספות.... שנית- אני לא לגמרי בטוח שבלאט גם יסיים את העונה,וחוצמזה כלל לא ברור לי מדוע הוא כ"כ מתאמץ בכל מחיר להכניס את האפמן ממש בכוח לעניינים... אם היה מדובר על הקבוצה של לפני שנה-שנתיים,אז באמת אם האפמן לא בכושר, אז מכבי בצרות צרורות,אבל עכשיו,גם אם האפמן לא בשיא כושרו,אז יש את בשוק וויצצ´יץ´,לא?... או שבלאט שכח את זה?... אני חושב שזה היה קצת מוגזם,שבמשחק האחרון לפני תחילת העונה האירופית, וייצ´יץ´ שיחק כ- 5 דקות,בשוק - 8,והכל כ´די שמיסטר האפמן יואיל סופסוף להיכנס לכושר... הסוף יהיה שגם האפמן עדיין לא יהיה בכושר,וגם בלאט יפסיד את וויצ´יץ´ ובשוק,כשבמיוחד חבל על וויצ´יץ´,שכנראה,לפי הפוטנציאל שלו,הוא שחקן מעולה,מהטובים שדרכו ביד-אליהו... כך כשלמכבי יש כרגע גם את וויצ´יץ´ וגם את בשוק,פשוט לא ברורה לי ההיסטריה והפאניקה שבלאט משדר בנסיון שלו להכניס את האפמן לכושר בכל מחיר,אפילו ע"ח השחקנים האחרים... חוצמזה,שקצת חרה לי כל הנושא של חזרתו של האפמן: יש לי הרושם שהאפמן מתיחס אל מכבי רק כאל ברירת-מחדל,היות ולא הצליח למצוא קבוצה באמריקה, וכמו שרועי אמר,לא בטוח שהראש שלו בכלל נמצא פה... שנית - אחרי שנכשל באמריקה והואיל בטובו לחזור למכבי,מדוע השחקנים צריכים לקצץ בשכרם בגללו??... שהוא יקצץ!!... אני לא נדב,אבל אפשר לתאר איך הוא מרגיש כשהוא סוחב את הקבוצה על הגב שלו כבר כעשור,והנה בקיץ אחרי שנתן עונה גדולה,עם גביע-אירופה,אז הוא היה צריך כל הקייץ להתמקח עם מכבי על פינאטס,באופן יחסי,והנה,הבן יקיר האפמן, מואיל לחזור,ומייד בלי וויכוחים והתמקחויות מיותרות,זורקים לעברו איזה מליון וחצי... ונדב,על מה הוא התווכח?... על 20 אלף ירוקים,שזה יחסית,פינאטס... ולגבי הטענות על בשוק : נכון שבינתיים זה לא זה,אבל צריך להתחשב במצב שנוצר,שבשוק עוד רחוק מלהשתלב במכבי,ובמקום לתת לו את הדקות שלו,כדי שינסה להשתלב,הוא מקבל שמונה דקות במשחק ההכנה האחרון,כי מיסטר האפמן צריך להיכנס לכושר ויהי מה.... אני חושב שבלאט טועה בגדול... איך הקבוצה יכולה להתגבש ולהתחבר,כששני הזרים החדשים משחקים -ביחד!- 13 דק´?... ולגבי וויצ´יץ´,אני חושב שפשוט חבל להביא שחקן ברמתו,רק כדי שיבלה על הפארקט משהו בסביבות חמש דק´,אי-אפשר להרוג את כל הקבוצה רק כדי שהאפמן יואיל בטובו להיכנס לכושר... באיזשהו מקום,גם מבחינה כספית,וגם מבחינה מקצועית,במכבי נותנים לשחקנים הרגשה,שהאפמן לפני הכל,ולפני כולם,והאחרים פחות חשובים,ובזה במכבי,לדעתי, פשוט עושים טעות... אתמול ,לא ראיתי את המשחק,אבל אני מבין שכל הקבוצה פשוט שיחקה בשביל האפמן כדי שיגיע לאיזה 12 נק´ מסכנות,עד כמה שאני מבין בלי יותר מדי ריב.... אז השיטה הנ"ל אולי היתה טובה כשהאפמן היה הסקורר מס.1 בקבוצה,והקבוצה היתה תלוייה בעיקר בו ובמקדונלד,אבל עכשיו,אחרי שעיבו את הסגל,ויש עוד אופציות התקפיות,אז מה הטעם להמשיך לשחק ככה?... הרי בנו את הקבוצה,מתוך מחשבה/תיכנון שהאפמן לא יהיה פה,אז מה,כאמור, עכשיו ההיסטריקה הזו של בלאט?... בקיצור,אני מנסה להיות אופטימי,אבל זה די קשה...

אני מסכים איתך, אולם

יש לקחת דברים בפרופורציה.. סך הכל הפסד והופעה לא טובה של מכבי.. על כל הסגל הרחב שלה.. במשחק אימון !!! יש לזכור כי בשנה שעברה, שנת אליפות אירופה, מכבי הפסידו שלושה משחקי אימון... אגב, שימו לב לעובדה כי רבים מאוהדי מכבי מביעים רגשות אכזבה וכו´ בגלל הפסד משחק אימון בעוד כמעט ולא שמעתי את מורת רוחם של אוהדי הפועל "מגדל" ירושלים שלהם נגמרה העונה האירופית לפני כמה ימים... לפחות ביורוליג..

Kgt1

New member
כאשר אתה אלוף הציפיות ממך עולות..

אז בטח שאני מצפה למכבי להגיע לשלמות. אבל אני בהחלט מקבל את ההפסד בהבנה ונשאר אופטימי... בקשר לירושליים אין לך מה להשוות. קבוצה שבאה אחרי הצלחה וקבוצה שבאה אחרי חצי פירוק בעונה הקודמת...

למעלה