מכבי של השנה

עידו17

New member
מכבי של השנה

גם אם מכבי תצליח לסיים במקום הראשון בבית, מה שנראה די אפשרי, אני לא רואה סיכוי לחזור על ההישג משנה שעברה. לא בגלל האפמן ולא בגלל דייויד בלאט, אלא מסיבה פשוטה אחת - היא איבדה את הלב שלה. היא לא פחות מוכשרת מאף קבוצה באירופה, אבל השחקנים איבדו את הרצח בעיניים, וסגנון המשחק שהביא לה את ההצלחות פשוט לא קיים. מכבי של היום היא קבוצה שבעה ומפונקת, וכל הדיבורים על זה שהאיחוד בין היורוליג לסופרוליג ייצור ליגה יותר חזקה זה קשקוש. אם קבוצה כמו מכבי מצליחה בכלל להתקרב לפיינל-פור (לא לדבר על להגיע אליו), זה מראה עד כמה הליגה האירופית נחלשה השנה. זוכרים את אותם משחקים בשנתיים האחרונות בהם היא היתה מחזיקה קבוצות על 25-30 נק´ במחצית? זוכרים את השחיטות ההן? הקבוצה ההיא היתה קבוצה אחרת, וזו האמת, מה לעשות. הלוואי ואני טועה.

33T-Bone

New member
אני לא מסכים

לדעתי הליגה האירופית השנה הרבה יותר חזקה מהליגה החלשה (יורוליג) של שנה שעברה. ואני הרבה יותר התרשמתי מההישג של מכבי מלפני שנתיים כשהם הגיעו לגמר הפיינל פור בליגה אירופית מאוד חזקה. הניצחון על בולוניה בסידרה היה מכבי במיטבה. שנה שעברה הייתה לטעמי ליגה עלובה מאוד עם קבוצות כמו נובו מסטו, שאין לי מושג מאיפה הם הגיעו. השנה יש ליגה חזקה מאוד אולי גם יותר חזקה מלפני שנתיים.

roy marom

New member
אולי אתה צודק, אבל אותה נובו נסטו

שמשום מה החלטת ל"התלבש עליה", כמעט ועלתה לשלב השני ורק שתי נקודות בשובר שוויון מנעו ממנה להדיח את... צסק"א ולהיות בבית של מכבי.

33T-Bone

New member
גם צסק"א אגב בכלל לא נראתה כמו

צסק"א של העונה הזאת וכנ"ל לגבי טאו ויטוריה, שמכבי דרכה עליה כמו מסטיק.

למעלה