מכבי חיפהVSמכבי פ''ת

TheWiseGuy

New member
לא...זה מאתר של חיפה

זה לא יהיה אובייקטיבי

Olympic Hero

New member
זה מאוד אובייקטיבי.

בדיווח עצמו אין שם שום דעות, הכל עובדות ממה שקרה במגרש.

אסִי

New member
אל תזלזל

אבישי ישב עם עט ודף ורשם את כל האירועים מהמשחק. אז מה אם פה ושם הוא פיספס אירוע או שניים כי הוא רץ לשירותים מידי פעם בהתקפות של מכבי פ"ת, אבל זה לא אומר שהוא לא אובייקטיבי...

Olympic Hero

New member
ישבתי עם מקלדת ומסך../images/Emo3.gif

שיש מחשב וטלויזיה בחדר, זה יותר קל מאשר לכתוב ואז להעתיק.

אסִי

New member
אתה מבין, ניר?

ככה זה בימינו... בתקופה שלך לא היה מחשבים ולא כלום. בקושי עטים של פיילוט לא היו, והיום אבישי מתפנק על המחשב.

TheWiseGuy

New member
אתה מקבלים כסף על הכתבות האלה?

זה נראה דיי הרבה השקעה... אני מקווה שאתם מרוויחים לפחות כמו שאתם מרוויחים בניהול של הפורום.

Olympic Hero

New member
אני לא עושה את זה בשביל הכסף

זה לא בדיוק אתר חדשות כמו וואן או ספורט 5. אני עושה את זה רק כדי לצבור ניסיון לעתיד(אם לא הבנת, השאיפה שלי להיות עיתונאי).

אסִי

New member
בוא אני אגלה לך משהו

אבישי מרוויח במכבי חיפה אונליין בדיוק מה שהוא מרוויח מניהול הפורום. כלום ושום דבר. אולי בעתיד הוא ירוויח משהו בזכות זה שהוא היה כתב במכבי חיפה אונליין, ויהיה עיתונאי מקצועי. אותו הדבר אני וניר. לא מרוויחים שום דבר, חוץ מכמה ארוחות חינם פה ושם...

TheWiseGuy

New member
../images/Emo12.gif אתם לא מרוויחים שום דבר בניהול?

כולי מופתע....תסתכל אפילו---->

Olympic Hero

New member
פשוט תוצאה שמשקרת.

ההבדל בין 5-0 ל 1-0 היא אוהד כהן ולא יותר. חיפה אומנם הורידו הילוך במחצית השנייה, אבל עדיין היו עדיפים על פ''ת, ועדיין היו יכולים להבקיע לפחות עוד 2 שערים בקלות. חבל שהם פשוט לא מצליחים לנצל את המומנטום, כי ניצחון גבוה בהחלט היה מעלה את המוראל. נקודות אור: כמו שציינתי במחצית שלישיית החוד ארבייטמן-קולאוטי-קטן היו מעולים. ארבייטמן נתן משחק ענק אפילו, ומקטן וקולאוטי כבר הרבה זמן לא ראיתי כ''כ הרבה השקעה ורצון. רפאלוב אומנם היה די אנמי, אבל גם הוא נתן משחק לא רע. דירסאו היה טוב מאוד בקישור האחורי. ומשומר תמך נהדר בהתקפה, וסיפק את הסחורה ללא ספק. השיפוט פשוט היה גרוע. כל הנבדלים שלא היו, העבירות שפ''ת יצאו מהן בזול, והפנדל שלא נשרק במחצית הראשונה. אסף קינן היה צריך להשאר בהשהייה. אגב, שמתם לב שמכבי פ''ת החליטה להתחפש להפועל פ''ת ונתנה משחק אגרסיבי ומגעיל שגובל בג'ודו? מסודי הבייתה, וכל מילה נוספת מיותרת.

