מכבי ת"א אימפריה !!!!!

שמאלני

New member
chofa

פשש יש לך דעות קדומות מה אני אגיד לך. מה קשור לזה שאני שמאלן אז אני צריך לאהוד את הפועל. אני מקווה ששמת לב כמה שטויות דברת. אז זהו שכן אנחנו יותר טובים מהפועל פי 100 והנה דוגמא מובהקת. בדרבי האחרון 50% מהשחקנים בהרכב הראשון היו פצועים. בנין,זיתוני,ברומר,דגו ושכחתי את האחרון. יכלנו לנצח את הפועל הגיע לנו אפילו פנדל שדומב הזונה דחף את הורבאט. אך השופט לא שרק טוב נו כנראה שיחדו אותו. שחקנו עם שחקנים צעירים שלא שיחקו מעולם בליגה הבכירה. הם לא סתם שיחקו הם שיחקו 90 דקות והצלחנו לצאת בכבוד תיקו 2-2. בזכות אבי נמני נשמה !!!

שמאלני

New member
איש רגיל סתום את הפה

תגיד אתה דפוק או משהו. אני לא ישאל מפגר כמוך איפה אני אכתוב ומתי אני אתכוב. שב בשקט יא טמבל.

teen17

New member
שמאלני, כנס לפה!!!!

שמע, הפורןם מיועד לאנשים שמסוגלים ויכולים ואפילו מדברים בצורה אנושית ולא חייתית או ברברית כמו שאתה מדבר פה!!! אז אני מציע לך או שתתחיל להתנהג כמו בן אדם או שתעזוב את הפורום. לא מקובל על אף אחד מאנשי הפורום הנ"ל קללות וגידופים כנגד אנשים אחרים!!!

שמאלני

New member
צודק וואי הגזמתי באמת

אני חוזר בי אבל תשמע בן אדם יכול להתעצבן לפעמים ככה זה כדורגל. מקללים רבים והכול זה חלק מהכדורגל. אבל בכל זאת אני חוזר בי. מכבי ת"א אימפריה !!!!!

אהבתיה

New member
עצוב לי לשמוע

שאתה חושב שאלימות מכל סוג שהיא (כולל מילולית) היא חלק מכדורגל. היא לא צריכה להיות וחבל שזה ככה כי אסור שזה יהיה ככה. אפשר ללמוד לקח ממה שארע שנה שעברה כשמכבי חיפה לקחה אליפות. אמיר רנד עדיין שוכב חסר הכרה בבית החולים אז כדאי לכולנו להפסיק עם כל האלימות כי היא לא תיקח אותנו לשום מקום. ממש ההיפך. כן,זה נורמלי לריב (אני רבה כל הזמן עם המשפחה שלי על כדורגל) אבל כל עוד זה לא עובר את הטעם הטוב ומגיע לקללות ולאלימות. אפשר להתווכח שעות איזו קבוצה יותר טובה אבל אחרי הכל זה כל אחד והבחירה שלו לא ככה?

לא רציתי להגיד שב בשקט

ואם מישהו לא שם לב לפני שאמרתי את זה ביקשתי שילך לפורום שמיועד לו ולא יבוא להציק לנו. את צודקת לגבי זה שקללות ואלימות לא צריכים להיות חלק מהמשחקים איש

למעלה