מכבי-קרן רווחה

rot301

New member
מכבי-קרן רווחה

קיבלנו מכתב לאחר פנייה בו נאמר כי אנו זכאים לסכום חד פעמי 3500 ש"ח "כנגד הצגת רצף קבלות".הטיפול העיקרי טיפול בשיטת aba.אין לי קבלות של התראפיסטיות(הן לא מנפיקות כאלו),כך שאוכל להציג רצף קבלות רק של המנחה.האם מישהו קיבל את הסכום האמור עבור טיפול התנהגותי? האם הם מכירים בטיפולים בשיטה ההתנהגותית או רק תראפיות למינהן ואת הטיפולים הפארא הפרא-רפואיים?תודה מראש על כל מידע.

מכבי - קרן מכבי

דבר ראשון - הסכום של 3500 ש"ח הוא לא חד פעמי אלא חד שנתי, כל שנה צריך להגיש מחדש. דבר שני - הסכום לא מתקבל אוטומטית אלא רק לאחר בחינת הכנסות כלומר - צריך להגיש להם תלושי שכר וכו', למרות שאני שמעתי שבזמן האחרון הם מבינים שתוכנית ביתית עולה הון ונוטים להחזיר את הסכומים למשפחות PDD. יש להגיש את כל הטפסים דרך העו"ס בסניף. אם אתם צריכים עיצה נוספת, אפשר לפנות במסר אישי. בהצלחה איילת

rot301

New member
תודה .אנחנו בשלב שלאחר הגשת תלושי ש

שכר ואישורים נוספים.כלומר שלחנו את כל האישורים הנדרשים ואז קיבלנו תשובה זו(שעלינו לתת רצף קבלות).מוכר?

alef beit

New member
מניסיוני-תהיי חייבת להביא קבלות

כשאני פניתי ביקשו לשלוח להם את הצעות המחיר של הטיפולים (הידרותרפיה למשל) וחשבתי שנגמר הסיפור. ואז שלחו לי את המכתב ששלחו לך וביקשו קבלות. הם היו כ"כ קשוחים שכששלחתי העתקים של קבלות הם לא הסתפקו וביקשו מקור או העתק נאמן למקור. אבל בסוף קיבלתי את הסכום. וזה גם טוב.

למעלה