מכבי ראשון

תני1

New member
מכבי ראשון

האם למישהו ידוע על אתר העוסק בקבוצה? ידוע לי שאין כסף לאתר רשמי אבל אולי יש משהו שם. חוץ מזה- יאללה מכבי... יום ראשון- תל-אביב מגיעה לגן נחום כדי להפסיד את ההפסד הראשון שלה. סמנו את דברי. רואן בארט- 23 נק´.

BasketballMan

New member
תחפש אולי בספסל

או באתר הרשמי של מכבי אולי יש קישור לאתר לא רשמי ובקשר לשטויות שאמרת תהיה אוביקטיבי אני מבין שאתה אוהד את הקבוצה שהולכת לרדת ליגה אבל אובייקטיביות זה עם יותם הלפרין ישחק במשחק הזה 10 דקות זה אוביקטיביות מישו יודע מה קורה עם חוסו?

תני1

New member
אתה עוד תראה

קודם כל, אנחנו לא יורדים. זה סגור ובטוח. דבר שני, אתה עוד תראה, מכבי תבוא שאננה לאללה אחרי נצחון על בנטון (כן,כן), ותחטוף מהלומה ראשונה בגן-נחום. הפגרה מבחינתנו הגיעה בזמן וזו הולכת להיות מכבי ראשון חדשה עם זר חדש ומצוין (רואן בארט- קפטן נבחרת קנדה באולמפיאדה, שיחק בליגה היוונית השנה וקלע יותר מ-20 למשחק, עזב בגלל קיצוצים), עם גיבוש שיטת המשחק של עדי אזולאי ומוטיבציה. וכמובן אפיקומן. ולגבי ספסל- תודה, אבל זה היה המקום הראשון שחיפשתי.

roy marom

New member
הרצליה תשאר וראשון תרד.

מינימום 25 הפרש למכבי ת"א.

תני1

New member
אתה מדבר ברצינות?

אז אין לך מושג. אתה לא מכיר את מכבי ראשון. קבוצה חדשה לגמרי. נחיה ונראה. הרצליה יורדת בטוח זה כבר סגור השאלה היא האם גליל או קרית אתא ירדו איתה.

roy marom

New member
תבין תני. מעולם לא היה לי דבר

נגד ראשון. בטח שאין לי סימפטיה גדולה יותר לאתא או הרצליה. אבל רק בגלל יצחק פרי, אני אהיה מרוצה שהקבוצה הזו תמחק ממפת הכדורסל. לכן, מכבי תקרע את ראשון הערב.

תני1

New member
תראה

אני לא סתם אומר דברים בלי הגיון. אני לא פנאטי. עובדה שהמשחק נגמר צמוד והולכנו כמעט כל המשחק. יש דברים בגו. להרבה אנשים יש משהו נגד פרי וזה בטח בגלל מה שקרה עם ג´מצ´י. פרי הוא לא האדם האהוב עלי אבל בזכותו מכבי ראשון עודה ניצבת. אם יש לך בעיה עם פרי ולא עם הקבוצה תאחל לעזיבתו ולא לירידה של הקבוצה מה שלא יקרה ואת זה אני יכול להבטיח לך אחרי מה שרואן בארט שהוא ברמה של פארקר ואולי אף יותר הציג. אם היית רואה שניה ממה שהוא הציג היית מסכים. גם לי יש דברים רעים נגד ג´מצ´י ונגד השטויות שהוא הפיץ בגלל שכאילו פגעו בכבודו, אם תרצה, אוכל להרחיב על כך את הדיון, שכן יש לי פינה קרה בשבילו בלב, הוא כמעט הוריד את מכבי ראשון ליגה בכוחות עצמו והמיליון דולר שלו. חוץ מזה, מכבי לא קרעה אף אחת הערב.

roy marom

New member
בלינקים של ספסל, יש הפניה

ל"ראשוניה", אתר האוהדים של ראשון.

למעלה