מכבי ניצחה 85-81

תגובה.

אין הסעות מאורגנות מטעם הקבוצה , ההסעה היחידה היא במיני מיניבוס שלי. המשחק לא נערך בגבעת שמואל אלא באולם העירוני באור יהודה.

McDVD

New member
מכבי ניצחה 85-81

מכבי ניצחה הערב את פזארו בתוצאה הנ``ל.המשחק היה של מכבי היה טוב.ההגנה הייתה קצת רופפת והיו הרבה שלשות חופשיות שהאיטלקים החטיאו.אבל סך הכל משחק התקפה טוב.פארקר שיחק מצוין ולקח ריבאנדים כמו גדול.האפמן נתן עוד משחק גדול של 21 נקודות. בקיצור מכבי לקחה משחק טוב מול קבוצה לא רעה.

תגובה

מכבי ניצחה ביכולת סבירה ומעלה, אבל להגיד שהיה לפארקר משחק מצויין ולהאפמן משחק גדול זו קצת הגזמה.

leeno

New member
איני מסכימה!

הרי את 3 הריבאונדים הכי חשובים במשחק מי לקח? פארקר נכון. הרי ללא ה21 נק` של האפמן מכבי היו מנצחים... לא נכון. אז כן זה היה משחק מצויין של שתיהם ואם האפמם עם 21 נק` במשחק הראשון מעניין מאד מה יהיה בהמשך העונה.

תגובה

עם כל הכבוד שלושה ריבאונדים חשובים ככל שיהיו לא עושים משחק למצויין וגם 21 נקודות זה לאוו דווקא משחק גדול. להאפמן היה משחק טוב, אבל בהחלט לא משחק ``גדול``. להאפמן כבר היו הרבה משחקים גדולים וזה בהחלט לא אחד מהם. לגבי פארקר עם כל הכבוד זה היה משחק מאוד בינוני שלו. בעיקר בהתקפה.

leeno

New member
משחק גדול.

אני יציין זאת שוב! זה משחק ראשון!!!!! במשחק ראשון הקבוצה לא יכולה להגיע לשיא שלה!!!!1 השיא צריך להגיע באמצע העונה ולקראת הסוף! משחק בהחלט טוב של פארקר עם 3 ריבאונדים חשבוים מאד! ראיתם את הניתור שלו?! 21 נק` זה לא משחק גדול?! פארקר נתן את שלו גם בהגנה ובכדורים חוזרים האפמן יחסית למשחק ראשון זה משחק גדול!

McDVD

New member
זו לא הגזמה

קודם כל אני אוהד מכבי.קבוצתי ניצחה באירופה ומותר קצת להתלהב.חוץ מזה האפמן קלע 21 נקודות שזה כמות נאה ביותר.ופארקר שיחק גם טוב.הוא לקח הרבה ריבאונדים יחסית לתפקידו וקלע טוב.שמע זה לא היה משחק מושלם של מכבי.היו הרבה חורים בהגנה והיא צריכה יותר שיפור.אבל סך הכל תחילת עונה קצת קרים ולמשחק ראשון זה היה דיי טוב.וזהו.

תגובה

תסכים איתי שיש קצת הבדל בין משחק ``טוב וזהו`` לבין משחק ``גדול`` ומשחק ``מצויין``, ומה שראינו אתמול היה טוב וזהו תו לא. גם מצד האפמן ופארקר וגם מצד מכבי כולה. ברכות על הניצחון.

McDVD

New member
טוב אין טעם להתווכח

העיקר שמכבי ניצחה.אין צורך להתוכח עם היה משחק טוב או מצוין. העיקר הניצחון.

למעלה