מי שצריך...

גשם1

New member
מי שצריך...../images/Emo65.gif

נפלא לראות כ"כ הרבה מעריצי שיער... אם מישהו צריך מילים...מילים...ןעןד מילים בעברית של- יוסף, שיער, כנר על הגג, עלובי החיים, ואוסך של "וולט דיסני" שוב גם בעברית- בת הים הקטנה, טרזן, מלך האריות, ועוד. אל תהססו לפנות אליי

גשם1

New member
בשמחה

אין לי על המחשב לכן שירים ספציפיים אשמח לרשום.

טוב

אז אני רוצה את אקווריוס בעברית,שיער השיר, חכי אני אחשוב אההה וגם את השיר ive got life בעברית ואת השיר של הסוף let the sunshine בעברית ואחרון חביב אני רוצה גם good morning starshine נחשי מה? בעברית תודה, תודה , תודה ושוב תודה אני אחזיר לך

diri

New member
יש לי חיים..מתוך שיער בעברית..

הנה "יש לי חיים", בעברית מתוך שיער... תהו כולכם... יש לי חיים- אמא, יש לי צחוק-אבא, יש לי חופש- סבא, יש לי כייף לחיות, יש לי שיגעונות- דודה, יש לי חן וקסם רב- סבתא, כאבי ראש, שיניים וצרות כמו לכם... יש לי שיער ויש לי ראש ויש לי מוח, יש אוזניים יש לי עיניים יש לי אף ויש לי פה- יש לי שיניים.. יש לי לשון ויש סנטר יש לי צוואר, יש גם פטמות, יש לי לב ונשמה ויש לי גב- ויש לי תחת... יש לי זרועות ואצבעות, יש לי רגליים, בהונות, יש לי פרקים ומרפקים ויש סרעפת, יש לי דם... יש לי חיים- אמא, יש לי צחוק-אבא, יש לי חופש- סבא, יש לי כייף (יש לו כייף לחיות) יש לי שיגונות- דודה יש לי חן (וקסם רב) סבתא, כאבי ראש, שיניים וצרות כמו לכם.. ושוב..יש שיער..יש לי ראש.. יש שירי, יש ביצים, יש חיים..חיים.חיים... חיים... ושיהיה יום טוף, הכי חשוב.. דירי

diri

New member
הפעם בקובץ טקטס..כמבוקש!!

יש לי חיים- שיער בעיברית בקובץ טקטס כמבוקש.. =] יום טוף, דירי

שרתי את "חיים" בטקס הסיום שלי,וזה

היה ענק!!!!כ"כ ענקקק! שרתי את i got life and! something coming שניהם היה פשוט היסטרי קיבלתי המון מחיאות כפיים וההייי זה לא היההה פלייבקק

מגניב לחלוטין!../images/Emo13.gif

אני כבר יכולה לתאר לעצמי אותך רוקד לך על שולחן ושובר את כל הכלים... כל-כך מתאים לך...

Gilmore Fan

New member
שיער בעברית...

ביקשו לשים את זה בקובץ txt אז הנה זה. יש כמה מילים שאני לא בטוחה בהן, אז אני מתנצלת מראש.

diri

New member
בלק בויז..שיער בעברית../images/Emo25.gif

היי.. הנה התרגום של בלק בויז משיער.. אני מקווה בהמשך היום לצרף גם את וייט בויז.. בכל מקרה..תהנו, במיוחד את- מיכלי! יום טוף, דירי

scarlet moon

New member
עלובי החיים

אני מתה שיהיה לי את השירים של עלובי החיים בעברית! ואם יהיה לי את השירים ממש (הקלטה...) אני בכלל יהיה מאושרת (אבל כבר השלמתי עם זה שאין סיכוי..). בכל מקרה- אם יש לך עלובי החיים בעברית, אני אשמח. בנתיים יש לי כבר את "לבדי", "חלום חלמתי" ו"טפטוף של גשם קל". אם יש לך עוד, אני מאד אודה לך!!!!

achat

New member
עלובי החיים בעברית

לפני שנים שידרו ברדיו, ברשת ב´ את ההופעה קומפלט. זו היתה ההצגה ה-300, בגלגול הראשון של המחזמר בארץ. אפשר לנסות לפנות לרדיו, לבקש שידור חוזר או משהו כזה. הקלטתי את זה בזמנו ולמרבה שברון הלב הקלטת אבדה ונותרה רק השניה, שהכילה חלק קטן מההקלטה. בנוסף היה תקליט עם HIGHLIGHTS של המחזמר בעברית, אפשר בטח למצוא בחנויות תקליטים יד שניה או משהו, יש לי אותו, אבל אני ממש לא מוסרת... אם את רוצה צרי קשר, אולי נוכל לארגן דרך לתת לך הקלטה של זה או משהו. אם את רוצה מילים של שיר בעברית, אני זוכרת את כולם בעל פה אז אני יכולה לתת לך. הכי טוב שתכתבי לי דרך הדואר של תפוז.

scarlet moon

New member
../images/Emo2.gif כיף לך!

