מכבי ת"א - מכבי ר"ג

number 4

New member
מכבי ת"א - מכבי ר"ג

יש שני מצטיינים למשחק שכל הזמן שיחקו אחד עם השני ולא הפסיקו ללכת ביחד לסל. אלו הם נדב הנפלד ונייט האפמן. כל הזמן הנפלד מסר לנייט ונייט קלע. רוב הסלים של נייט היו עם עזרה של נדב. כמובן הקטע שהכי אהבתי במגרש זה הקטע שליובין נפצא למרות שאין לי בעיה איתו! אבל היה מצחיק וגם היה מצחיק כשנייט נפל על הפרסומת והפיל אותה... ושגור ניגב את הדם של ליובין... ועוד דברים.. משחק טוב של מכבי ת"א!

EricCartman

New member
משחק טוב של מכבי?

שמתם לב מתי הפמן קלע 12 מתוך ה24 שלו? שלשות בגרביג´ טיים ושני דנקים אחרי צעדים ברורים (טוד צריך קצת פחות הצגות ויותר שיפוט)

איזה תחת יש לה !- רשמים מהמשחק

מספר דיונים מרתקים היו לי וליושבים סביבי במשחק. הראשון סבב בנושא חשוב - שדרי הTV . רסקין ושלח היו ,גם לילך סונין . זה שישב מעלי טען שיש לה תחת יפה ביותר ,כזה שגם דוגמניות לא היו מתביישות בו .בתור אחד שלא ממש שם לב לפרט הזה נשארתי פעור פה. הדיון השני היה בעניין הקומץ של ר"ג. האם אכן כל 15 האנשים שמחאו אמש כפיים אחרי כל סל הם ה-15 היחידים ? או שמא החשש ממזג האויר הוא זה שמנע מהם את הנסיעה הארוכה מר"ג ליד אליהו ? השלישי היה " האפמן וה NBA" . אני כנראה היחיד שחושב שהוא כן יכול להצליח - ושואב עידוד מהצלחתם של הרוקי´ז פאו גאסול בקבוצת התחתית ממפיס, ושל זלייקו רברצה בקבוצת הצמרת דטרויט (איזה כיף לאמר את זה...). אגב , המשחק, עם כל הכבוד - היה ממש חלש . אבל היה תענוג לשמוע את אדלשטיין (וישבתי רחוק ממנו )

roy marom

New member
מה אכפת לך מהישבן של סונין? ../images/Emo111.gif

זה יעזור לך כמה הוא חטוב?

tsveeka26

New member
למי יש תחת יפה?? ללילך?

לא רק תחת, יש לה פנים חמודות שחבל"ז. גם חזה הייתי אומר. צביקה

tsveeka26

New member
רועי, היא מעשנת???

אתה בטוח שיש לך דיבור איתה או שאתה עובד עליי??? צביקה

חחחחחח הודעה מצחיקה..... ../images/Emo13.gif

אני חולה על ההטבעות של נייט....הוא אשכרה נתלה על הסל כדי לעצבן ת´שחקנים היריבים...ענק הבנאדם
~יעלית~

parker_sholet

New member
זה לא כזה עקרוני, אבל...

לדעתי ההטבעות שלו דיי עלובות ולא מספיק מלהיבות. חוץ מזה שבתזוזה שלו הוא לא מספיק קליל, אני בטוחה שיש מישהו אחר בקבוצה שישמח ללמד אותו יותר על הטבעות...

למעלה