מי שר את.....

avitalst

New member
מי שר את.....

"כבר הרבה יותר מידי אני חשבתי לעזוב את הרחוב שכבר לא עושה לי טוב,לה לה לה....אז עדיף להשאר בינתיים כי רוחות ...לה לה לה זה לצורך יישוב ויכוח,אנא..... הזוכה יקבל תקליט וחולצה

רון65

New member
אפרופו דניאל סלומון

גם 2 השירים הבאים ששחרר לרדיו "לב זהב" ו"בא מכאב" לא רעים בכלל...

עטלף77

New member
אפילו שאת חייבת לדעת את יכול לחכות

יותר מ 7 דקות לפני שאת מבקשת שוב. קצת סבלנות. אף אחד כאן בפורום לא חייב לך כלום ואנשים לא יושבים על הפורום ומחכים שתשאלי שאלות.

תאמיני לי שלקבל תגובה ../images/Emo68.gif

אחרי 48 שעות זה דבר נורמלי. פורום זה לא צ´אט, ותפסיקו לחשוב כך.
לעטלף.

yuli c

New member
זה נכון...

אבל זה עדיין לא מצדיק את זה לרדת על אנשים... בעיקר המנהל שצריך לשמש דוגמא...

yuli c

New member
חומד...

אני בחרתי להעיר לך מפני שראיתי שזו לא הפעם הראשונה שאני כותב ככה לאנשים ששואלים שאלות. אתה יכול להסביר להם יפה אתה לא צריך לכתוב דברים כמו: "אף אחד בפורום לא חייב לך כלום ואנשים לא יושבים על הפורום ומחכים שתשאלי שאלות"

זה ברור. ../images/Emo68.gif

אנשים עונים לאחרים מתוך התנדבות- לא בגלל שהם חייבים משהו למישהו. אם תכנסי לפורום 251 תראי שהכללים הרבה יותר נוקשים- וכך הפורום יותר מהנה ונוח לקריאה, ונותן לאנשים שרוצים לעזור ולענות דרך נחמדת לעשות את זה, ולא כשאנשים בוכים שהם צריכים תשובה דחוף.

Tyler Durden FC

New member
עטלפי... לא בריא... לא בריא...

אתה מנהל הפורום- יותר כבוד לחברים בפורום זה... לא נעים להתנהג למישהו כמו אל זבל!

maayan15

New member
זבל?

ברצינות...הפכתם את זה לשירשור שלם...הוא נזף ובצדק כי זה מעצבן שאנשים שואלים שוב אחרי 5 דקות!...הוא יכל לעשות את זה קצת יותר בעדינות אבל הוא לא עשה את זה...העיניין עבר....

הי הי../images/Emo70.gif להרגע כולם../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif

עד עכשיו לא רציתי להכנס לזה אבל אני מרגיש עכשיו חייב! גל העיר הערה במקום, אף אחד לא חייב לענות פה ואף אחד לא יושב על הפורום הזה 24 שעות ביממה שאנשים ישאלו שאלות והוא יענה עם כל הכבוד... אז להמתין קצת בסבלנות לא יזיק... הוא בחר להגיב, והוא הגיב במקום! בזה אני סוגר את הדיון!!!
הוא כבר חרג מזמן מן הנושא שלו... - דודי

yuli c

New member
כמה מילים לאנשים פה...

תראו בתור מנהלים אתם יכולים להסביר לאותו בן אדם יפה שבפורום לא מקבלים תגובה מיידית וכו... אבל אני לא רואה שום צורך לכתוב את הדברים שהמנהל כתב פשוט קצת רספקט זה הכל! אני בחרתי להעיר על זה שוב בגלל שזאת לא פעם ראשונה שראיתי תגובות כאלה תנסו לשמור על אווירה נעימה בלי ירידות וכאלה. ככה יהיה יותר נעים לכולם.

עטלף77

New member
אני חוזר ומבקש שתפני את תשומת ליבי

למקום שבו ירדתי על מישהו. אני אשמח אם תעשי זאת במסרים האישיים ולא על דפי הפורום כי הדיון הזה גם ככה גדול מידיי.

Tyler Durden FC

New member
מצטערת שתקפתי...

אני המשכתי את המשחק (כדורסל) גם כאן... סוריי עטלפי... תעשו כרצונכם מנהלי פורום יקרים...!

למעלה