מי שרוצה....

Pure M

New member
המ..

דומני שיש גם קצת הבדלים באיכות, ל300 יש 6 מגה פיקסל, ול350 - 8 מגה.

PopPy

New member
עד כמה שהבנתי, הבדלים ברמות כאלה

הם כבר זניחים, אלא אם כן מצלמים כל הזמן ברזולוציות מטורפות ומתכוונים לפתח ולהגדיל חלק נכבד מהתמונות.

Pure M

New member
ככל הידוע לי,

כשמדובר בריפלקס דיגיטלי אכן ישנן רזולוציות מטורפות, והאיכות חשובה. אישית יש לי כמה תמונות שאמרו לי שאני יכול לעשות מהן כסף, אבל הן יצאו באיכות (מבחינת המצלמה שצילמה אותן) באיכות נמוכה. אה כן, ואני מגדיל הרבה מהתמונות שצילמתי (תראי פעם את החדר שלי, הקירות מלאים בתמונות שצילמתי, נרקיסיסטי משהו, אבל זה יפה
) מסקנה? לקנות ריפלקס דיגיטלית עם 8MP באיכות היסטרית. חוצמזה שה350D היא פשוט אלוהית, יש לחבר שלי אותה אז לקחתי אותה לסיבוב, איכותית בטירוף.

Pure M

New member
לא אמרתי שלא,

רק שה350D קצת יותר טובה. (באמת קצת, השיפורים לא דרמטיים)

cowgirl Ms

New member
Canon EOS 300D../images/Emo80.gif

או בשפ פחות רישמי קלאודיה הגוטית-אפלה-מיוסת שלי
. מומלצת בטירוף
. אבל בהחלט צריך ללמוד ברצינות איתה. היא אצלי כבר שנה ורק עכשיו אני מתחילה להבין פחות או יותר איך לשלוט בה כמו שצריך.. [וזה אחרי המון ספרים, מאמרים ושלושה שיעורים פרטיים אצל צלם מקצועי...] ועדיין יש לי לאן להשתפר. ותודה

cowgirl Ms

New member
אה, ריפלקס דיגיטלית כמובן ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אל תחשבי אפילו לקנות אנאלוגית

Pure M

New member
"כמובן"

טחונה
פעם יהיה לי כסף ואני אקנה מצלמת ריפלקס דיגיטלית איכותית. פעם.

cowgirl Ms

New member
מהפה שלך לאלוהים ;;../images/Emo197.gif../images/Emo80.gif

עכשיו אני בתהליכי קניה של עדשת 70-300
ואם אני אהיה מאושרת ;; בעצם... אני עוד רוצה עדשת מקרו, חצובה וםלאש משוכלל ^^. ואאאז אני אהיה מרוצה ^^. אבל עד אז כבר בטח יהיה לי מספיק כסף כבר לקנות מצלמה אחרת, עוד יותר משוכללת...

PopPy

New member
אה, היא ריפלקס../images/Emo99.gif

אם היה לי כסף.. ברור שאנאלוגית לא באה בחשבון. בהתחשב בתקציב שלי, אני כנראה בסופו של דבר אסתפק בפוג'י s5200 בתור התחלה שהיא דמויית ריפלקס (וגם די כוסית, אני חייבת לציין), ועד כמה שראיתי ועם הידע המוגבל שלי, היא הכי טוב שאני אוכל לקנות בתקציב המוגבל שלי (1500 ש"ח בערך, והיא עוד חורגת קצת).

thebaby

New member
הסתכלתי. היו כמה תמונות../images/Emo101.gif

ממש טובות. keep up the good work. מספיק לך! גם ככה האגו שלך נפוח >_>

cowgirl Ms

New member
חחחחח../images/Emo80.gif

לא נורא, לכם יש ציוני פסיכומטרי מטורפים, לי יש כישרון בצילום... כל אחד מקבל משו..
חוץ מזה, אגו אף-פעם לא נפוח מספיק

thebaby

New member
מי שמדבר איתי טוען שהוא נפוח../images/Emo101.gif

מידי D=. ואממ כן, אבל תצלמי אותי. ואז אני בכלל אוהב את התמונות שלך =]

למעלה