רוצה מכות הוא אמר שהוא בהפועל והוא לא אז אמרתי לו שהוא לא. מה הבעיה שלך שאתה חייב לעצבן? נודניק..
S sok777 New member 21/9/05 #19 רוצה מכות../images/Emo35.gif הוא אמר שהוא בהפועל והוא לא אז אמרתי לו שהוא לא. מה הבעיה שלך שאתה חייב לעצבן? נודניק..
רוצה מכות../images/Emo35.gif הוא אמר שהוא בהפועל והוא לא אז אמרתי לו שהוא לא. מה הבעיה שלך שאתה חייב לעצבן? נודניק..
ש שומו New member 21/9/05 #20 לא, תודה. עצבנתי אותך אי פעם לפני כן אם כן, אני מבקש סליחה. וחוץ מזה, אם לא שמת לב, הגבתי לא.
S sok777 New member 21/9/05 #22 אה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואללה לא שמתי לב כי קראתי את זה בשעת 0 בביצפר.. מאמינים אני צריך להתעורר ב-6:30. אז לך תדע למה אני שם לב אז.. אני הולך לפעמים עם תחתונים... חח לא סתם. סליחה בכל מקרה אחי אתה סבבה.
אה חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואללה לא שמתי לב כי קראתי את זה בשעת 0 בביצפר.. מאמינים אני צריך להתעורר ב-6:30. אז לך תדע למה אני שם לב אז.. אני הולך לפעמים עם תחתונים... חח לא סתם. סליחה בכל מקרה אחי אתה סבבה.
S sok777 New member 24/9/05 #30 כי אני רוצה לשחק במנג'ר בבוקר וגם לנסות להתעורר ולא להמשיך לישון כל היום.