מכבי וניו יורק??

וואו, ראיתם את בולט!?

9.58!! איזה מטורף הבן אדם הזה... אני כבר יודע מה יובל חושב עליו, אבל אני מניח שכבר היו תופסים אותו במיוחד עם כל הבדיקות לפני התחרויות הגדולות שבהן הוא הופיע כמו האולימפיאדה ואליפות העולם. פשוט מדהים..

אווריסט

New member
מכבי וניו יורק??

מה זה מה שאני רואה, משחק של מכבי תל אביב מול ניו יורק ניקס או מול לוס אנג'לס קליפרס? בכלל אני לא מבין למה לא סוגרים את מועדון הקליפרס.. כבר יש מועדון מנצח בלוס אנג'לס, אז למה סתם.. סתם, מה זה המשחקים האלו? מישהו יודע? תודה.

סתם משחקי הכנה, עושים את זה הרבה

לא שאני מבין מה יעזור למכבי להתכונן מול הקבות אפסים של הניקס, אבל שיהיה
סתם, אבל עושים את זה כמעט כל שנה. היה אפילו פעם אחת שמכבי ניצחה את טורונטו במשחק הכנה ובעונות שאחרי זה טורונטו צירפה אליה 3 משחקני מכבי - סולומון, פארקר ובאסטון...

OrEl74

Well-known member
מנהל
נצל"ש - הבולט הזה אמיתי???

מישהו ראה את הריצה שלו עכשיו בגמר ה-100 באליפות העולם באתלטיקה? הבן אדם הזה פשוט טס על המסלול וניפץ לגמרי את שיא העולם של עצמו והעמיד את השיא על התוצאה הדמיונית של 9.58 שניות. מדהים מדהים מדהים!

King LBJ

New member
הוא לא אנושייייייי!!!!!

פשוט אין דברים כאלה! הבנאדם פנומן! פ-נ-ו-מ-ן-!-!-! ריצה מדהימה, ולדעתי הוא יכול עוד לרדת מזה.

איפה ראפר שיגיד שהוא מסומם ?

מפחיד ומדהים כאחד הוא עוד יכול לרדת לכיוון 9.5

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה אני אגיד לך

כשמסתכלים על ריצה כזאת חייבים לתהות אם הבן אדם לא מזריק לעצמו סטרואידים של סוסי מירוץ.

rapgamer4ever

New member
לפעמים אני שואל את עצמי

מה הוא היה שווה אם היה נקי. לדעתי הוא בכל מקרה היה הופך לאחד הגדולים בהיסטוריה של הריצות הקצרות. זה חבל מאוד. אני גם מרחם על גיי. הוא נתן הופעה מדהימה. אגב אני אבהיר- בולט לא אמור להיתפס תחת השפעת חומרים מסוימים בימים של התחרות. הספקנים טוענים שהוא משתמש בחומרים אסורים במהלך האימונים שלו, מה שמאפשר לו להתאמן יותר מאדם רגיל וככה להגיע לתחרויות "נקי" כמו האחרים אבל פשוט עם שרירים מאומנים הרבה יותר.

המשך דברי

בס"ד כל חברי המשלחת של ג'מייקה נבדקו וכמה אכן נתפסו במהלך תקופת האימונים לאליפות העולם, אך עובדה שבולט ופאוול נמצאו נקיים גם במהלך האימונים. בולט הוא פשוט תופעת טבע, עם יכולות טבעיות מדהימות כולל זינוק מצוין וסיום נפלא, בניגוד לקרל לואיס שהיה עם זינוק לא טוב (למשל, באליפות העולם בטוקיות שבו קרל לואיס קבע שיא של 9.86 שנ', הוא היה שמיני לאחר 50 מטרים כשהוא עובר את החמישים הראשונים ב-5.61 שנ', ואת החמישים האחרונים גמא ב-4.25 שנ'!!!)

rapgamer4ever

New member
תמיד פה

בולט מעצבן אותי. אני ממש מקווה שהוא יפסיד ב-200. הוא הרס לי חלק גדול מהאתלטיקה. הריצה של גיי היא הטובה בהיסטוריה, ווינר אמיתי טייסון גיי. מעטים התותחים שעומדים בהצהרות כמו שהוא הצהיר. תכלס אבל מהזינוק היה ברור שזה של בולט. הוא עבד מעולה על הזינוק, בחיים לא ראיתי אותו מזנק ככה. המהירות עצמה נשארה אותה מהירות של בייג'ין או אפילו קצת פחות מהירה, ההבדל הוא בזינוק ובכך שרץ בשיא הכוח את כל ה-100. אם בולט גבר שיעבור להתאמן תחת פיקוח כמו בנאדם. בשנייה שיעשה את זה, עוד לפני הבדיקה הראשונה, יעלמו כל הספקות שלי לגביו (שהם כרגע לא בגדר ספקות אלא משהו שאני מאוד מאמין בו). ומפה הייתי כל-כך בעד גיי. הספורטאי האחרון שאפשר לחשוד בו בשימוש בחומרים אסורים. רק לאריאנה פרידריך, הקופצת לגובה הגרמנייה, היה ביצים לדבר. כשחשדו בה בשימוש בסמים כי היא נראית קצת פסיכית, היא אמרה שהיא עוברת יותר בדיקות מכל נבחרת ג'מאייקה יחד. אני רץ לסוכנויות ההימורים לשים כסף על הג'מאייקניות ב-100 נשים.

