מכבי ת"א אימפריה !!!!!

שמאלני

New member
מכבי ת"א אימפריה !!!!!

אין מה לעשות מכבי ת"א הקבוצה הכי טובה בישראל כיום. נגדכם יצאנו בתיקו לא הגיע לכם פנדל. אני לא מבין למה רפי כהן שחקן כדורגל הוא צריך להיות שחקן תאטרון בכלל לא הגיע לכם פנדל. אבל חפיף אני מאמין שאנחנו ננצח אותכם בקרית אליעזר. יש הטוענים שהפועל ת"א כיום הקבוצה מספר 1´ בארץ בגלל הצלחותיה באירופה. אלה שטויות עובדה שמולנו הם יצאו בתיקו 2-2 והיה חסר לנו 5 שחקני הרכב. לא סתם שחקנים אלא 5 שחקני הרכב. אין הם אפסים ב"ה לוקומוטיב תנצח אותם ואז שישבו בשקט הם ואוהדים המגעילים שלהם.

teen17

New member
דב ראשון נראה לי טעית בפורום, דבר

שני זה אף פעם אל תהיה בטוח בקבוצה שלך! זכור לכולנו היטב את הפתיחה של שנה שעברה עם -5 נק´ וההפסד לאשדוד וכמו אלה. דבר שני מה זה ההשתחצנות הזאתי? אפשר לחשוב ששחקנים שלכם לא עושים הצגות של נפילה ברחבת 16. חוץ מזה אין מה לעשות ככה זה הכדורגל ולפעמים שחקנים עושים הצגות. בכל מקרה אם אתם הכי טובים בארץ איך זה שאתם רק מקום 3 בטבלה? נו באמת...

שמאלני

New member
כן אנחנו במקום השלישי אם הפרש עצום

אתה צודק אנחנו במקום השלישי אם הפרש עצום מהמקום הראשון מה אני יגיד לך 3 נקודות זה המון אי אפשר לסגור כזה פער. בחייך מה אתה מדבר אנחנו אפילו לא בחצי העונה חכה תראה בסוף העונה באיזה מקום נהיה.

teen17

New member
אז בוא אני יגיד לך באיזה מקום תהיו:

אתם תהיו מקום 3-5 והפועל מקום 2-3 ומכבי יקחו את האליפות בגלל שיש לנו ת סגל השחקנים הכי טוב בארץ וגם את היכולת לקחת אליפות בהליכה.

רפי2002

New member
קודם כל תתחדשו על הפורום....

דבר שני...אם אתם תיקחו את האליפות בהליכה, כי אתה הכי טובים (פחחחחח) למה, כמה שורות מתחת, עשית סקר ושאלת למה אתם לא משחקים טוב? אני יגיד לך, כי רק עם שמות, לא לוקחים אליפות!!!!!!!! זה צעד גדול, אבל כדי לקחת אליפות, צריך עוד דברים.... וכרגע - אין לכן....

teen17

New member
מה אתה אומר.........

ומה עם רוסו, בניון, עטר, בנאדו? הם השחקנים של הליגה. זה שיש לנו שמות והם משחקים לא כל כך טוב זה בגלל זילזול שלהם ותו לא! הם משחקים מצוין ואם הם ירצו הם יקחו את כל הליגה בזחילה.

שמאלני

New member
אולי אתם תגיעו למקום ה-6 העונה

ואנחנו נזכה באליפות. חוץ מיוסי בניון אין לכם שחקן ממש טוב. ואיגביני יעקובו אך אותו אני לא סופר כי הוא יעזוב בקרוב לאיזה קבוצה באירופה. מה לעשות אתם לא קבוצה מבריקה אין לכם נצחונות כמו בשנה שעברה משכנעים 1-0 פה 1-1 בקושי 2-1 ומול ראשל"צ קבוצה מסריחה הקבוצה היחידה שבנתיים נצחתם במשחק די משכנע אבל גם במשחק הזה לא הייתם מבריקים. לעומת זאת אנחנו משחקים כדורגל יפה נהנים לראות אותנו בניגוד אליכם.

LordNor

New member
מוטב שלא תחשוב על ניצחון של מכבי

ת"א על מכבי חיפה... אומנם אם בסוף מכבי חיפה תעלה על מכבי ת"א אתה כבר תתחרט על זה... וכבר יירדו עלייך... ואיגביני הניגרי לא עוזב אותנו ממש אלא עוזב ע"מ לשחק בנבחרת ניגריה באליפות אפריקה... הוא יחזור אלינו.....ואל תמציא את השטויות האלה שהוא עוזב ממש!!!! לפחות יש לנו את השמות הטובים ואנחנו איתם...

