מכבי- ריטאס

מבחינת מספרים הם הובילו כל המשחק עד הרבע

האחרון. מבחינות אחרות היא לא הובלה עד הרבע האחרון, שבו איידסון והוליס פרייס לקחו את העניינים לידיים. זה לא סוד שלמכבי אין פרייס אבל אפשר לנצח באיסטנבול ואחרי זה את מלאגה. מכבי עכשיו עם הגב אל הקיר במאבק על המקום הראשון.

מבחינה מספרית הם הובילו כל המשחק עד הרבע

האחרון. עד הרבע האחרון מכבי גם לא הובלה משום בחינה אחרת, אלא שבסוף איידסון והוליס פרייס לקחו את העניינים לידיים. זה לא סוד שלמכבי אין פרייס. בכל זאת אפשר לנצח באיסטנבול ואחר כך את מלאגה. מכבי עכשיו עם הגב אל הקיר במאבק על המקום הראשון בבית.

SimsY

New member
מכבי במאבק על המקום

הראשון בבית ? איך זה יכול להיות ? ריטאס קרעה אותם פעמיים אני לא חושב שיש להם סיכוי להיות כבר מקום ראשון

תיאורטי יש

ריאלית - אם לא יבוא סופר שינוי בפגרה - אין מצב בעולם. אם קטש יעוף , יבוא מאמן בסגנון בירנבוים או דרוקר + רכז אחד ואולי 2 במקום קאמינגס וביינום (את קאמינגס הנפקד הייתי מעיף ראשון , לא בגלל שהוא עושה שטויות - אלא בגלל שהוא מתחבא ופשוט תופס מקום למישהו על הבלטה של המנהיג)ץ מי שבונה על שינוי שיביאו וויצ'יץ' ובורשטין בזמן סביר - בונה על אויר. אחרי פציעות כאלו לוקח לשחקנים זמן לחזור. מה גם שכשוויצ'יץ' על המגרש - מכבי מפתחת בו תלות מוגזמת , ורמת ההגנה יורדת , והגנה מחוררת גם ככה - זה היכול להיות קריטי. לגבי בורשטין - מעטים השחקנים שעברו פציעות כאלה וחזרו לתפקד כמו שצריך - שלא לדבר על רמתם הקודמת. קודם שיחזור.

יו45

New member
אל תקיש משנה שעברה לשנה הנוכחית

שנה שעברה לא היתה ברירה כי חוץ ממנו היה ביינום המפוזר הלפרין האנמי של שנה שעברה, פליקס, ביופורד, ירטין... השנה רואים במשחקים האחרונים קבוצה לא רעה בכלל בלעדיו ככה שאין שום סיבה שיפתחו בו תלות, אלא שהוא יתן את הערך המוסף למשחקים מהסוג הזה, ערך מוסף שאמור לעשות את ההבדל. ובעיקר הם יתנו את מה שחסר למכבי וזה יכולת מנטלית כשברור שאין אף שחקן מבחוץ שיכול לתת את הביטחון והשקט ששניהם עם כל הניסיון, חוכמת משחק, המחויבות למערכת וההיכרות עם המערכת מסוגלים לתת.

לא מסכים

כולם מתקפלים כשוויצ'יץ בסביבה. , נותנים לו כדור ומחכים למוצא פיו של הקוסם. קאמינגס בכלל ישמח להתחבר לגמרי , הרי ככה כשוויצ'יץ' לא נמצא ולא מנהל את המשחק , הוא נאלץ לנסות לעשות את זה איזה 10 דקות במשחק. ולחשוב שמשלמים לו על זה.

לא מסכים

כולם מתקפלים כשוויצ'יץ בסביבה. , נותנים לו כדור ומחכים למוצא פיו של הקוסם. קאמינגס בכלל ישמח להתחבא לגמרי , הרי ככה כשוויצ'יץ' לא נמצא ולא מנהל את המשחק , הוא נאלץ לנסות לעשות את זה איזה 10 דקות במשחק. ולחשוב שמשלמים לו על זה.

dark happy shadow

Member
מנהל
איזו הובלה? היה למכבי יותר מזל ממוח. ריטאס לא ניצלה את הצאנסים שלה זה הכל.

Oxycodone

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo188.gifאני שונא את ערוץ 10

איזה שידור מגעיל זה היה , מה קשור יורם ארבל לכדורסל ?!?! נראה לי הוא עושה נחס למכבי...מרוב שהוא עושה טעויות ואומר שטויות , לעפר שלח כבר לא נעים...לתקן אותו. ונמאס מהפרסומת על האי המחורבן הזה , כמה פעמים אפשר לראות את אותה הפרסומת ? וגם יש הרבה מקרים שהם חוזרים מהפרסומת באיחור , אני מתגעגע לשידורים של ערוץ 1 , לשידורים עם אורי , אלי סהר ואיינשטיןן ! לפי דעתי יש נחס למכבי בגלל שהם עברו לערוץ 10 המבחיל ! לפי דעתי בלי אלי סהר לא יהיה למכבי מזל חח ובקשר למשחק עצמו , ריטאס וילנה לא קבוצה כזו טובה. הם פשוט תפסו ערב טוב. וניצלו שגיאות של מכבי. חבל שלא הכניסו את כספי ואת אליהו לסוף , לעשות קצת הגנה.

