מכבי חיפהvsהפועל עכו

מכבי חיפהvsהפועל עכו

מחר בשעה 17:00 אחרי הצהריים תארח מכבי חיפה את הפועל עכו לעיני מה שצפוי להיות 20 אלף אוהדים בסמי עופר.מסתמן שההרכב של סטיונביץ שוב עובר מהפכה. מיצ׳ל ממשיך לקבל קרדיט בהרכב והפעם לצידו של עטא על חשבון מויאל.טוואטחה שהחלים מהפציעה יחזור להרכב. וכליבאת שאכזב מול באר שבע חוזר לקבל הזדמנות נוספת. מי שצריךך להיות פאקטור משמעותי בקישור לצד חן עזרא זה עידן ורד שמקבל קרדיט על חשבון תורג׳מן.ואם מכבי חיפה תשבור בצורת של 4 משחקים ללא שער שדה?האם הירוקים סוף סוף ישמרו על שער נקי?כל התשובות מחר בחמש.

Benedictus3

New member
בדחילו ורחימו

כל כך רוצים אבל לא יכולים... ההרכבים השונים, השחקנים המתוסכלים על הספסל... רוטאציה מאד לא בריאה... עיתונאים ממשיך לבחוש... לא רואה איך אנחנו מגיעים מחר למצבי הבקעה שלא הגענו אליהם בארבעת המשחקים האחרונים, וגם אם נגיע אני לא רואה מי יכניס את הכדור לשער.
לצערי אני לא רואה אף שחקן במכבי חיפה מכניס כדור עומק עם מעט מחשבה, אף שחקן עושה דאבל-פס כדי להגיע לשטח ריק ולהכניס כדור יפה לחמש... אף קרן שדקל קינן לא עולה לנגוח ומשאיר את ההגנה פרוצה למתפרצות שהן תוצאה של הנגיחה המצ'וקמקת שלו... אף מסירה של חן עזרא אחרי הסלאלום... אף הגבהה מדוייקת של משומר לרחבה... בקיצור, יאוש מושלם!!
&nbsp
אני נוסע לאצטדיון משתי סיבות: אחלה אווירה יש שם - אווירה שלא פגשתי בטובי האיצטדיונים באירופה, ואחלה חברה - הילדים והחברים יושבים יחד... כיף משפחתי וחברי מאד גדול... (אה... כן, גם השגתי חנייה!!! חבל שביציאה מוציאים את הנשמה, אבל לפחות בהגעה זה מאד נוח)... כדורגל והנאה מהקבוצה - לצערי - לא נראה שם השנה...

אבראא

New member

בהצלחה לורד, ובמיוחד בהצלחה לירוקה !!

tapuzo2

New member
חחח
3:0 קליל לחיפה

והשחקנים של מכבי חיפה יתנו הכל היום

Cade Foster

New member
דקל קינן מתחילת העונה נראה כאילו הוא על סמים

יבואו האנשים שיגידו שהוא תמיד היה שחקן חלש עם חסרונות מאוד בולטים (והם לא יטעו) אבל אף פעם אני לא זוכר שבנוסף לאיטיות ולחוסר הדיוק בכדורים הארוכים שלו הוא גם היה כזה חסר אחריות. כל כך הרבה מצבים מסוכנים הוא מסדר ליריבות, הוא פשוט נוראי.

אבראא

New member
וזה בניגוד..

לפונקציית ההתאמה שעם הניסיון נמנעים מצבים כאלה.
אויה ברוך.

DRORIKO8

New member
ואתה יודע מה הכי עצוב

שהוא אפילו בין הכי גרועים שהיו במחצית(למשל פעם אחת הוא עשה גליץ' שחיפה על טעות איומה של טווטחה)

אבראא

New member
עטאא וסטוויקוביץ'.

תודה שבאתם לשחק כדורגל.
כל השאר פשוט קונוסים.
מישהו מוכן להסביר לי למה לא מוסרים לטוואטחה שכל הזמן פנוי בשמאל?!

DRORIKO8

New member
כי חן עזרא עדיין לא הבין בשביל מה צריך אגפים אם יש חן עזרא

אבראא

New member
חחחח

ומאיר אינשטיין טען שעזרא(!!!!!) התעצבן שלא מסרו באותה התקפה לטוואטחה הפנוי.

tapuzo2

New member
להבא שחר ילמד לחתום חוזים על בונוסים, שערים וכמות דקות במגרש

אז אולי הוא יקבל שחקנים שלא באים לחמם ספסל

אבראא

New member
הרעיון היה שתמשיך...

לנחס את עכו

טוב שאמרת ת'נתון הזה עכשיו

למעלה