מכבי אש נוסח היפה והחיה
ש שוטר82חזר New member 21/7/03 #3 מה השם שלה זאת ? היא לא היתה מתי שהיה את התרגיל ההוא בתחנה? שכולה היתה ספוגה ממים?
ש שוטר82חזר New member 21/7/03 #8 חחח בתמונה נראה שהיא עושה "למהה מה אתה מצלם אותי אע" אגב ליאור- מי היה ראש משמרת שלכם יום שישי מבן הכבאים?
חחח בתמונה נראה שהיא עושה "למהה מה אתה מצלם אותי אע" אגב ליאור- מי היה ראש משמרת שלכם יום שישי מבן הכבאים?
1 102lior New member 21/7/03 #10 אמממממממממ כי זה באמת מה שהיא אמרה יום שישי היה את אבישי, למה? אני מאמין שאבישי אם לא החליפו אותו כי זאת הייתה המשמרת שלו
אמממממממממ כי זה באמת מה שהיא אמרה יום שישי היה את אבישי, למה? אני מאמין שאבישי אם לא החליפו אותו כי זאת הייתה המשמרת שלו
1 102lior New member 21/7/03 #6 החיה חחחחחחחחחחחח.....איציק אוהבים אותך אין על דוד איציק הבחור הכי יפה בתחנה אבא מספר 2 של כולנו
ש שוטר82חזר New member 21/7/03 #9 וואלה בלי להעליב- מזכיר לי קטע הייתי בסיור עברנו בגן העיר בחג היין אני רואה אחד שיכור אשכרה באותו פרצוף כמו שאיציק עשה
וואלה בלי להעליב- מזכיר לי קטע הייתי בסיור עברנו בגן העיר בחג היין אני רואה אחד שיכור אשכרה באותו פרצוף כמו שאיציק עשה
1 102lior New member 21/7/03 #14 בן זמרה מה אתה צוחק? הנה אתה חחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר לא יכול לנשום מהתמונות האלה