יאאא... אני מתה להשיג את זה... אם יש לך את זה על דיסק, אין איזה דרך להעביר את זה למחשב ולשלוח לי לקובץ?.... את ה- HIGLIGHTS?....... בכל מקרה, בנתיים.. אני אשמח אם תכתבי לי את המילים של CASTLE ON A CLOUD, EPONINE´S ERRAND ו- ONE MORE DAY בעברית.. למרות שזו דרישה ענקית

achat

New member
המילים בנתיים

טוב, בנתיים אתן ל ךאת המילים, אם תרצי עוד אין בעיה. לגבי התקליט - יש לי אותו מועתק לקלטת. אינ לא מאמינה שזה קיים בדיסק. אני יכולה אולי להעתיק לך את הקלטת ולשלוח לך, אבל האיכות גרועה. EPONINE´S ERRAND: אפונין: קוזט, אני נזכרת קוזט, איך יתכן? הרי גדלנו יחד איך השתניתי, כן. מריוס, למה חזרת? מריוס: מי זאת הנערה? אפונין: לרגע כבר חשבתי שמשהו קרה מריוס: איזו נערה יפה אפונין: יש כמוה בכיכר מריוס: אפונין, חפשי אותה! אפונין: ומה תיתן לי? מריוס: כל דבר! אפונין: איך אתה נרעש עכשיו מה היא חוללה בך כשאתה נרגש עכשיו... לא, לא רוצה את כספך! מריוס: אפונין, למעני אך היזהרי מאוד שום רמז לאביך שמרי הכל בסוד אני תלוי בך אפונין אפונין: אתה עוד תגלה שהקנקן מלא על אפונין אפשר לסמוך. CASTLE ON A CLOUD (ארמון על גב ענן) יש לי ארמון על גב ענן הוא מחכה לי בלילות שם לא אומרים לי לנקות לא בארמון שבענן יש לי שם חדר עם בובות יש ילדים וילדות לא מאיימים עלי כמו כאן לא בארמון שבענן יש בארמון אשה יפה שמחבקת בלטיפה ולי תמיד היא אומרת כך: קוזט, אני אוהבת רק אותך איש לא הולך שם לאיבוד איש לא בוכה, איש לא גלמוד לא צועקים שם כל הזמן לא בארמון שבענן ONE DAY MORE (רק עוד יום) ולזאן: רק עוד יום מקום אחר גורל אחר לרדוף ודרך יסורים שאין לה סוף ומבקשי נפשי כולם הם ירדפוני עד עולם רק עוד יום מריוס: חיי הם לא היו חיים אז איך אחיה כאן בלעדיך? מריוס+קוזט: מחר יפריד ביננו ים חלמנו על עולם לשניים אפונין: ועוד יום בתוך עצמי (מריוס וקוזט: ומתי שוב ניפגש?) ועוד יום הוא לא יודע (מריוס וקוזט: בליבך שלובים חיי) אין סיכוי לחלומי (מריוס וקוזט: אמונים עד סוף ימי) לא הבחין בי מעולם אנזולרא: יום לפני הסערה (מריוס: האלך אחר ליבי) על המתרסים לחופש (מריוס: או עם כל אחי יחדיו) בשורה אחר שורה (מריוס: גם אם כל גופי יכאב) השאר כאן לצידי כולם: עכשיו הזמן כי בא היום ולז´אן: רק עוד יום ז´אבר: למהפכה אין בוקר באיבה אותה נגדע הם רק תלמידי בית ספר מאימה ישתינו דם ולזאן: רק עוד יום הזוג תנארדיה: הנה הם רצים הנה הם נופלים יש להם כיסים אולי הם מלאים פה ושם לסחוב זו המטרה הם פגועים ממילא אז זה לא נורא כולם: רק עוד יום לקראת השחר (דגל החירות יונף ) כל אדם יהיה נסיך (כל אדם יהיה נסיך) יש עולם חדש בשער (יש עולם יפה חדש) היי הקשיבו הם שרים מריוס: נשאר איתכם להלחם! ולז´אן: רק עוד יום זאבר: אצטרף עכשיו למרד אסתתר מביניהם ואלמד בזו הדרך מהם כל סודותיהם למהפיכה אין בוקר... הוזג תנארדיה:הנה הם רצים.... ולז´אן: מחר נהיה במרחקים מחר יגיע יום הדין כולם: מחר נדע אם אלוהים יושיט לנו ממעל יד רק עוד יום יום אחד יום לעד

אני יודעת שלא היית כאן קודם לכן

ולכן אחזור על בקשתי: כל השירים - נא לצרף בתור קבצי וורד, או הרבה יותר טוב - בתור קבצי טקסט. כך אפשר למצוא אותם ביתר קלות, כך הם נשארים איתנו לאורך זמן רב יותר ונשמרים במקום שנקרא קבצים. להבא, נא לזכור זאת, וזה יהיה נהדר אם תוכלי להעתיק את השירים (שנכתבו זה מכבר בהודעה שלך) ופשוט לזמור אותם בתור קבצי טקסט ולצרף לנו.

למעלה