מי?

מישהו אמר שלא?

אין לי בעיה עם פרוטקציות,זה מעצבן חח אבל מה לעשות! אם היה לי פרוטקציות בטח שהייתי משתמשת בהם.. זה לא בושה או משהו,לא אמרתי שזה רע!!!!! חוץ מי זה הרבה פעמים השתמשתי בפרוטקציות של חברות..

m a y a 12

New member
מה שעצבן אותי זה בעצם שאמרת

שזה בטח פרוטקציות וזה לא נכון כי בדברים כאלה של זוכים ובאודישנים להתקבל אני מפעילה רק את הכישרון שלי וכוח רצון אם לא בחרו אותי כנראה אני לא מספיק טובה ואם בחרו אותי לפי פרוטקציות זה בגלל הפרוטקציות זה כאילו לא הוכחתי את עצמי ושיקרתי לעצמי בעצם רימיתי ואני לא עושה דברים כאלה..

טוב.....

ובקשר לזה שאם לא מתקבלים לאודישנים.... זה ממש לא נכון! לפעמים יש לך כישרון אדירררררר אבל את לא מתקבלת מבחינות אחרות כמו: צבע עיינים או יופי מסוים זה ממש ממש תלוי!

כן חחח ברור ש..../images/Emo26.gif

יכול להיות שלא מתקבלים כי לא כישרונים כי מי שלא כישרוני לא מתקבל בדרך כלל...אבל יכול להיות שאתה מאוד כישרוני אבל זה לא מה שהם מחפשיםםםםם!

winnerline

New member
חחחחח בטעות

איך מגיעים להיכל נוקיה בתל אביב כי אני גרה בחדרה איפה את גרה??

בירושלים..

אני לוקחת רכבת(חעחעחע כן כן אני לוקחת רכבתתתתתת-סוף סוף יש רכבת בירושליםםםםםם הפעם הראשונה שהיא נסעה-יעני נפתחה הייתה לפני שבועיים ריספקטטטטט)

אי גם אני גרה בירושליםםםםם

ואכן יש רכבתתתתתתתתתתתתתתת!!!!אפשר לצהוללל...!!!יששש סופסוףףףףףף!! אבל אותי אמא שלי לוקחת אני באה עם חברה ואנחנו הולכים לפני כן למגדלי עזריאלי להסתובב ואז למופע טחחחח..!!!מאיפה את בירושלים?

דיברת ברבים?../images/Emo12.gif

אני מהמרכזזזזזזזזזזזזזזזזזזז...יעני ממרכז העיר בירושלים! לפני איזה חצי שנה אני הייתי פהההההה ונטשתי לכמה זמן אז דיברנו את לא זוכרת?את הכוסית ההיא השתנית לא?ומממממ אמרת לי שאת מפסגת זאב!פששששששששששששששששששששש סחתיקה לי על הזיכרון חחחחח

למעלה