מכבי רעננה

עמרי ר.

New member
מכבי רעננה

חבל, חבל שמכבי רעננה הגיעה למשחק הזה בכושר כל-כך לא טוב. זה היה משחק קריטי עבורה, ואחרי ההפסד ניתן לומר בבירור שהיא צריכה להתרכז בלסיים במקום השמיני בבית, שיוביל אותה לפחות לשלב ההצלבה הראשון. שתי הקבוצות העיקריות שיעמדו מול רעננה יהיו סיינה ו-ורוצלאב, והמשחקים מולן (מול ורוצלאב יש עוד שניים) יהיו אלה שכנראה יכריעו את גורלה של רעננה. אמנם מאזן ה 2-3 שלה הוא לא נורא, אבל צריך לזכור ששלושה מארבעת המשחקים שנותרו לה עד סוף הסיבוב הם מול צסק``א, וילרבאן ופאנתנייקוס. מה שאני עדיין לא מבין זה את הקהל של רעננה. אני יודע שאני חוזר על עצמי, אבל איך יכול להיות שלמשחקים כל-כך חשובים של הקבוצה יבואו 300 ילדים שינמנמו ביציע?? חבל, חבל מאוד.

אשכולון

New member
זה מה יש

לצערי הרב זה מה יש השנה ברעננה. קשרתם לה כתרים ואפילו ניפחתם בלונים. אבל בואו נודה על האמת שמה שיש זה לא מספיק טוב ומי שיש כבר לא טוב כמו שהיה. מיילס סיימון למרות 13 הנקודות נראה לא יותר טוב מגארד ישראלי ממוצע מינוס וזה ביום ענק שלו. סטיינוביץ נראה כמו שום כלום (למעט משחק אחד) והנה שרפנו בלי להניד עפעפף לפחות חצי מליון דולר נטו. גם מקרטי לא נמצא בכושר של השנה שעברה שלא לדבר על סולטרס. לגבי הקהל זה מה יש. 300 ילדים זה הרבה ברעננה. אנשי רעננה הבוגרים יותר אוהבים באולינג , ברידג, סקווש וכו` אז למרות ההצהרות של דרוקר אני כמעט בטוח (אם זה אפשרי חוזית) שגם סיימון וגם סטיינוביץ יאלצו לחפש את עתידם במחוזות אחרים.

gil_e

New member
מסכים

למרות שראוי לציין שבמשחק מול הגליל הילדים לא בפסיקו לעודד גם בפיגור 25.

חוסר מזל מושלם

מה יכולים לבקש מקבוצה שאחד משחקניה פצוע, האחד חולה (שפעת) והשלישי לא יודע אם הוא ישחק בה עוד משחק או שזה האחרון שלו ברעננה. והאמת כפי שנשמע המשחק (ברדיו) נראה לי שהם שכחו שמשחקים 40 דקות, ולכן אלו הם התוצאות. בסוף המשחק בפיגור 14, בשתי דקות משחק נכונות הם צמקו ל7 הפרש, ויכלו אולי לצמק עוד, אלא שכנראה יש להם גם בעיה מנטלית, שהם הגיעו עד לכזה פיגור. אם הם ישחקו בספליט! (כן כן בספליט) כמו שצריך לא נראה שיש להם בעיה לנצח שם (קבוצה בינונית ומטה) רק שישחקו טוב, ואולי יביאו גם שחקן טוב במקומו של סיימון. מקודם מדי להספיד אותם, הם עוד יכולים גם להגיע למקום 6 בתנאי שיתחילו לשחק נכון וילחמו כמו שהם יודעים, רק שמשם הם גם לא יכולים הרבה להושיע כי במשחקי ההצלבה הם ישחקו בחוץ, ושם הם צריכים הרבה רחמים....

למעלה