מי

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
הגדול מכולם...../images/Emo79.gif

היה פסטיבל הזמר של 1967. שיר שהושמע, מחוץ לתחרות, לבקשת טדי קולק. מלים ומנגינה, נעמי שמר ´ירושלים של זהב´ שרה שולי נתן. נראה אתכם, "יורדים בדרך יריחו" אל ים המלח. סעו דרך ערד.

טרה10

New member
ב´ידיעות´ כתבה על מנחם בגין...וחוץ

מזה נאדה...כתבות על לוחם וקצין שאיבד יד בגיל 3..על הבחור שנבחר למר עולם..על לאה שבת..ועל אחד ששדד בנק..לא יאומן, שאנשים ממלאים את העיתון, בנושאים שלמעשה מבטאים מקרים פרטיים..שאין להם כמעט משמעות. האם הלוחם הינו אנטי תזה לנכים השובתים.? האם שודד הבנק שרצה לשחרר את ´אהובתו הזונה´ מייצג רומנטיקה..? האם החיים של לאה שבת לא סופר עליהם ב´לאשה´.? חושב שלמודעות הפרסומת מקדישים שם יותר מחשבה.! ואחר כך שאולים מדוע ערוץ 10 מדולל.? זה לא ערוץ 10 זה העיתונאים- מדוללים, ואני לא ראיתי אף אחד מהם שיתפטר..פעם.! [נבדק]

טיאה

New member
למה ככה הגדולים...

שואלים ושואלים ובכלל מבלבלים לי את המח... היא לא "מוכרת" לוטו, הילדה? נוסטלגיה? שיר הצ´כונה לא רוצים לישון רוצים להשתגע שמע מה שאבי אתמול אמר לא רוצים לישון רוצים להשתגע שכל הבחורות אותו דבר...

magy

New member
לא נכון ולא נכוןןןןןןןןןןן

שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף
שריף|

אטיוד5

Active member
מתי התחילו פסטיבלי הזמר?

שיר השכונה הושר באחד מהם? לא זוכר אבל לא נשמע לי. פסטיבלי הזמר זה משהו כל כך ממוסחר שלא הייתי "נותן" להם ותק כ"כ גדול כמו שיר השכונה.

אשור

New member
נדמה לי ב1961 והשיר שזכה אז

היה "ערב בא" בביצוע שמעון בר הנוח ועליזה קאשי. שיר השכונה לא היה בפסטיבל הזמר.

טרה10

New member
פסטיבל הזמר תמיד זולזל ודוכא עד עפר

כתת-תרבות.{ ע"י העיתונאים כמובן} מתברר שהוא נועד להיות משהו נוסטלגי..ולא אקטואלי. הנה דוגמא בדיון שלנו על מהותה של הנוסטלגיה. משהו שנועד להיות רק זכרון..מלכתחילה. תן דוגמאות נוספות.! זמן המבחן 45 דקות.! אין להשתמש במחשבון. בהצלחה. שאלת תם: האם עיתונאי נולד כזה...?

אשור

New member
רשימת שירים נבחרים מפסטיבלי הזמר

ערב בא...לבבתיני..שאני עמך...ילדתי אמרי...ליל סתיו...קומי ונצאלשדה...אני ושירי...לא פעם בקייץ... כשלמה את שולמית...כאשר אני ואת...אותך...השניים..איילת החן...הגביע..בואי ילדה.. דבש ניגר..שי... ריח תפוח ואודם שני...שיר ערש 1969... בלדה לחובש..מגדים..עץ האלון...תרזה יפה..מנהג חדש..שיר בארבעה בתים...ליל סתיו...בדרך חזרה על כפיו יביא...תמיד מחדש... מי יודע כמה?...ילדי איננו ילד...כוכבים בדלי...בעיר הזאת שלום...פעמיים כי טוב..רקפת..אהבתה של תרזה דימון...שמלת כלולות...ועוד

magy

New member
איזה שירים............דבש ניגר

היום ברשת ג´, כל היום שירים של פעם........... לשמוע ולמות מהנאה...

"דבש ניגר"../images/Emo39.gif

מלים ולחן, ינון נאמן. חבר קבוץ משמר-השרון. ענק, פסטיבלי הזמר. "ציון הלא תשאלי לשלום אסיריך" בביצועה של אופירה גלוסקא. נפטר, בטרם מלאו לו 30. אבידה גדולה לזמר העברי.

אתנה33

New member
פסטי פסטי פסטי גל בוא איתי לפסטיגל

לחגיגה שבהיכל בא גם אתה לשיר תוכל.......... בטח זוכרת ואפילו יש לי עוד על המדף חלק גדול מתקליטי הפסטיגלים.

למעלה