מכבייייי ת``א אלופה!!!!!!!!

ילדונת~

New member
מכבייייי ת``א אלופה!!!!!!!!

הבטחתי לא לכתוב אבל הייתי חייבת לצרוח לכל האולם זכינו בגביעעעעעעע אירופההההה מכבי ת``אאאאאאאאא קדימה לצאת לרחובות לעשות בלאגןןןןןןןןןן צהוב עולה!!!!!!!!!!! שלכם אוהבת ילדונת שצהובה היום

סתיו*

New member
אלופים אלופים אלופים!!!!!!!!!!!

חיחיחי גם אני רציתי לצאת לרחובות עם תופים וחצוצרות ולחגוג!!! סוף סוף אחרי 20 שנה הם לקחו שוב גביע ארופה!!!!! ילדונת - אני איתך. צהובה כמוך. B-) אוהבת אני

ילדונת שלי

אני צריכה לנשק לכל שחקני מכבי את הרגליים על שהביאו אותך לכתוב לנו. אז לכי לך להנות...תתפרעי עד כלות הכוחות...אבל רק כמעט! יאללה...לכי לעשות חיים! מגיע לך כל כך... אוהבת אותך...

ילדונת~

New member
(-: (-: (-: (-: (-:

אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר (-: (-: (-: (-: (-: (-:

Shanny

New member
ילדונת את לא יודעת כמה כיף לי

לראות שאת מחייכת ליבי נתמלא חום עכשיו אוהבת מאוד שני

מייק 48

New member
אולי נשלח את מכבי לאליפות העולם...

לקבוצות, שיביאו גביע עולמי ואז כל העולם יקבל צהבת... וכל זה כדי לראות אותך כותבת כאן שוב !!!! זה יהיה שווה יותר מגביע עולמי !!!! ילדונת מתוקונת, מתגעגעים אלייך נורא נורא... אוהבים אותך עד כלות הנשמה... אולי תכתבי לנו עוד משהו ? נביא לך כמה גביעים שתרצי... נשלח לך ת`שחקנים של מכבי... < ת`זהרי לא ליפול אחורה כשאת מסתכלת להם בעיניים, למעלה... > העיקר שתכתבי לנו משהו... לא חשוב בכלל מה תכתבי... איזה כייף לראות אותך מאושרת !!!! מקוה שאת בסדר יחסית ושהמצב משתפר לך... שולח לך כוחות גיבוי חדשים... שולח לך נשיקה וחיבוק אוהב... שלך באהבה מייק :cool:

למעלה