מכאן לאן

מכאן לאן

קרן הרשי לי לפנות אליך ככה . שמי יוסף תאריך לידה . 08-06-53 כנראה שככה זה איתי. אני חי תקופות. תקופות מאוד אינטנסיביות, מלאות סיפוק, אבל זהו תקופות. ואחר כך בא הלא נודע. הבעיה שבגילי אני קצת חושש שכבר אין לי הרבה לאן וזו השאלה , מכאן לאן. כרגע אני ללא עבודה, ללא עשיה. תודה לך מראש.

שלום יוסף ,

אני מבינה את התקופות ואני אכן רואה את השינויים במהלך החיים , אתה נמצא בתקופה של סגירת מעגל ,סגירת דלתות והתחלות חדשות אני רואה במהלך השנה האחרונה שינויים הקשורים למגורים,עבודה וזוגיות , הרבה בעיות שמצריכות פתרונות וטיפול במצבים רגישים שלך ושל הסביבה שלך . החל מיום הולדתך אתה נכנס לתקופה שתהייה בתחילתה קצת לחוצה רגשית כי אתה מרגיש תקוע , מרגיש צורך להשקיע בכל הקשור לבית ומגורים , שינויים הקשורים לזוגיות על הפרק . מבחינה תעסוקתית ישנם 2 הזדמנויות שיגיעו במהלך השנה לעיסוק הקשור בטיפול במצבים ונתינה לאחרים בכל נושא הקשור לניהול,כסף ועיסוק פיזי . אני רואה בעברך עיסוק עצמאי המצריך ניהול או טיפול ( פיזי או העברת מסרים ) האם עסקת ברכבים,תנועה ? חשוב לשמור על איזון רגשי השנה ואיזון בכל הקשור בסביבת הנשים בחייך עבודה תגיע במהלך אוגוסט והלאה . בברכה ובהצלחה,קרן

תודה וחג שמח

תודה לך קרן על הנתינה, ועל ההשקעה למען הזולת. חג שמח.קבלי ממני ברכות ושטב תודה.

עוד שאלה קטנה-גדולה

קרן אני מוסיף את התאריך העברית ומבקש לדעת האם הצעת העבודה אולי גם תבוא מחו"ל? יש לזה סיכוי? כה סיוון התשיג שוב תודה.

למעלה