מכבי חיפה בדם1 וקפה.

מכבי חיפה בדם1 וקפה.

לילה טוב לצוות הנפלא של תפוז והראשון ובראשונים הואאאאאאאאאא ארתורררררררררררררררררררררררררררררררר הייתי רוצה לרשום על שני משתתפים בצ'ט בשם מכבי חיפה בדם1 וקפה שהם מקללים במשך יותר מחודשים על גבי חודשים קללות כמו "סרטן" "אמן תמות מפיגוע" ומציפים את הצ'ט בזמן שאין מנהלים ושאין מנהלים הם מקללים את כל הצ'ט כולל אותי בקללות מוגזמות ולא לעניין. אשמח אם הנושא הזה יטופל כי זה ממש הגזמה! לאחל לאנשים פיגוע וסרטן ועוד ועוד יש לי צילומי מסך על כל הפעילויות שלהם ואני פשוט חושבת שאולי אם יחסמו אותם לתקופה ממושכת הם יבינו מה זה לקלל אנשים ולאחל להם את מה שהם מאחלים בזמן שאין שום מנהל בצ'ט. אודה לכם מראש, גברת רוני בת 31... ארתור יא מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

שבי י

New member
סתם לא מקללים אותך בטוח יש סיבה .

ולמה את באה לבכות כאן אהה ניראה לי את ממש סתומה אישה בגיל שלך ממש מיסכנה חסרת חיים אני יתיין לך עצה לכי חפשי מי ינענע אותך ימהבלה.

למה לא עוניםםםםםם

שלום לכל המנהלים המקסימים של תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז כתבתי לפני שלושה ימים בערך הודעה ואני עדיין מחכה לתגובה כי זה ממשיך וממשיך... אודה לכם מקרב לב אם יהיה הודעת תגובה בהקדם. סוף שבוע נעים רוני בת 31, האחת.

וואי את צודקתתתתתת

גמני ניתקלתי בניקים האלה אתמול בלילה הם קיללו קללות שלאוייבים שלי אני לא מאחלת!! איכס איזה צורת דיבור ואיזה מילים אמא'לה... גועל נפששש איכססססססס איזה פרצוף יש לאנשים כאלה בכלל.. בעעעעעעעעעעעעע

olivier

New member
קללות

את בת 31 ועדיין מתרגשת מטמבלים קטנים שמקללים? נו באמת....שיקללו עד צאת נשמתם החוטאת... ואת.. המשיכי לעשות חיים אוליבייייר

למעלה