מי תנצח בעונה 8?

t6ella

New member
מי תנצח בעונה 8?

מהבנות שנשארו: נטשה רנה בריטני דיון ג'ייל ג'זלין מי תנצח? למה? נטשה תנצח, יש לה יופי מדהים, טיירה תמיד מחפשת התקדמות והשתפרות, ונטשה השתפרה, התמונות שלה מדהימות, האישיות, הכוללל היא מדהימה והיא תנצח ולמרות שיש לה מבטא טיפה, גם למנצחת של עונה 6 היה בעיה עם זה אבל היא עבדה על זה וזכתה!!!!!!! אין סיבה שנטשה לא תזכההה

JULI4561

New member
../images/Emo58.gifיש ספוילר למעלה-עונה 6 ו-8

ודבר שני עדיין לא יודעים מי תנצח בעונה 8 כי העונה לא הסתיימה בארצות הברית !!!

t6ella

New member
----->

בגלל שמפרסמים בפורום תמונות של הבנות שאלתי מי לדעתכם תנצח אני יודעת שהיא לנגמרה את/ה לא צריך/ה להגיד לי שאלתי על הדעות

JULI4561

New member
אני בת .. וחבל שלא כתבת לדעתכם !

כי אז היינו מבינים יותר ברור
ומהמילים שלך "מי תנצח? למה?" זה נשמע כאילו אתה רוצה לדעת מי תנצח ולמה !

t6ella

New member
?!!?!?

קראת לי אידיוט?! קודם כל אני בת ואין לך שום זכות שבעולם לקרוא לי אידיוטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שום זכות שבעולם אתה מבין?!!?!?!?!?!!?!!!!!!!!?!? אל תעז לקרוא לי בשמות יותר !

randu

New member
אימאלה. אני מפחד.

מה הקטע? למה את רושמת את כל שמות המתמודדות שנשארו בעונה השמינית ככה בגלוי? את יודעת איך זה הורס לאנשים?! כנראה שלא.

היית אמור לסמן ../images/Emo58.gif.

מי שקרא את זה יודע את השמות של הבנות שיישארו בשלבים המאוחרים של העונה השמינית
לא רק שאני יודעת את המנצחות של העונה השישית והשביעית עכשיו גם מי המתמודדות הסופיות של העונה השמינית,איזה כיף לי

t6ella

New member
---->

אם אתה יודע מי המנצחת של ה-6 זה לא בגללי. אני לא אמרתי מי ניצחה אמרתי שגם לה היו בעיות כמו של נטשה. מה כבר אפשר להסיק? איך אני קשורה לזה שאתה יודע מי המנצחת של ה-7? לא דיברתי על עונה 7 בכלל! חוצמזה, למטה רואים תגוהות שלך לתמונות של העונה ה-8. כל פעם שמישהו מפרסם פה את התמונות יש מתנודדת אחת פחות מן הסתם..! בנושא "עונה שמנית פרק 8" רואים בידיוק מי נשארה. לא חידשתי לך שומדבר. אתה הגבת למטה ואתה ראית מי יש שם ומי אין. אז די!

t6ella

New member
*תיקונים*

תגוהות = תגובות מתנודדת= מתמודדת שמנית = שמינית

קודם כל אני בת../images/Emo70.gifחוצפן../images/Emo122.gif

דבר שני אני בכלל לא האשמתי אותך על זה שאני יודעת את המנצחות של השישית והשביעית,זה משהו שאמרתי לעצמי אז אל תדחוף את העף שלך לעניינים שלא קשורים אלייך דבר שלישי אני כן גיליתי בגללך את השמות של הבנות שנשארו ודבר רביעי אני הגבתי רק לתמונה שקים הופיעה שם כי אני אוהבת אותה מאוד
שלום ולהתראות

t6ella

New member
כנסי

אוקיי אז מה יש מתחתיי מישהו הגיב ספוילר למעלה!!!!!!!! זה ברור וזה כלוי לעין ואל תקראי לי חוצפנית אין לך שום זכות לקרוא לי ככה את אפילו לא מכירה אותי!

JULI4561

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לפני שמסמנים הודעה שקשורה

לסדרה שעוד לא שודר בארץ בטלויזיה חייבים לסמן -
לפני ! ! !

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זו לא שאלה קצת טיפשית?

אתה לא רואה שפותחים שרשור על הפרק כל שבוע? אתה לא רואה שהיא שואלת 'מי לדעתך יזכה?' זה אומר שעוד לא נגמרה העונה. וכמו שאמרתי,'הכל מראה על כך',מעיד שעוד לא נגמרה העונה.

למעלה