מי שראה את הסידרה once upon a time היום מתחילים לשדר את העונה השלישית
S somewoman New member 29/9/13 #6 יש!!!! כבר יש ב VOD? וגם יש על once upon a time אם כי העונה הראשונה היתה מוצלחת מהשניה לטעמי..
S somewoman New member 29/9/13 #8 מתי היא מתחילה ביס את יודעת? מאז ה VOD כבר אין לי סבלנות להורדות... יש שם הכל..
A Anna begins cc New member 30/9/13 #9 אני ממש התאהבתי בעונה הראשונה, התחלתי את העונה השנייה, צלחתי שניים או שלושה פרקים ופשוט לא התחשק לי לראות יותר. אגב, גריי מתחיל מחר ב2 פרקים שלמים, אחד אחרי השני. לא סתם
אני ממש התאהבתי בעונה הראשונה, התחלתי את העונה השנייה, צלחתי שניים או שלושה פרקים ופשוט לא התחשק לי לראות יותר. אגב, גריי מתחיל מחר ב2 פרקים שלמים, אחד אחרי השני. לא סתם
ק קייזר סוזי New member 30/9/13 #12 ראיתי כבר את שני הפרקים הראשונים כולל הפרק של המפץ הגדול בעונה החדשה ואיך פגשתי את אמא.
א אביeג7 New member 30/9/13 #18 יואו יואו יואו איזו תחילה עונה!!!!!!!!!!!!!!!!11111 אני פשוט מתה על הסדרה הזאת ברמות שאי אפשר להסביר. ממש מבאס שלא מצאתי סדרה דומה.
יואו יואו יואו איזו תחילה עונה!!!!!!!!!!!!!!!!11111 אני פשוט מתה על הסדרה הזאת ברמות שאי אפשר להסביר. ממש מבאס שלא מצאתי סדרה דומה.
ק קייזר סוזי New member 30/9/13 #19 בהנחה ואת מדברת על האנטומיה הם אף פעם לא מאכזבים. בעצם קצת, כשהרגו לי את סלואן ולקסי.