מי שר את השיר "סיסיליה"

מי שר את השיר "סיסיליה"

מכירים ? שיר ישן וקצבי, קצת קיטש´י, אבל מדליק. I DOWN ON MY NEES I AM BEKUNG YOU PLEAS וכולי וכולי השאלה המענינת האם זה הופיע באוסף כל שהוא ? והאם ניתן להוריד אותו מאיזה אתר ? כי אני לא יודע איך מאייתים ואיפה לחפש ? כי היה לי אותו ואני לא מוצא. תעזרו לי בבקשה ענבר

אלף תודות ../images/Emo24.gif

אם למישהו יש לינק ל שיר הזה זה נקרא בדיוק CECELIA SIMON AND GARFUNKEL תודה ג´מי הנדריקס החמודי

אין בעד מה, הנה אפילו המילים

בבקשה: Celia, You´re breaking my heart You´re shaking my confidence daily Oh Cecilia, I´m down on my knees I´m begging you please to come home Come on home Celia, you´re breaking my heart You´re shaking my confidence daily Oh Cecilia, I´m down on my knees I´m begging you please to come home Come on home Making love in the afternoon with Cecilia Up in my bedroom I got up to wash my face When I come back to bed Someone´s taken my place Celia, you´re breaking my heart You´re shaking my confidence daily Oh Cecilia, I´m down on my knees I´m begging you please to come home Come on home Jubilation She loves me again I fall on the floor and I´m laughing Jubilation She loves me again I fall on the floor and I´m laughing ודרך אגב, את יכולה להוריד את השיר דרך כל תוכנה להורדה: קאזה, מורפיוס וכו´.

Shibby!

New member
Graham "Suggs" McPherson

נדמה לי... אני כמעט בטוחה

יש לך לינק לתוכנות האלה

מעולם לא הורדתי, למרות שיש MP3במחשב שלי בוודאות. תודה אם תוכל לעזור לי

הנה הלינק

מצטער, אבל זה רק הלינק לאתר הראשי, לא להורדה עצמה, כי לא היה לי זמן להיכנס עד להורדה עצמה, אבל אני בטוח שתסתדר. אתה גם יכול לחפש את morpheus במנוע החיפוש של אלטה ויסטה

למעלה