B-BALL

New member
וא התכוון שיעקובו יעזוב לשחק בחו"ל

בקבוצה אירופאית כלשהי....

קובי..

New member
שמאלני יקר

אתם אוהד מכבי ת"א האחרונים שצריכים לדבר...בינתים מי שלא היה 5 שנים במקום הראשון בטבלה זה אתם מכבי ת"א. מי שהפסיד לראש"לצ ואנחנו ניצחנו אותם זה אתם מכבי ת"א ובקשר שאתם בלי 5 שחקני הרכב אז עדיף לכם שזה יישאר ככה, הצעירים הרבה יותר מסוכנים משלח ובנין וכל השאר... וחוץ מזה גם אנחנו בלי בניון, וזה היה המזל שלכם במשחק בבומפילד, אז תרגע שמאלני חמוד,טוב? כמו שאמרו פה הליגה עוד ארוכה מאוד, אז תהיה גבר ותבקר פה גם כשניקח אליפות ונשמע אותך, שבת שלום שכולם!!!!!

שמאלני

New member
קובי אתה יכול לחלום

שתקחו אליפות אתם משחקים השנה כל כך חרא להעביר כדור מרגל לרגל ולעבור את חצי המגרש לוקח לכם שנה. תכניס לך את זה לראש יש לנו שחקן אחד אחד אומנם אבל נשמה גדול שמחזיק את הקבוצה. הוא נבחר לשחקן החודש או משהו כזה במעריב.

teen17

New member
תעשה לי טובה.........

אם אתם תסימו מקום 3 אתם תהיו מרוצים. הרי זה שקוף שאנחנו ניקח אליפות הרי רק לנו יש סגל שיוכל לעמוד בעומס משחקים ובעומס של דקות משחק. ואנחנו לא מתבססים רק על שחקן אחד אלא על כמה.

שמאלני

New member
מקום ראשון !!!!

יווו איזה זבלים אתם הפסדתם למכבי פ"ת 1-2 לא יאמן משני שערים של קובי רפואה ממש בושה. איך הוא הפקיץ כמו מלך מעל אוואט. ואנחנו נצחנו לא אחד אפס לא שתים אפס לא שלוש אפס אלה 0-4 !!!! משני שערים של אבי נמני נשמה !!!

teen17

New member
שמע, שמאלני שכמוך.......

את הגידופים וההערות האלה שלך עם קללות זה ממש לא המקום כאן!!! כאן רושמים כמו בני אדם ולא כמו אנשים מהרחוב, ברברים ולא יודע איך. דבר שני חלאס כבר עם הקטע הזה שאתה חושב שמכבי תל אביב אלופים....תקלוט הם לא!!!!!!!! מה לא מובן בזה? דבר שני זה אל תשכח שאתם הפסדתם לראשון לציון, לנתניה, לאשדוד שניצחה אתכם שנה שעברה 3-0 אז תעשה לי טובה שב בשקט ואל תדבר שטויות. קודם כל שמכבי ת"א תלמד לשחק אחרי זה תדבר על מכבי חיפה. קאפיש?

שמאלני לך לפורום שלך!

לא סתם פתחו פורום למכבי תל-אביב! זה הפורום של מכבי חיפה ולך אין מה לעשות פה! אף אחד לא מציק לך בפורום שלך, אתה על תציק בפורום שלנו! איש

CHOFA

New member
שמאלני

בס"ד א.מה פתאום אתה אוהד את מכבי ת"א?? לא הודיעו לך שכל השמאלנים בארץ צריכים לאהוד את הפועל??? ב.יש מן פתגם שאומר"אל יתהולל חוגר כמפתח" חכה לסוף העונה תדבר אז ג.עד כמה שאני לא סובלת ת´פועל ת"א להגיד שמכבי ת"א בכדורגל יותר טובה ממנה זה כמו להגיד שהפועל רעננה בכדורסל יותר טובה ממכבי ת"א..... ואחרי ההפסד של מכבי ת"א לר-א-ש-ו-ן ה א-מ-פ-ר-י-ה אתה באמת האחרון שיכול לפתוח ת´פה. שבוע טוב וירוק עולה!!!

CHOFA

New member
התפלק לי...

בס"ד התכוונתי למכבי רעננה.... (יש בכלל קבוצה כזו הפועל רעננה??)

למעלה