מכבי חיפה כדורסל

מכבי חיפה כדורסל

אני לא יודע אם כבר דיברו על זה בפורום גם אם כן אין לזה איזכור ואני מדבר כמובן על קבוצת הכדורסל של מכבי חיפה מה דעתכם זה מעניין אותכם בכלל? מה הסכויים שלהם לעלות לליגה הלאומית אשמח לקרוא את תגובותיכם

חולק מכל וכל אבל זה טעם אישי

של כל אחד ואחד כדורסל זה משחק מאד אהוב עלי ומאוד שמחתי כשהוקמה בשנה שעברה הקבוצה המחודשת של מכבי חיפה בכדורסל

Olympic Hero

New member
האמת, גם אני לא מת על המשחק...

אבל שש, אל תספרו לבוסים שלי
אני עובד עם מחלקת הנוער של הפועל חולון בכדורסל.... אז אני קצת משוחד.

מספר 2???אה??/tapuzforum/images/emo3.gif

תחליף איתי דירה תוכל ללכת ברגל לכל משחק ביתי ב``מלחה``.../tapuzforum/images/emo8.gif

Olympic Hero

New member
הפועל חולון בנשמה

שער 3 משוגעים. אבל בהצלחה למכבי חיפה. אם חיפה יעלו, וחולון בסופו שלב דבר שוב לא יעלו לליגת העל, אז בשנה הבאה הם ישחקו אחת נגד השנייה.

Olympic Hero

New member
קיימים ועוד איך.

מקום ראשון בלאומית עם רצף מדהים של 15 נצחונות. הקבוצה של השנה הרבה יותר טובה מהעונה שעברה. לצערי יש נתק כרגע בין דורסמן והקהל, אבל ברגע שהוא יבטיח שאם נעלה הוא ישלם את כל הכסף כדי שנהיה בליגת העל, הקהל יציף בחזרה את היכל הפחים.

Benn Is Kane

New member
אוהב מאוד כדורסל..

אבל לא את הכדורסל שבארץ. ומכבי חיפה... אני יודע... זו קבוצה בכלל? לא מעניינת אותי...

שי מילר

New member
מנהל
הפסקתי לעקוב אחריהם

כשירדו ליגה (על אמת בגלל שלפני כן הם ירדו פעמיים, אבל נשארו בכל זאת). כנראה שזה עבד, בגלל שלא היה לי מושג שהקבוצה עדיין קיימת עד לשרשור הזה.. שיהיה להם בהצלחה. הייתה תקופה שהלכתי לכל משחק בית ואפילו מילאנו את רוממה במשחק העלייה.

Cade Foster

New member
קבוצות הכדורסל היחידות שאני מכיר

פיניקס סאנס, אינדיאנה פייסרס, דטרויט פיסטונס, וושינגטון וויזארדס, וכל האלה מארה"ב... כדורסל יש רק בנ.ב.א. נקודה.

Cade Foster

New member
אינדיאנה פייסרס ../images/Emo99.gif

וארינאס באמת ה-MVP. השחקן האהוב עלי בנ.ב.א מסוג השחקנים הווינרים האלה שגם מלהיבים את הקהל וגם יודעים לקלוע בקלאץ'... ללא ספק הוא וויד יתחרו השנה על ה-MVP, כשכרגע הוא מוביל כי וושינגטון במצב הרבה יותר טוב ממיאמי.

Benn Is Kane

New member
אני דווקא חושב שארינס ונאש (שוב).

נאש נותן עוד עונה גדולה, אבל ארינס פשוט גדול מכולם בליגה הזאת. ואני לא אומר את זה רק בגלל שאני אוהד וושינגטון (אפילו זכיתי להיות ב-3 משחקים כשג'ורדן שיחק שם ולראות אותו דופק 44 נקודות במשחק
).

Benn Is Kane

New member
פשוט מאוד...

חייתי שם 3 שנים. למרות שגם לפני הייתה לי אהדה מסויימת אליהם, כי אהבתי את הסמל הדיי מטופש שלהם (גם של הבולטס עם הידיים, וגם של הוויזארדס הם במכשף הדבילי הזה).

למעלה