Olympic Hero

New member
וואו, המשחק היה עד כדי כך לא מעניין

שרק אני ראיתי אותו? מוזר. שחיפה יוצאים תיקו או מפסידים, השירשור מפוצץ בתגובות שתוקפות את המועדון. לאיפה נעלמתם?

אסִי

New member
משומר../images/Emo99.gif

איזה שחקן. איזה שקט. איזה כדורים. היורש של אלון חרזי. קטן במשחק טוב מאוד, קולאוטי פגע היום סוף כל סוף, ארבייטמן נלחם, רפאלוב היה מעולה, דירסאו המלך של הקישור... זאת מכבי חיפה. ככה היא צריכה לשחק. ככה היא צריכה להילחם. ביום פחות טוב של אוהד כהן, הוא היה מוציא יותר כדורים מהרשת.

Olympic Hero

New member
אממ

מסודי החליף את קולאוטי והיה אפס כהרגלו. אנדרסון החליף את רפאלוב והיה לא רע(אך שיחק רק 7 דקות בערך). ובן בסט נכנס במקום ארבייטמן וגם היה די פעיל. אבל גם לו לא היה הרבה זמן להוכיח את עצמו.

אני לא מבין מה רוני לוי מנסה לעשות!

מצד אחד הוא מייבש את בן בסט על הספסל,ורגע לפני שמשאילים אותו הוא נותן לו צ`אנסים?? אם בן בסט ישאר,אני מקווה שהוא יקבל הזדמנות עם הרבה זמן,כדי להוכיח את עצמו!!במצב הנוכחי יהיה לו קשה להוציא מההרכב את ארביטמן,וגם לא את קטן ורוברטו,אבל בשביל זה יש רוטציה..

TheWiseGuy

New member
כן...הרבה דברים לא ברורים ברוני לוי

בן-בסט לא צריך לקבל את המקום של ארבייטמן, קולאוטי או קטן בהרכב. הוא צריך לקבל את המקום של מליקסון ברוטציה. מליקסון קיבל כבר את הצ'אנס שלו ולא ניצל אותו. הוא אמנם מראה הרבה מוטיבציה אבל חוץ מזה כלום. חבל שעכשיו בן-בסט לא מקבל את הצ'אנס במקומו. עוד משהו שלא ברור ברוני לוי זה למה לעזאזל הוא לא מחליף בתפקודים של קטן ורפאלוב? קטן הרי היה מצויין בתקופות שהוא שיחק בצד שמאל, ורפאלוב הוא שחקן קלאסי לאמצע כי יש לו ראיית משחק, יש לו בעיטה, יש לו שליטה בכדור אבל מהירות אין לו מי יודע מה.

משחק מצוין של חיפה במחצית הראשונה

במחצית השנייה חיפה קצת נחלשה,וחבל,בסוף סופו כמעט הוציא את מכבי פ"ת עם נק' שממש לא הגיעה לה. יניב קטן היה פשוט מצויין היום,לדעתי המצטיין בחיפה.הוא סיפק הרבה כדורים להתקפה שפשוט לא ניצלה אותם.ארבייטמן גם נתן היום משחק לא רע בכלל,וקולואטי המשיך להבקיע. אני מרוצה היום גם מכך שלמרות שחיפה היתה חסרה את דקל קינן היא הפגינה משחק הגנתי סביר,וחרזי הצליח לתפקד טוב בעמדת הבלם.חיפה צריכה שחרזי יהיה טוב בתפקיד הזה כי עושה רושם שהוא הולך להיות מתופקד שם לא מעט. אסף קינן המשיך להמציא נבדלים ולא הוציא מספיק כרטיסים לשחקני מכבי פ"ת,שהיו צריכים לסיים את המשחק עם 9 שחקנים לכל היותר.אני לא מבין למה נותנים לו לשפוט בליגת העל.

TheWiseGuy

New member
דרך אגב...אולי הדבר הכי משמעותי

שקרה במשחק הזה, זה שבוקולי קיבל צהוב חמישי ולא ישחק נגד הפועל ת"א.

למעלה