rapgamer4ever

New member
*סליחה

מדובר במאמן של פרידריך שהתבטא כפי שתיארתי, לא בקופצת עצמה. אחרת היא הייתה נדפקת כמו הגרמני ההוא שאמר שבולט מסומם וגינו אותו ההתאחדות העולמית.

ThEgReEnKiNg

New member
להיות בעד גיי בשנים הבאות

זה כמו להיות אוהד של יוטה ג'ז בסוף שנות ה90. באסה רצינית. בעוד שכולם מבסוטים מבולט אומרים כמה יפה הוא רץ מתפעלים מהשיא שלו , אתה מתבכיין חבל..

Oxycodone

New member
שאלה

הטענה שלך בעצם אומרת שהוא מתאמן בארץ שלו במקומות בלי פיקוח ? ואז הוא יכול לקחת תרופות שמאפשרות לו להתאמן יותר שעות ביום ? וככה הוא מגיע עם שרירים יותר חזקים לתחרויות ומנצח ? למה אי אפשר לחשוב שהוא ניצח כי יש לו זינוק אדיר וכח מסיבי לרוץ בלי לעצור ? פשוט בן אדם מיוחד ? אגב הבחור שאמרת שאתה בעדו הצליח לשבור את השיא הקודם שלו בכלל ?

rapgamer4ever

New member
ודאי שאפשר להאמין, הרבה יותר קל

אם בולט היה רק בולט סביר להניח שגם אני הייתי מאמין. אפילו שנראה קצת מוזר שבתוך שנה בודדת הוא הפך מאצן מצוין מני רבים לגדול על כולם בהרבה, הייתי מאמין. הבעיה שלא מדובר רק בזה. כל נבחרת ג'מאייקה לפתע השתלטה על ענפי הספורט העולמיים. וזה לא היה חלק מתהליך- זה קרה בצורה דרסטית. בדומה לפריצה של בולט ובסנכרון לה. מלאני ווקר. שלי אן פרייזר עם אחת התוצאות הטובות בהיסטוריה. שריקה וויליאמס. קארון סטיוארט. כולן משום מה פרצו באותה שנה בה פרץ בולט, באורח פלא התעלו מעל כל הציפיות. את ורוניקה קמפבל אני לא מכניס לרשימה הזאת כי היא אמנם שיפרה את השיא שלה אבל הייתה יציבה בטופ במשך שנים. בפעם האחרונה שראינו כזה הבדל על הפודיום של אתלטיקה של נבחרת שלמה בפרק מן כל-כך קצר, הנבחרות היו מזרח גרמניה וצ'כוסלובקיה. ואף על פי כן, יכול להיות שהייתי מעדיף להיות תמים ולהאמין אם רק הג'מאייקנים היו מתאמנים במקום עם פיקוח רציני. אבל עצם זה שהם לא לוקח ממני את הדבר האחרון להיאחז בו. לגבי השאר: הזינוק של בולט לא אדיר בכל מקרה... הוא פשוט היה חלש בבייג'ין ובריצה האחרונה בברלין היה טוב. גם בשאר השלבים השנה ניכר שהוא שיפר את הזינוק. טייסון גיי לא היה שובר את שיא העולם שקבע בולט בבייג'ין, אלא היה רחוק 2 מאיות ממנו. בהנחה ש"אותו בחור שאני בעדו" הוא טייסון גיי.

rapgamer4ever

New member
והנה קיבלנו חיזוק נוסף מהג'מאייקניות

מי בהיסטוריה רצו יותר מהר מהן? גריפית ג'וינר שמתה בגיל 30 וכמה מהרעל שדחפה לעצמה, ומריון ג'ונס שישבה בכלא על הסמים שלה. ולא מדובר רק בתוצאה של פרייזר המנצחת אלא גם של סטיוארט הסגנית.

ThEgReEnKiNg

New member
מלך!!!

איזו ריצה , הוא פשוט מלך , מענין אם הוא באמת יתחיל לרוץ 400 כמו שהוא רמז פעם , איזה תענוג לראות אותו רץ , מלך.

למעלה