SimsY

New member
טוב הם השקיעו בתוכנית טונה

של כסף אז הם חייבים שכולם יידעו ודבר שני הפרומואים זאת מכה שהיא לא רק מנת חלקה של ערוץ 10. אני זוכר איך ב-1992 צרחנו בהיסטריה כשמכבי תל אביב נצחה את ציבונה זאגרב בשנייה האחרונה ועלתה למקום הראשון בבית אחרי שהיא הייתה לא מנוצחת ונצחה את ציבונה שהייתה עד אז בלתי מנוצחת ואז בתחילת הסיבוב השני התחילו מזעזע הפסד לקנור בולוניה שהוריד אותנו למקום שלישי ואחר כך הפסד לקזרטה בנקודה אבל אחר כך הגיע נצחון על ברצלונה ועוד כמה איזה ימים אלה היו...

הוא אשר אמרתי לאוהדים נטולי החשיבה הללו

מכבי ת"א היא קבוצת כדורסל בינונית מינוס ביורוליג,תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם,מה היה קורה אם פאנאתינאיקוס היתה כאן היום? צסק"א?,טאו ויטוריה? אולימפיאקוס? ריאל מדריד? ברצלונה? עכשיו הבנתם למה מכבי נקראת הכבשה התל אביבית
,מכבי,היורוליג גדול עליכם בכמה מידות,מול אשקלון יותר נוח לכם לא?

lb22

New member
תזכיר לי שוב את מי אתה אוהד?

אני לפחות מקווה שאתה אוהד קבוצה שקיימת ושווה יותר משני שקל..

SimsY

New member
לא מבין על מה אתה מתענג ?!

א. כנראה אין לך דברים להנות מהם שאתה חייב להתקיים על כשלונות של אחרים ב. כשמדובר בקבוצה ישראלית זה לא משנה מכבי או הפועל זאת קבוצה ישראלית של כולנו.

אני מתענג על התחושה האלוהית

והאינסופית המקיפה אותי מכל צדדי,אני מתענג על המחשבה שהכבשה נחלה הפסד מתוק ומיוחד לפני הפגרה,הפסד שיטריד מאוד את הכבשה בשל מצבה הרע בטבלה,עונג אינסופי...

THE G1

New member
השנה פחות או יותר הוצאתי את עצמי...

מויכוחי/לעג להפסדים שלהם(בין היתר מכיוון שקבוצתי נראית לא פחות רע). אבל אני חייב להתייחס למשפט אחד שלך: "כשמדובר בקבוצה ישראלית זה לא משנה מכבי או הפועל זאת קבוצה ישראלית של כולנו." תסלח לי,אבל קבוצה עם שבעה זרים+שני מתאזרחים(שאחד מהם הוא בלות'נטאל שמשתין בקשת על הנבחרת הלאומית) ושני השחקנים שנמצאים אחרונים בספסל שלהם הם שניים מהכשרונות הישראלים היותר גדולים שמתייבשים שם למוות,אז די קשה לי לראות את הישראליות שבה. אפילו אחד מהבעלים הוא אדם שירד מהארץ ומבלה את רוב זמנו בחו"ל.

lb22

New member
סבבה , ועדיין לא ענית על השאלה

זה מה שאני לא אוהב בהפסדים של מכבי כל "האוהדים" הדפוקים שיש בארץ קופצים מהחורים שלהם..

ב-one כתוב שבלותנטאל

אמר ש"אם אגיד מה שאני חושב, אסתבך". אני מקווה שזו סתם כותרת שניפחו העיתונאים ולא שבלותנטאל מתכוון לרמוז שהוא כועס על כך שקטש ייבש אותו קצת ברבע השלישי. בלותנטאל, שחקן עם תרומה אמנם יעילה בשבועות האחרונים אבל כל כך חד גונית שגם היה היום חור בהגנה מול הגארדים של ריטאס, הוא השחקן האחרון שיכול לכעוס על מאמן כלשהו. שחקן כל כך לא קבוצתי צריך להגיד תודה שהוא מקבל צ'אנס העונה במכבי. אם הוא באמת התכוון לשדר מסר לקטש ולא איזה עיתונאי חילץ ממנו בכוח את האמירה, אז הוא ממש טיפש ומצדי שיעוף מהקבוצה. אגב, מלאגה ניצחה בזאגרב, מה שמקשה עוד יותר על הסיכויים שמכבי תסיים ראשונה אם כי האפשרות עדיין ריאלית.

למעלה