מי שר את השיר

טל-יה

New member
מי שר את השיר

your a woman ,i a man be my lady on the night לה לה לה לה לה.......... ללללללה...

adiville

New member
bad boys blue - you're a woman

you're a woman im a man this is more than just a game i can make you feel so right be my lady of the night שיר מדהים !!!

טל-יה

New member
תודהההההההההההה

ברדיו חיפה יש שירי אהבה ליום ולנטיין שירים פצצות לתותבות גם שירים מהשמונים בין היתר.. מי צפוני או חיפאי חוץ ממני? בטח רק אני..רק אני רק אני אז אני אשמע בעצמי... לה לה לה לה... בכל אופן אולי אני יעשה לכם חידונים וטרוויה כדי להזכר בשירונים ששכחתי מה שמם או שם הזמר או הלהקה...

adiville

New member
בבקשה

דרך אגב, בשירות הצבאי שלי הייתי מוצבת ליד טבריה ככה שקלטתי את כל תחנות הרדיו של אזור טבריה - חיפה ובאמת המבחר המוסיקלי של תחנות הרדיו בצפון הרבה יותר נוטה לכיוון שנות ה-80 !!! איזה כיף זה היה לעשות משמרות לילה עם מוסיקה כל כך טובה ברקע
במיוחד יש את התוכנית של ריצ'רד פרידמן שהוא הכי פצצות לגבות !!! פעם ביקשתי ממנו לשמוע את babe של הסטיקס והוא נגנב לחלוטין שבחורה צעירה כמוני מבקשת שיר כזה
ואם עסקינן בזיהוי שירים, לפני כמה ימים שמעתי שיר ממש נחמד אבל אני לא בטוחה שהוא אייטיז וגם לא ממש קלטתי את המלים.... אז למי שמזהה : darling, darling cant you see im burning, burning זה כל מה שיש לי....

adiville

New member
ווואיייי....נכון !!! תודה !!!

ע'לק "דארלינג"...... איזה מפגרת אני !!! כבר שמעתי פעם את השיר הזה ושכחתי ממנו....

טל-יה

New member
קודם צ'מתי את הדואט של

קני רוג'רס ושינה איסטון why don't you stay איזה שיר מאמושש

למעלה