מי שר את fever? אבל במציאות? או יותר טוב, איפה אני יכול למצוא את השיר הזה שאסי שרה אותו?
N Night9 New member 28/7/04 #1 מי שר את fever? אבל במציאות? או יותר טוב, איפה אני יכול למצוא את השיר הזה שאסי שרה אותו?
ח חן הדגה New member 28/7/04 #2 הביצוע הכי ישן שאני מכירה זה של מדונה אבל נראה לי ששמעתי שפרנק סינטרה שר את זה ראשון... טוף אין לי שמץ... תנסה למצוא בקאזה...
הביצוע הכי ישן שאני מכירה זה של מדונה אבל נראה לי ששמעתי שפרנק סינטרה שר את זה ראשון... טוף אין לי שמץ... תנסה למצוא בקאזה...
M mifi New member 28/7/04 #4 מדונה. אבל אפרת שרה הרבה יותר יפה אין לי את השיר בביצוע של אסי. אבל יש לי של מדונה-זה לא נכנס פה לקבצים אז אם את רוצה תני לי את האימייל שלך ואני אשלח לך.
מדונה. אבל אפרת שרה הרבה יותר יפה אין לי את השיר בביצוע של אסי. אבל יש לי של מדונה-זה לא נכנס פה לקבצים אז אם את רוצה תני לי את האימייל שלך ואני אשלח לך.
ק קרן54321 New member 28/7/04 #8 אולי איכשהו אפשר לכתוב מכתב לתפוז, ולבקש שיעשו פינת סרטונים להורדה, כי עד כמה שידוע לי הסרטונים שיש עכשיו לא ניתנים להורדה. או שאני טועה?
אולי איכשהו אפשר לכתוב מכתב לתפוז, ולבקש שיעשו פינת סרטונים להורדה, כי עד כמה שידוע לי הסרטונים שיש עכשיו לא ניתנים להורדה. או שאני טועה?
כ כן זהו שמי אור New member 28/7/04 #9 פיבר מבוצע במקור כקטע ג'ז וירטואוזי הוא מבוצע עי אלה פיגרדלד אבל הביצוע של אסי באמת הכי יפה.