מכבי ו- YES?!?!

נטע ap

New member
מכבי ו- YES?!?!

שמעתי שאת משחקי הליגה האדריאטית כנראה יישדרו ב-YES. מישהו יודע אם זה נכון ויכול לתת לי יותר פרטים?

סלים וארזה

New member
מנהל
שידורי הכדורסל ערוץ הספורט ירד מליגת העל (ליגת אורנג´) בגלל צמצום בתקציב. אי לכך הערוץ הראשון עט על המציאה וישדר (כמעט סופי) את ליגת העל אצלו. בגלל שמכבי דורשת כל כך הרבה כסף על היורוליג, ערוץ 1 לא ישדר את משחקי הליגה האירופית. אל דאגה ערוץ 10 קנה את הזכויות ויעלה את הרייטינג שלו דרך שידורי היורוליג (אני מנחש שהם ישתילו פרסומות תוך כדי פסקי זמן והפסקות אחרות). נשארנו עם הליגה האדריאטית שלא מעניינת אף אחד למעט אוהדי מכבי (לפחות 50% מהאוכלוסיה). הלווין כנראה יקים ערוץ ספורט מיוחד שישדר את משחקי הליגה האדריאטית. יכול להיות שהמשחקים ישודרו באחד הערוצים הקיימים (בריזה זה אופציה טובה לכך). מה שכן, מי שירצה לראות את משחקי הליגה האדריאטית יצטרך לשלם. כמה? עוד לא ידוע. אתם זוכרים מה קרה עם שידורי המונדיאל? יכול להיות שגם פה יהיה הסדר עם הכבלים ועם ערוץ 5+. מה יהיה עם התוכניות "צעדים" ו"מתפרצת"? כנראה שהן תרדנה מהמרקע ובמקומן תהיה תוכנית לסיכום ליגת העל הישראלית בערוץ 1 (היי, יש מה לעשות עם אורי לוי. איזה כיף שעוד יש מחלקת ספורט בערוץ הראשון) - לא סופי.

capsl0ck

New member
אוי לא!!!

רק לא ערוץ אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רלף קליין האפאט הזה, ומאיר "זה גמור (10 דקות לסיום)" איינשטיין, פשוט סיוט!!! אולי שערוץ אחד יקנו את ניב רסקין ועופר שלח וייתנו להם לשדר... וצעדים זה אחלה תוכנית וחבל שהיא תרד... אם יהיה שידור של ההאדריאטית אני יראה, כי זה עדיין מכבי, ושם נראה יותר את הלפרין והשאר... עדיף כבר שערוץ 2 ישדרו, ככה יהיה את יורם ארבל, שהוא עדיף על איינשטיין

נטע ap

New member
חחחח, אבל רגע ברצינות ../images/Emo12.gif

זאת אומרת שאם אין לי YES אלא רק תבל דיגיטל אני לא אוכל לראות את האדריאטית?!
ובנוסף אנחנו גם נצטרף לסבול, שוב, את ערוץ 1, ורק כשחשבנו שסוף-סוף אנחנו נפטרים ממנו...

capsl0ck

New member
כן

אם זה יקרה אז כנראה שכן. סך הכל אין כזה ביקוש גדול לליגה ההאדריאטית, זה לא כמו הליגה האירופאית... תפסיקו להתבכיין, יש לכם סטאר וורלד

כמה מעצבן../images/Emo10.gif

מה שלא נעשה נאכל חרה... מי שאין לו דיגיטל לא רואה יצפאן מי שאין לו YES לא ירא6ה את האדריאטית מה הם מצפים שנחזיק ונשלם לכולם??

יוסי®

New member
מצידי אתה יכול לקחת את יצפאן... לא

סובל אותו, משעמם להחריד וכבר מזמן לא מצחיק

אתה אולי צודק

אבל לא לזה התכוונתי היום זה יצפאן מחר זה המונדיאל מחרתיים זה יהיה אליפות אירופה ועוד חודש זה יהיה משהו אחר סליחה שלא הסברתי את עצמי

יוסי®

New member
זה בסדר, אתה הסברת את עצמך

מספיק טוב בפעם הראשונה
התגובה שלי היתה בצחוק.... מסכים איתך בנקודה שהעלת - זה אכן מרגיז, אבל כשיש שני גופים שמתחרים אחד בשני, ואתה לא יכול (אולי כן, אבל אפ´חד כמעט לא יעשה את זה) להיות מנוי על שניהם - הצרכנים, אנחנו, נאלצים לבחור באופציה הפחות גרועה מבחינתנו.....

OP15

New member
זאת ועוד

מכבי חתמו עם yes על הסכם לפיו yes יקימו את "הערוץ הצהוב" ובו ישודרו המשחקים של מכבי בליגה האדריאטית והמשחקים שלה בליגה שלא משודרים ע"י ערוץ 1.

סלים וארזה

New member
מנהל
נראה לי שהכבלים ירכשו את הערוץ הזה מהלווין. היה רעיון להקים ערוצי אוהדים אבל הרעיון ירד. אם יוקם ערוץ צהוב עבור אוהדי מכבי, אזי מכבי עצמה צריכה לרצות להגיע לחשיפה כמה שיותר גדולה וגם הלווין ירצה להרוויח כסף. אי לכך יש לי תחושה שהכבלים יפנו ללווין על מנת לרכוש את הערוץ (כמו שרכשו את ערוץ ה-NBA). כמה זה יעלה לנו? זו שאלה אחרת

למעלה