מכבי חיפה כדורסל

Cade Foster

New member
אני בכלל לא חושב שנאש

הוא לא שחקן MVP גם בשנתיים האחרונות שהוא נבחר. הסיבה פשוטה: הוא אמנם מחלק אסיסטים בכמויות שיכולות להשאיר בנאדם עם הלשון עד הפופיק, אבל הוא לא שחקן מלהיב. מעולם לא ראיתי אותו מביא דאנק שמרעיד את הסל, בהאלי-הופים הוא תמיד זה שמוסר ואף פעם לא זה שמטביע... אין מה לעשות, כדורסל זה משחק שקיים בשביל הטירוף של הקהל. אני מאמין ששחקן שלא יכול להביא טירוף לקהל פשוט לא יכול להיות MVP.

אני לא מסכים

המשחק המהיר שלו,המסירות המתוחכמות,הופכות אותו לשחקן מלהיב.אנחנו ראינו איך יד אליהו קפץ אחרי כל מסירה מתוחכמת של שאראס. חוצמזה שהשנה הוא פשוט מדהים.אם הוא לא ייבחר זה עוול גדול.

Cade Foster

New member
תשמע, זאת הייתה הודעה סובייקטיבית

אותי אישית משחק מהיר, מסירות מתוחכמות וכל מה שאמרת מלהיבים הרבה פחות מאיזה מהלך אישי של וויד שבסופו הוא מטביע על הראש של השומר שלו גם אם הוא גבוה ממנו ב-2 ראשים.

שיקגו בולס ../images/Emo99.gif

בן גורדון אלוהים
. ואל תדאג,וושינגטון לא יסיימו במקום הראשון במזרח (וגם לא בשני או בשלישי).

Benn Is Kane

New member
כן, בגלל ג`יימסון

נזכר להפצע בדיוק כשוושינגטון מנצחת... אבל אני מאמין בקבוצה שלי. אני מאמין שהדבר היחיד שימנע מוושינגטון להגיע לגמר המזרח יהיה מפגש עם מיאמי.

b o k o l i

New member
אני אישית אוהד את בוסטון אבל פירס

פצוע:(:(:( אבל אני רוצה שוושינגטון יקחו את האליפות וארינאס בטוח יהיה ה mvp או הוא או lebron james

גם לפני 3 שנים חשבו ככה

ודטרויט לקחה. אני חושב שהזלזול במזרח הוא מוגזם.שיקגו ומיאמי עוד יכולות להפתיע.

Cade Foster

New member
שיקאגו בקושי עם מאזן חיובי

ומיאמי בכלל מתחת ל-50% היחידות שאני יכול להצביע עליהן שיקחו את המזרח (המזרח! לא האליפות) הן דטרויט וושינגטון. ולפני 3 שנים בכלל לא זילזלו במזרח. כולם ציפו שאינדיאנה תיקח את האליפות (היה להם המאזן הכי טוב בליגה), באה דטרויט וניצחה אותה וזה שהם הביסו את הלייקרס בסדרת הגמר זה לא הפתיע אותי בכלל. העונה המזרח רחוק שנות אור מהמערב. יש לך קבוצה כמו פיניקס שבזמן האחרון היא בלתי ניתנת לעצירה, ויש את דאלאס שגם היא אם הייתה במזרח הייתה לוקחת אותו בהליכה, שלא נדבר על סן אנטוניו, יוסטון ודנבר שכל אחת מהן יותר טובה מכל המזרח ביחד.

מיאמי שיחקה עד עכשיו בלי שאקיל

ולשיקאגו לוקח קצת זמן להתחבר. וושינגטו לא יקחו את המזרח,ולדעתי גם לא יגיעו לגמר.גילברט ארינאס לבדו פשוט לא מספיק. הסגל של שיקאגו הוא יותר עמוק מהסגל של כמעט כל קבוצה במערב (אולי חוץ מדאלאס),ומיאמי היא עדיין האלופה. בקיצור,המערב אמנם טוב יותר,אבל לא בהפרש כזה גדול.

Cade Foster

New member
חחח שאקיל זה התירוץ?

תגיד, מתי שאקיל נפגש עם מייקל ג'ורדן, האקים אולאג'ואן וההגנה של מילאן לשחק ברידג'? שאקיל=סוס מת

R E k

New member
יש הרבה שממש לא יסכימו איתך

ואני אחד מהם.. כבר שנים שה-NBA לא מספק את הסחורה לדעתי.. באירופה הכדורסל הוא יותר חכם, יותר טקטי, יותר מסודר..אמנם פחות שואו ויש כאלה שלא אוהבים לראות וואן מן שואו

eran 89

New member
החוקים בNBA עוצרים את השטף לטעמי

כל כך הרבה פסקי זמן, יותר מדי שופטים (גם באירופה). המשחק לא שוטף ובגלל זה גם כל משחק ברוטו לוקח כשעתיים וחצי. השואו באן בי איי הוא מוגזם לדעתי, אנשים כבר לא כל כך באים לראות כדורסל טוב, אלא דברים אחרים. ה-NBA התמסחר בצורה מטורפת, יותר מדי לטעמי.

למעלה